Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 99
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga deqanas Lexo Postimin
    jam musliman, por kuranin se kam lexuar kurr dhe nuk mund ta besoj kete qe thot ky.
    mund te me pergjigjet sakt ndonjeri qe ka lexuar kuranin dhe nuk ben interpretime sipas gustos se tij?

po te jete e vertete kjo qe thot ky tipi, une qe sot, ne kete nate te madhe te ramazint deklarohem publikisht qe nuk i takoj me fese islame!

PO a nuk e ka patur me i "dashuri i Allahut" gruan 9 vjeqare?

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Un kam miliona per ty, nder ta, i ke edhe Prifterinjt te cilt abuzojn femit e besimtareve.

E njejta gje ka ndodhur edhe ne shqiperi, te krishter te huaj qe ua mesojn fejen, nuk kan munguar ti abuzojn as femit e shqiptareve.

Per ty ndoshta eshte normale, por per mua eshte mese alarmante dhe si musliman i keti shteti kam per detyr te ngris padi kunder kishes katolike qe sjell kultura seksuale ne trojet tona te lashta !

Ah harrova numrin qe pata per ty,

Sipas nje studimi te John Jay College of Criminal Justice te New Yorkut, ka konluduar qe 4'4oo PRIFTA-PEDOFILA ne SHBA mes 195o dhe 2oo2-tes per 11'OOO mijë viktima te shkaktuar mbi fëmijë ! Numri i pedofilëve ne Kishen Katolike te Irlandes, tejkalon 4ooo-mijshin aktualisht, ketu duke mos i numruar aspak priftat-pedofila te gjermanis, frances, italis, spanjes, portugallis, polonis, shqiperis, kosoves, malit te zi, kroacis e shume shtete ku PRIFTAT egzistojn !

Edhe dicka, ketu ti ceka vetem Prifeterinjt, qe jan njerez me autoritet fetar, se sa per numrin e atyre qe s'jan prifta por vetem te krishter............. > Thuhët qe numri i tejkalon 6 milionshin vetem ne Evrope, hic pa inumruar kontinentin afrikan, amerikan e te tjer ku numri i pedofilave te krishter eshte shume me i tmerrshem !
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    sa qenke lodhur me keto fotot... jane foto qe kane dale para 3 vjetesh tek new york times. ti i lidhe keto njerez me fene islame??? psh. i pari e ka marre vajzen si pagese e nje basti te humbur nga i ati (me sa di une bastet jane te ndaluara nga feja islame).
    raste te tilla nuk kane te bejne me asnje fe. jane thjeshte tradita prapanike te vendeve te ndryshme te botes. po ne etiopi ku feja me e perhapur eshte krishterimi, a e di se me sume se gjysma e vajzave martohen pa mbushur 15 vjec???????????????????????????
    a mund te them une qe per kete eshte faji i krishterimit??? JO
    Ju te dy me te vertet qe jetoni ne Europe por keni mendjen e Lindjes dhe llogjikoni me trurin e shkretetires.

Degjoni, do ju shpjegoj diçka qe nuk e kuptoni mbi Europen, Perendimin, Vendet e Civilizume. Ktu ku jetojme ne Perendimoret, pedofilat denohen me burg pamvaresisht nga feja, rraca ose kultura e tyre. Kur zbulohet nje pedofil, nuk ka shance te sillet rrugeve pa u gjyku dhe denu nga ligji i shtetit perkates ne Perendim.

Atje ku jeton mendja juaj, The Admiral & R'posa, nuk e imagjinoj si mund te denohet pedofilizmi kur martesat me femij lejohen ne shtetet islamike ...

Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    I ceke 4-ter ne gjithe globin dhe me foto, sa i perket "Islamit,,

Un s'kam foto, kam numra, jo numra qe numrohen ne gishtat te dores, sic ben ti per ta gjeneralizuar nje fe, jo !
    Fotot ishin vetem si shembull, se çdo njeri me dy pare mend e di realitetin e shteteve islamike.

Fillojme mesimin tone ditor me nje video.

Video [3:27 min]: Sharia Expert Defends Child Marriage

"Here’s an expert on Islamic law, appearing on Iraqi television, explaining that under sharia there are very good reasons to allow grown men to marry pre-teen girls, and “stupid” infidels have no right to complain about Mohammed marrying an eight-year old, because we allow our young girls to fornicate."

Shikoni ne 0:32 injorancen e ekspertit islamik ne fushen e gjeografis.
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e Alpha_Virginis
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Vendndodhja
    Freie Hansestadt Hamburg
    Postime
    157
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Ka nje ndryshim shume te madh the admiral. Bota e krishtere nuk e mohon qe ka funderina pedofila, por ama i denon, gje qe nuk ndodh ne vendet islamike.
    Pastaj pse ato rastet e pleqve muslimane te martuara me minorene nuk duhet te lidhen me fene muslimane, kurse ata te vendeve te krishtera duhet? Ata funderina qe bejne veprime te ulta si keto nuk kane fe, se po te kishin nuk do i benin.
    Aty me rri Dea, ky eshte ndryshimi i madh. Bota e moderuar i denon perverset (vec mos i zencin), kurse bota islamike hesht edhe kur perversiteti ben MUUU...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    Një 12 vjeçare nga Jemeni vdes gjatë lindjes
    \

ani qka ............ shnosh k***

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Alpha_Virginis Lexo Postimin
    Aty me rri Dea, ky eshte ndryshimi i madh. Bota e moderuar i denon perverset (vec mos i zencin), kurse bota islamike hesht edhe kur perversiteti ben MUUU...
    Sepse per kta, kur nje femer arrin nje moshe 10 apo 12 vjec, edhe eshte ne moshe qe te pjelle, atehere per kta ajo femer eshte normale qe te mbese shtatzane. Sepse embrioni i asaj vajze te vogel eshte formuar qe te mbese shtatzane edhe per kta kjo gje eshte normale.

