Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 99 prej 99
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Mos ja fut kot. Edhe pse tema eshte krejtesisht paragjykuese, pa burime dhe totalisht anti-islame,... autori nuk ka harruar te cek, se ky rast eshte i izoluar dhe eshte ber per arsye ekonomike. Askush nuk tha qe eshte ber ne emer te fejës, apo që feja urdhëron martesën ne moshë kaq të re ! A urdheron feja krishtere qe vajzat ti vrasin ne moshen dy vjecare ? Sipas postimit tend, un lirisht mund te konkludoj që po ! Sepse raste te tilla jan te shpeshta ne francë ! Rasti i fundit ishte kur dy prindërit kishin ngrir tre femijet e tyre nga "fuqia" që ata kishin ndier ndaj atyre. Pse i autorizoi kisha per krime te tilla ?
    per nje here te vetme jam dhe une dakord.

Zogu Arberor Maska e zogu kosovar
    Anëtarësuar
    19-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Internet
    Postime
    408
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    SICK F-UCK!

8 vjec femi e martojne me dike 28 vjec? Po ky 28 vjecari qe ja fsha rracen ku e ka e se ka pedofilli ndyre, si martohet me nje vajze 8 vjec fara keqe.
    vallahin ke 1000 perqind te drejt apyllon se une e kisha denu burrin e sej me burgim te perjetshem besa nashta edhe me vrasje
    Kurrë mos thuaj kurrë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    looooooooooooooooooooooooooooooooooool

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ku i shef qe denohen rende ore??? informohu pak!!!
    a denohen rende ne vendet e krishtera afrikane??? ne malavi, ne etiopi, ne mozambik etj etj...
    a denohen rende ne vendet e azise juglindore ku jane budiste??? ne tailande, ne vietnam, ne kamboxhia etj etj...
    si cdo e keqe qenka faj i fese islame... sa gje qesharake.
    edhe permbytjet ne turqi jane faji i fese islame???

---------------------------------------------------------------------------
    po une nuk kam informata per ato vende qe i ke permend dhe nuk besoj qe ke edhe ti informata por duhet thene diç...?

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    u bere ti te me tregosh mua se cfare eshte perendimi?!?!?! hahahah. qenke njesh fare. me kundershto pak ne ato qe shkruajta me lart para se te e thuash qe llogjikoj me trurin e shkretetires. me cilen pjese te llogjikimit tim nuk qenke dakort?
    une thashe qe duhet te respektohen fete e te tjereve dhe qe jo te gjitha te keqijat qe ekzistojne ne nje popull, ekzistojne per shkak te fese. nuk mund te thuhet qe pedofilia ne tailande ekziston per faj te budizmit. ti martesat me te mitura ne vende muslimane i lidh me fene, ndersa te njejtat martesa qe ndodhin ne pjesen e krishtere te afrikes nuk e lidhe me fene. pse? a nuk esht hipokrizi e jotja.
    une jam i mendimit qe te gjitha keto ngjarje te shpifura si keto martesat me femije, apo prifterinjte pedofile jane raste qe nuk kane fare te bejne me fene.

p.s ma spjego pak pse llogjikokam me trurin e shkretetires te lutem!!!
    Ma saktesisht me tru deveje llogjiko dhe kyt fenomen e vura re kur solle shembullin e Etiopis. Ne Etiopi, nje nga vendet ma te varfera ne bote, ka 34% musliman ndersa ti thu qe fenomeni i martesave te vajzave -15 vjeçe prek vetem te krishteret e ketij vendi ???
    Ne emisionet qe kam pa dhe aq sa kam lexu per kyt shtet, doli konkluzioni qe ky fenomen ndodh per shkak te vet kultures primitive te ketij shtetit qofshin te krishter, musliman apo animisme ( fe afrikane ).
    Me pak fjal ky shembulli yt mediokre trego se sa te mençur e mba veten.

The Admiral
    , po pate koh dhe durim mu pergjigj pak ketyre 2 pytjeve, qe me dashje ose pa dashje te paska shpetu ne nje nga postimet e mija te meparshem.

Çfare quajne "pedofili" shtetet islamike ???

Poshte çfare moshe, martesa me nje femij quhet pedofili ne kto shtete ???

Mos me thuj mu hipokrit se ju jeni kampjona ne kyt fush.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 16-09-2009 më 15:27
    D'Oh!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    wow what a girl!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    po si e keni lon ket tem mropa mor jaoooo ............ po se dini se syt mu kan qorrue me e pa ket teme ne krye te postimeve te reja ................ looooooooooool

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Ma saktesisht me tru deveje llogjiko dhe kyt fenomen e vura re kur solle shembullin e Etiopis. Ne Etiopi, nje nga vendet ma te varfera ne bote, ka 34% musliman ndersa ti thu qe fenomeni i martesave te vajzave -15 vjeçe prek vetem te krishteret e ketij vendi ???
    Ne emisionet qe kam pa dhe aq sa kam lexu per kyt shtet, doli konkluzioni qe ky fenomen ndodh per shkak te vet kultures primitive te ketij shtetit qofshin te krishter, musliman apo animisme ( fe afrikane ).
    Me pak fjal ky shembulli yt mediokre trego se sa te mençur e mba veten.

The Admiral
    , po pate koh dhe durim mu pergjigj pak ketyre 2 pytjeve, qe me dashje ose pa dashje te paska shpetu ne nje nga postimet e mija te meparshem.

Mos me thuj mu hipokrit se ju jeni kampjona ne kyt fush.

per sa i perket etiopise dhe shume vendeve te tjera afrikane ti ke pare vetem ne tv, ndersa une di shume me teper dhe pas ca muajsh do nisem atje.
    etiopia ka 31% musliman dhe 64% te krishtere. vetem 5% i perkasin asaj qe quajte ti "fe afrikane". martesat me te mitura nuk i perkasin vetem ketij 5%, per shumices se popullsise. pra edhe fese muslimane edhe asaj te krishtere. pra sic the shume bukur ti: ky fenomen prek njerezit e te gjitha feve sepse ka te beje me kulturen e tyre primitive. e njejta gje ndodh edhe ne afganistan.
    pse atje nuk paska lidhje me kulturen e tyre primitive, por paska lidhje me fene islame?
    asaj pyetjes qe me bere nuk di ti pergjigjem sepse nuk ia kam idene, por di se ku shkojne europjanet dhe amerikanet per te bere seks me femije 12-13 vjec. ti e di se ku shkojne??? pedofili eshte edhe ajo...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    oooooooooooooo dak qaaaaaa bohettttt ktu.........

ko meti kjo temaaaaa ........... ejani dhe shahuni ketu ............... shum ju dua sepse shum qesh kur ju mbyteni kshu ........... ejani ejani e nrrojm noj llaf ........ ejani ejani ........ ju bej thirrje se ku jeni ......... nuk e di ....... por e di se kur ju ofendoheni ndermjet vete ........ mua me zgatet jeta .......... ahhh

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •