looooooooooooooooooooooooooooooooooool![]()
Ma saktesisht me tru deveje llogjiko dhe kyt fenomen e vura re kur solle shembullin e Etiopis. Ne Etiopi, nje nga vendet ma te varfera ne bote, ka 34% musliman ndersa ti thu qe fenomeni i martesave te vajzave -15 vjeçe prek vetem te krishteret e ketij vendi ???
Ne emisionet qe kam pa dhe aq sa kam lexu per kyt shtet, doli konkluzioni qe ky fenomen ndodh per shkak te vet kultures primitive te ketij shtetit qofshin te krishter, musliman apo animisme ( fe afrikane ).
Me pak fjal ky shembulli yt mediokre trego se sa te mençur e mba veten.
The Admiral, po pate koh dhe durim mu pergjigj pak ketyre 2 pytjeve, qe me dashje ose pa dashje te paska shpetu ne nje nga postimet e mija te meparshem.
Çfare quajne "pedofili" shtetet islamike ???
Poshte çfare moshe, martesa me nje femij quhet pedofili ne kto shtete ???
Mos me thuj mu hipokrit se ju jeni kampjona ne kyt fush.
Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 16-09-2009 më 15:27
D'Oh!
wow what a girl!
po si e keni lon ket tem mropa mor jaoooo ............ po se dini se syt mu kan qorrue me e pa ket teme ne krye te postimeve te reja ................ looooooooooool![]()
![]()
![]()
per sa i perket etiopise dhe shume vendeve te tjera afrikane ti ke pare vetem ne tv, ndersa une di shume me teper dhe pas ca muajsh do nisem atje.
etiopia ka 31% musliman dhe 64% te krishtere. vetem 5% i perkasin asaj qe quajte ti "fe afrikane". martesat me te mitura nuk i perkasin vetem ketij 5%, per shumices se popullsise. pra edhe fese muslimane edhe asaj te krishtere. pra sic the shume bukur ti: ky fenomen prek njerezit e te gjitha feve sepse ka te beje me kulturen e tyre primitive. e njejta gje ndodh edhe ne afganistan.
pse atje nuk paska lidhje me kulturen e tyre primitive, por paska lidhje me fene islame?
asaj pyetjes qe me bere nuk di ti pergjigjem sepse nuk ia kam idene, por di se ku shkojne europjanet dhe amerikanet per te bere seks me femije 12-13 vjec. ti e di se ku shkojne??? pedofili eshte edhe ajo...
Vasudhaiva Kutumbakam
oooooooooooooo dak qaaaaaa bohettttt ktu.........
ko meti kjo temaaaaa ........... ejani dhe shahuni ketu ............... shum ju dua sepse shum qesh kur ju mbyteni kshu ........... ejani ejani e nrrojm noj llaf ........ ejani ejani ........ ju bej thirrje se ku jeni ......... nuk e di ....... por e di se kur ju ofendoheni ndermjet vete ........ mua me zgatet jeta .......... ahhh
Krijoni Kontakt