Close
Faqja 9 prej 35 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 345
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2004
    Postime
    298

Une u genjeva mos u genje edhe ti .

Citim Postuar mė parė nga alda Lexo Postimin
    nji pytje me pa kanalet shqiptare me pc cfar duhet te bej????...flm per ndihmen
    E dashur Alda,(vajza ime e ka emrin Ada) te jap nje keshille. Une per vehte nga malli per informacione nga Shqiperia midis te tjerave bleva dhe nje program kompjuteri qe garantonte mbi 3000 kanale televizive ne PC. Ne liste ishin edhe kanale televizive nga Shqiperia. Wow , cfar emocionesh qe kisha. Pa hezituar bera pagesen. Dhe cfar shikoj do te pyesesh ti? OPINGEN E SHEROS shikoj!!!!Te gjitha 3000 kanalet televizive qe ata pratendojne se jane , jane kanale qe transmetojne programe free ne internet. Dhe ky program ose "softwere" vetem te jep listen e kanaleve televizive qe jane ne fakt rreth e qark botes, perfshire Afganistanin, Kinen dhe Turqine dhe plot shtete te tjera. Nga USA jane mbi 1000 kanale. Te gjitha kanalet jane ordinere ,per mendimin tim, persa oerket qualitetit cilesore. Kuptohet qe kanalet me kualitet nuk japin programe free.Le te kalojme tek kanalet Shqiptare qe do ti pranoja edhe me ate kualitet qe kane. Duke kerkuar ato kanale qe ky program me garantonte, une merrja gjithmone pergjigjen:" Not available" qe shqip do te thote, opingen e Sheros.
    Qe mos te zgjasem , ne PC une deri tani kam gjetur vetem "A1-TV' qe eshte free dhe nuk duhet te paguash. Edhe "Top-channel" thote nganjehere qe eshte direkt ne internet por gjithmone kane probleme dhe eshte e veshtire ta shikosh, te pakten per mua qe kam edhe high-speed internet.

Si perfundim Alda, une ne PC, pervec A1-TV qe eshte direkt me oren e Shqiperise nuk kam arritur te shoh DIREKT asnje kanal tjeter televiziv nga Shqiperia qofte me oren e Shqiperise qofte ato qe transmetohen me satelit per Shqiptaret e Amerikes ku edhe une bej pjese.
    U mundova te percjell eksperiencen time. Ndonje pyetje? Me deshire do te pergjigjem. Ne se ti ose dikush tjeter arrini te shihni ndonje kanal, jeni te lutur te me orientoni se si.
    Shendet dhe gezuar 2008.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    5
    Miremengjes!!!Faleminderit per pergjigjen e shpejte edhe disponibilitetin,po perfitoj per te pyetur ku duhet te shkoj per te pa edhe une A1-TV.Urime edhe juve

ndihme per tv falas

mirembrema do desha te me ndimonit
    pardie ishte nje tem ku ishte nje adres per te par stacione shqiptare per freee
    per 3 dit do doja ta kisha pak ate adres
    ose mund te me ndimoni me ndonej adres tjeter ku i shikon tv

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    E ke lidhjen ne mesazh privat. Tek lidhja gjen keto kanale: BBF, KTV, News24, RTK, TVSH, ALSAT, VIZION+, KLAN dhe tjera te huaja.

Shikim te kendshem dhe mos harro se ne fillim duhet te regjistrohesh ne ate faqe, te shkarkosh nje softuer te vogel dhe mandej te kyces.
    My silence doesn't mean I am gone!

shum flm vlla
    do doja te dija edhe ate websitin tjeter qe ishte die nese dikush e di per ke behet fjal
    edhe te tjera davius shum flm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PYETESORI : 14-01-2008 mė 00:58

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Ej Davius po pate mundsi ma dergo edhe mua plako

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Edhe mu edhe mu
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

ma posto edhe mu...ose ma mire nxirre ketu qe ta mari kushdo!

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Davius po pate mundsi ma dergo dhe mu
    Futja kot

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Po i postoj publikisht lidhjet, me qe ka shume kerkesa dhe nuk besoj se do te shkel rregullat e forumit, duke reklamuar webfaqe. Sipas meje, kjo eshte njejte sikur te tema SI TE DERGOJ NJE SMS FALAS NGA INTERNETI. Atje ka shume lidhje, te clilat nuk jane hequr nga moderatoret perkates, andaj po i postoj publikisht lidhjet per TV ONLINE SHQIP!

Shikim te kendshem!
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 9 prej 35 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •