Ore po i bene te gjitha kanalet me lek prit kur te behet edhe ndezja e televizorit me kriptim tani.BOBo
Ore po i bene te gjitha kanalet me lek prit kur te behet edhe ndezja e televizorit me kriptim tani.BOBo
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
VIZION + tashti (nuk e di der kure???) ne Eutelsat W2 at 16.0°E
11283 H , SR 27500, FEC 3/4
Ka edhe kanale tjera po ne kete frekuence
http://www.lyngsat.com/ew2.html
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
kjo pakete duhet te filloj trasmetimente nga 1 shtator 2008 (neser), dhe gjithsej duhet te ket 22 kanale!
Tash do i bejne gati te gjitha kanalet keshtu, me qellim qe te paguajne me shume njerezit.
Sui generis
a mundet te me thote dikush se ku ndodhen dyqanet qe shesin digitalb kart ne londer.. nqs dikush di ku jane te lutem me thone se ku jane flm..
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
a mundet dikush me me thene se ku jane shopet qe shesin digitalb kartash ne londer
dyqani zyrtar i digit albit ne londer eshte ne kilburn.quhet '' alsat '' dhe ka kete adrese interneti..alsat.co.uk.keta shesin karta te digitalbit por i kane te shtrenjta pasi edhe ato duan te nxjerrin dicka per vehte.nese ke dike ne shqiperi apo ne kosove atehere eshte mire qe ta blesh atje pasi e blen me lire dhe ke asistencen e zyrave te digit albit.
adresa 84 willesden lane , kilburn london nw6 7ta
tel..02076044526
po mua me dalin Vizion + , Tring drama, Tring life. S'me dalin kto 10 kanale qe thoni ju
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
paket tring del ne treg ne vitin 2009, mbas nje mbledhje qe u be me drejtuesit e televizioneve kombetare dhe lokale rane dakord qe dhe kete vit kompeticione si Champions Legaue dhe telenovelat e vizion+ te jepen ne digitalb, deri ne momentin qe te jet gati tring per te konkuruar dhe te sjelli paketen e plote. nga disa informacione qe kam marr nga nje shok qe eshte regjizor ne vizion+ me tha se tani per tani po behet shperndarja me kabllor i cili te jep tre perdorime, telefon, tv dhe internet. kjo eshte nje teknollogji e njohur ne shqiperi pasi me kete sistem po punon dhe alfa cablle qe eshte fundi i botes me mire mos ti degjosh emrin se sa ta kesh ne deren e shtepise.
dhe une kam nje satelit ne shtepi technosat i cili eshte me sistemin e linux, kam disa vite qe nuk paguaj per te pare kanalet apo ndeshjet, pasi i kam vene nje url te cilin e kam lidhur me internet ku jap dhe mar feeds, kush mer vesh nga keto mund te diskutojme diku me nje vend tjeter te ndihmojme dhe shqipetaret e tjere qe kane nevoje te jene sa me prane atdheut.
Krijoni Kontakt