Close
Faqja 20 prej 35 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 345
    i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Frenkuencat i kam postuar mbreme ne Temen "TV ONLINE NEPER BOTE" ATY GJENI GJITHCKA

Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    faslimenderit
    Gjermanisht eshte kjo LoL...?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Gjermanisht eshte kjo LoL...?
    hahah e paskam shkrujt gabim..DANKE esht gjermanisht
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Epo nuk di gjermanisht une,,,.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    isha tu pa televizor dhe na i hoqen vizion plusin dhe ke digitalbi dhe ate qe ishte i lire...kan fut ora news ne vend te vizionit..a edi njjeri nga ju ku mundem ta shikoj prap vizionin apo cfare po bejn keto ke digitalbi do e fusin prap????
    S'do e shohesh CANIN ti

Edhe une e pashe dje ORA NEWS ne TV. U habita kur e pashe!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga klejda vogel Lexo Postimin
    Mendimi Me Jep Pak Nje Keshill Me Qe Merr Vesh Se Un Skam Iden Fare
    Dua Te Marr Dixhitalb Po Ne Shqipri Me Kerkun 300 Mij Lek Dhe Se Mora Se Nje Shok Me Tha Leje Se Nqofse Merr Nje Decoder Universal Ai Ta Lexon Skeden E Dixhitalbit..eshte E Vertete?se Ky E Ka Xhaxhi Ktit Me Gjithmen Po Sdi A Dixhitalbi Ka Marr Masat A Po Jo..ca Thu Ti?ta Marr 300 Euro Ose Te Veproj Si Me Tha Shoku?ah Nuk Kam As Parabolen,me Than Qe Duhet Ajo Me Koken Kunder(?) Boh..me Ndimon Dot?
    klejda po te jap une disa mendime...une marr vesh mire nga satelitet prandaj po te ndihmoj sado pak..

nese je ne europe dhe je e interesuar te shohesh kanalet shqiptare te duhen patjeter disa paisje.keshtu te duhet antena satelitore ( qe ne i themi saē ) jo me i vogel se 60 cm ne gjatesine horizontale..( per angli , irlande spanje e portugali te duhet jo me i vogel se 80 cm )
    te duhet lnb universale ( ose syri qe i themi ne ) ne 0.1 ose 0.2 dvb.
    te duhet receiveri apo siq quhet rendom aparati marres digital..nese je ne europe mos gabo ta blesh aparatin marres ne shqiperi.ka ne europe aparate mjaft te mira pavaresisht se bejne me shtrenjt por ama e ke me garanci.nese don te shohesh paketen e digit albit patjeter aparati duhet te jete i ndertuar ne menyre qe te lexoje karten '' conax ''. aparatet universale qe lexojne cdo karte kushtojne shume shtrenjt.. pastaj ata gjithmone kane probleme me leximin e kartes ..keto 3 paisje plus abonimi ne ate pakete qe deshiron ti bejne kompletin e satelitit..

meqe ti akoma nuk e ke blere do te jap dhe nje keshille tjeter..kohet e fundit ne transmetimet televizive po hyn teknologjia e '' high definition ''.nga shqiperia transmetojne ne kete sistem plot 6 kanale dhe 11 kanale te tjera me '' meg 4''pjese e '' high definition ''.. mos te harrojme klajdia se shume shpejt ne te gjithe europen teknologjia e '' high definition '' do ta zevendesoje teknologjine egzistuese.keshtu i ndodhi edhe teknologjise analoge qe e zevendesoje teknologjia digjitale. ne prodhimin e aparateve televizive kjo teknologji ka hyre tashme.nuk blen kush me aparate qe nuk jane te prodhuara ne '' hd ''

une gjithnje bej fjale nese ta mban xhepi ..po eshte me mire te shpenzosh tani pak me shume dhe te kesh teknologjine me te fundit se sa te te dale jash perdorimit pas disa vjetesh...

tani sa i perket kanalit televiziv '' vizion + '' mund te te them se kane filluar transmetimet ne platformen e tyre tashme.pra kemi dhe nje buqete te re satelitore nga shqiperia biqete qe financohet nga vizion +.. momentalisht ato po transmetoje ne prove por nga njoftimet qe ka dhene ky televizion programet e rregullta do te fillojne nga 1 shtatori.momentalisht jane falas dhe mbetet per te pare se a do ti kodojne apo do i mbajne falas ne satelit..shpresoj te mos behen si digitalbi qe veq per te vjedhur eshte... sonte ne buketen e '' tring tv '' transmetojne plot 10 kanale qe te gjitha ne prove..per te pare cdo nate ndryshimet ne kanalet tatelitore mund tju referohesh faqeve te internetit '' flysat.com dhe kingofsat.net..

nuk e di sa te kam ndihmuar.nese ke ndonje pyetje tjeter je e lire ta besh.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga klejda vogel Lexo Postimin
    sa e more dixhitalbin ti?sa vjen atje ke ju ne gjermani?
    jo e kemi nja 3 vjet me duket dmth qy athere qe ka dal..ti do e blesh nji?ne mbushim vetem karten biles kena dy po vetem njonen mbushim ci dum te dyja po ku di gjo une ca i ka bo babi se nuk e perdorim fare at te shqiperis aparatin se esht kot fare nga ato te paret se si jan keto me HD etj nuk edi po them se do jen te mira...ey po 300€ esht shume ta dish nuk ja vle hic!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Epo nuk ka telenovela falas apo jo

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Vizion + po nxjerr paketen e vet digitale tokesore edhe satelitore, pra nje konkurent i denje per digitalb. Paketa e vizion + do te quhet Tring (me duket) edhe do kete programe te vetat, edhe do dalin edhe aparate tokesor apostafat per kte pune qe nese ke deshire te shohesh ditigalb mund te futesh smart card te digitalb, nese ke deshire te shohesh paketen Tring te vizion + duhet te nderroni vetem smart card. Ndaj edhe Vizioni ka ik nga digitalb sepse pas 15 shtatorit vizion + do te beje nje boom te madh ne shqiperi. (shpresojme)
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    sec ka fut nja 10 kanale kot fare
    tani se kush do ta kete fatin e albaniasat nga keto te dyja, te shikojme
    vetem qe ne mes shkojme gjithmon ne klientet
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Faqja 20 prej 35 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •