per momentin nuk me kap sateliti kanalet:
tv21
tv koha
news24
sigurisht qe mund te kete pasur informacion por nuk kam arritur ta shoh.
kush mund te me ndihmoje cfare duhet te bej qe te kem keto kanale sa me shpejt te jete e mundur
flm ne avance
per momentin nuk me kap sateliti kanalet:
tv21
tv koha
news24
sigurisht qe mund te kete pasur informacion por nuk kam arritur ta shoh.
kush mund te me ndihmoje cfare duhet te bej qe te kem keto kanale sa me shpejt te jete e mundur
flm ne avance
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Nese kanalet e tjera ti kap nuk do te thote qe e ka fajin sateliti gjithmone nese nuk i ke levizur frekuencat e ketyre kanaleve.
Mund te jete faji i kanaleve te cilet mund te kene nderprere sherbimin e tyre ne satelit.
Jeta ime, mban emrin e saj..
ok e flm Clay.
po, eshte e vertete qe kanalet e tjera te satelitit, doja te thoja digitalb, i kam
prandaj doja te dija nga ndonje tjeter nqs e kane te njejtin problem.
pra eshte dicka qe duhet te bej une apo ka te beje me kanalet sic ke thene ti me siper
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hope31 : 01-06-2006 mė 07:19
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
Atehere mesa kam pare keto dy dite tek Digit-Alb ka pasur disa probleme teknike.
Psh. Vizion Plus ka 2 dite qe nuk e ze pasi nuk i kane konfiguruar mire. Po ashtu ne vend te BBF kane leshuar sinjalin e kanalit My Music.
Uroj te te rregillohet Sateliti![]()
SHko tek www.digitalb.tv dhe aty do te gjeshe pergjigje per problemin tend Pershendetje
flm mirja ....
Eshte e vertete qe programet ne fjale nuk dalin,sepse jane zevendesuar per momentin me Premium 1, Premium 2 , Premium 3 . besoj per boterorin 2006.Postuar mė parė nga hope31
Futi frekuencat prap nga e para ,dhe do te dalin kanalet qe permenda me siper.
Postuar mė parė nga Jimy
Po perderisa dalin ato kanale sdo mend qe eshte problem teknik pasi po merren me konfigurimin e kanaleve.
Me duket se tani jane ne rregull mesa kam pare.
Per te pare programet qe ju mungojne, fusni frecuensat si me poshte:
11053 - 22000 Verticale, shikim te kendshem.
LA VIE LA VRAI
Kerkoj Frequencat e kanaleve shqiptare si pershembull te My Musik,NRG etj..
nese keni mundesi te me ndihmoni nuk jam Gjilanasi csi jam miku i tij ju faleminderit.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt