Une sdua te bej avokaten e askujt ketu po dhe kjo kerkese nga ky antari juli32 me duket ca e cuditshme. C'a kerkon ai ne forum se marr vesht? Nuk e ka kuptuar akoma qe eshte virtualitet. Kush eshte ai/ajo qe do i thote ec se po te pres une - pa e njohur kete person. (njerezit sot spo te ndihmojne kur vertet te njohin imagjino, ku iku realiteti ketu? )Dhe ky si do mbeshtetet ne nje fjale qe mund te thote ndonje forumist. Po me e forta ky mund te jete ndonje serial killer vete. aha no LOL (Apo skam pa funny games dje )
une e kam ndihmuar nje goce kanadeze kete behar kur erdhi ketu ne londer. historia..... ne u njohem pak ne nje website dhe ajo donte te vinte me pushime ne evrope se skishte qene me pare. tani kjo goca s'kishte shume pare per te paguar qerqane e hotelit ketu ne londer se jane shume te shtrenjte. ne kemi folur per afersisht 1 muaj para se ajo te vinte ketu, po prap kishte frike. kur se njeh tjetrin, domosdo qe ke frike. nejse, kjo erdhi ketu, e prita une ne aeroport, shkuam ne shtepi, pastaj dolem e hengrem dark dhe te nesermen kjo u nis per ne evrope. mbas nje muaji u kthye prape ketu ne londer. shova prap e mora atje ku ishte dhe ka ndejtur nje jave ketu dhe eshte kenaqur. gjate pushimeve ne evrope, kete e zuri ftoma apo gripi dhe ma ngjiti edhe mua kur u kthye prape ne londer. mall qe shova te doktori e mora ca ilace se me kishte kap keq.Kush eshte ai/ajo qe do i thote ec se po te pres une - pa e njohur kete person.
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Nje lemshe qe ke bere ti ketu more djale qe s'di ku ta kapesh e ta filloshe!!
Ajo erdhi , ajo iku, ti e prite po per dreq te ngjiti gripin (so u do occur risks meeting up unknown people )etj etj
C'fare doja te thoja une qe ndryshe te ndihmosh nje femer se sa nje mashkull pastaj ky cuni ketu vetem mend i duhen se i paska te tera
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
u bera objekt bisede, mgjth kisha nevoje per gje tjeter. te faleminderit per pergjigjet e pershendetje te gjitheve.
F.D.P. MUND TA MBYLLNI
besoj se mjaftoj kuptimi mesazhit
Akoma nuk ke dale ne Zvicer ti.
Une dikur kam dhene nje pergjigje kėtu: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=91585
Tani, pėrsa i pėrket strehimit, tė lehtė nuk e ke. Askush nuk guxon te marre pėrsipėr bashkėbanimin me dikė tė "panjohur". Pėr mendimin tim, mundėsia mė e mirė si fillim do ishte gjetja e ndonjė pune qė ofron dhe banimin deri sa tė krijosh rrjetin tėnd tė miqėsisė. Si p.sh. Hoteleri ose restauration qė kanė dhe dhoma pėr personelin.
Zakonisht restorantet e "fshatrave" turistike ofrojne mundėsi tė tilla. Me vonė, pasi je ambentuar me vendin dhe mėnyrėn e funksionimit, shih pėr ndonjė bashkėbaim me dikė tjetėr, ose banesė tėnde.
Gjithsesi, mendmi im ky.
Pėrshėndetje, dhe falje paraprake pėr gabimet e mundshme nė shkrim
Elna.
Krijoni Kontakt