Kurse ne gjuhen moderne ne e quajm PEDOFILLIZEM, prandaj i bie qe PEDOFILLIZMI ne fene myslimane (gjithmone sipas disa besimtareve ktu) eshte i pranueshem.

Le te dale ndonje mysliman edhe ta kundrshtoje kte gje po te doje!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Ju te dy me te vertet qe jetoni ne Europe por keni mendjen e Lindjes dhe llogjikoni me trurin e shkretetires.

Degjoni, do ju shpjegoj diçka qe nuk e kuptoni mbi Europen, Perendimin, Vendet e Civilizume. Ktu ku jetojme ne Perendimoret, pedofilat denohen me burg pamvaresisht nga feja, rraca ose kultura e tyre. Kur zbulohet nje pedofil, nuk ka shance te sillet rrugeve pa u gjyku dhe denu nga ligji i shtetit perkates ne Perendim.

Atje ku jeton mendja juaj, The Admiral & R'posa, nuk e imagjinoj si mund te denohet pedofilizmi kur martesat me femij lejohen ne shtetet islamike ...

Fotot ishin vetem si shembull, se çdo njeri me dy pare mend e di realitetin e shteteve islamike.

Fillojme mesimin tone ditor me nje video.

Video [3:27 min]: Sharia Expert Defends Child Marriage

"Here’s an expert on Islamic law, appearing on Iraqi television, explaining that under sharia there are very good reasons to allow grown men to marry pre-teen girls, and “stupid” infidels have no right to complain about Mohammed marrying an eight-year old, because we allow our young girls to fornicate."

http://www.youtube.com/watch?v=dlrJxaxaHRU

Shikoni ne 0:32 injorancen e ekspertit islamik ne fushen e gjeografis.
    u bere ti te me tregosh mua se cfare eshte perendimi?!?!?! hahahah. qenke njesh fare. me kundershto pak ne ato qe shkruajta me lart para se te e thuash qe llogjikoj me trurin e shkretetires. me cilen pjese te llogjikimit tim nuk qenke dakort?
    une thashe qe duhet te respektohen fete e te tjereve dhe qe jo te gjitha te keqijat qe ekzistojne ne nje popull, ekzistojne per shkak te fese. nuk mund te thuhet qe pedofilia ne tailande ekziston per faj te budizmit. ti martesat me te mitura ne vende muslimane i lidh me fene, ndersa te njejtat martesa qe ndodhin ne pjesen e krishtere te afrikes nuk e lidhe me fene. pse? a nuk esht hipokrizi e jotja.
    une jam i mendimit qe te gjitha keto ngjarje te shpifura si keto martesat me femije, apo prifterinjte pedofile jane raste qe nuk kane fare te bejne me fene.

p.s ma spjego pak pse llogjikokam me trurin e shkretetires te lutem!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Kush eshet dakort me keto perversitete nje gje u them :
    Jeni prinder vete ? nese jo kur te jeni provoheni martoni vajzat tuaja ne moshen 8 apo 12 vjece !! do e benit valle dote ??
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga _-^VLoNjate^-_ Lexo Postimin
    Kush eshet dakort me keto perversitete nje gje u them :
    Jeni prinder vete ? nese jo kur te jeni provoheni martoni vajzat tuaja ne moshen 8 apo 12 vjece !! do e benit valle dote ??
    Jo se ke femija tyre u djeg me shume, per bijat e botes jo.
    Kur shoh injorance te tille, them medet. Sinqerisht nuk mund te shprehem ashtu si dua edhe si po mendoj ne keto momente sepse sma lejon edukata.
    Bashkohem prape me mendimin e KOKASHTA, dhe te vije prape ai personi x-i te thote qe skemi edukate. Po kane keto lloj kafshesh qe bejne gjera te tilla me copat e femijeve

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Mire ja bane r posa ,,vrasja e nje femije eshte mekat kurse martesa e vajzave te vogla nuk eshte ,sepse per kete na udhezon kurani i madheruar,Allahu e din ma se miri ,ai nuk udhezon gjera qe jane te keqija per njerezimin.
    Dhe ti je femer????
    Je ti e para qe sjell dobic te vdekur.
    Ku do ta gjesh ti tjeter sadisfaksionin ne jete,o shemtaraqe e kohes.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    do ta gjesh ti tjeter sadisfaksionin ne jete,o

LOL ti duhet te jesh njeri intelektual.

me iku brainja fare me kto konvercacione ktu...

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •