E dashur Alda,(vajza ime e ka emrin Ada) te jap nje keshille. Une per vehte nga malli per informacione nga Shqiperia midis te tjerave bleva dhe nje program kompjuteri qe garantonte mbi 3000 kanale televizive ne PC. Ne liste ishin edhe kanale televizive nga Shqiperia. Wow , cfar emocionesh qe kisha. Pa hezituar bera pagesen. Dhe cfar shikoj do te pyesesh ti? OPINGEN E SHEROS shikoj!!!!Te gjitha 3000 kanalet televizive qe ata pratendojne se jane , jane kanale qe transmetojne programe free ne internet. Dhe ky program ose "softwere" vetem te jep listen e kanaleve televizive qe jane ne fakt rreth e qark botes, perfshire Afganistanin, Kinen dhe Turqine dhe plot shtete te tjera. Nga USA jane mbi 1000 kanale. Te gjitha kanalet jane ordinere ,per mendimin tim, persa oerket qualitetit cilesore. Kuptohet qe kanalet me kualitet nuk japin programe free.Le te kalojme tek kanalet Shqiptare qe do ti pranoja edhe me ate kualitet qe kane. Duke kerkuar ato kanale qe ky program me garantonte, une merrja gjithmone pergjigjen:" Not available" qe shqip do te thote, opingen e Sheros.
Qe mos te zgjasem , ne PC une deri tani kam gjetur vetem "A1-TV' qe eshte free dhe nuk duhet te paguash. Edhe "Top-channel" thote nganjehere qe eshte direkt ne internet por gjithmone kane probleme dhe eshte e veshtire ta shikosh, te pakten per mua qe kam edhe high-speed internet.
Si perfundim Alda, une ne PC, pervec A1-TV qe eshte direkt me oren e Shqiperise nuk kam arritur te shoh DIREKT asnje kanal tjeter televiziv nga Shqiperia qofte me oren e Shqiperise qofte ato qe transmetohen me satelit per Shqiptaret e Amerikes ku edhe une bej pjese.
U mundova te percjell eksperiencen time. Ndonje pyetje? Me deshire do te pergjigjem. Ne se ti ose dikush tjeter arrini te shihni ndonje kanal, jeni te lutur te me orientoni se si.
Shendet dhe gezuar 2008.
Krijoni Kontakt