Lorisa e more me qaf
te shkreten mi po lere![]()
Lorisa e more me qaf
te shkreten mi po lere![]()
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Po vizion plusi pa pagese eshte, edhe po te mos jete me digit alb, munde ta shikosh me nje antene te thjeshte satelitore kudo ne evrope.
nuk esht me as ai pa lek se anten e kam..i kam pas te dy vizionat por nuk esht me as njoni dhe as tjetri
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Eshte eshte, vetem i kish nderru frekuencat, pak ma heret e rregullova, bile edhe i gjeta edhe 3 programe tjera se bashku.
Merri frekuencat,
Freq - 11283
S/R - 27500
Pol - Horizontal
Me siguri qe funksionon
faslimenderit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 24-08-2008 mė 12:27
nuk di qe sa dit, une sot e provova, po instaloe me frekuencat qe te dhash me lart
e bem dhe ne 4 gjetem falimenderit dhe nji her
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 24-08-2008 mė 12:30
po ato 3 dhe vizion plusi 4, me shum sdi, shpresoj te mos mbyllen ato tjerat se te mira ishin
Mendimi Me Jep Pak Nje Keshill Me Qe Merr Vesh Se Un Skam Iden Fare
Dua Te Marr Dixhitalb Po Ne Shqipri Me Kerkun 300 Mij Lek Dhe Se Mora Se Nje Shok Me Tha Leje Se Nqofse Merr Nje Decoder Universal Ai Ta Lexon Skeden E Dixhitalbit..eshte E Vertete?se Ky E Ka Xhaxhi Ktit Me Gjithmen Po Sdi A Dixhitalbi Ka Marr Masat A Po Jo..ca Thu Ti?ta Marr 300 Euro Ose Te Veproj Si Me Tha Shoku?ah Nuk Kam As Parabolen,me Than Qe Duhet Ajo Me Koken Kunder(?) Boh..me Ndimon Dot?
me than drejten se kam digjitalbin me vjen keq por sdi
Krijoni Kontakt