Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 81
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2009
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Nuk do jet nevoja per luft, pritet se shpejti te zbres ne tok zoti i vertet(Nibiru) dhe te gjitha fete do shuhen vetevetiu,dhe pjesa qe do i shpetoj shtrengates do respektoj natyren, me nje fjal do kthehen ne pagan deri sa cikli te perseritet dhe te fillojn per te ndertuar perseri fe te tjera per ineteresa djallezore.
    ja te kaloje 2013 dhe te dilni bluf ju konspiracionistet me gjith zecharia sitchin-in tuaj, tek e fundit fetare jeni dhe ju

ps.keshtu thane dhe deshmitaret e jehovait me apokalipset e tyre disa here,jepnin dhe data bile...dhe njerezimi eshte akoma gjalle
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _ronald_ : 13-09-2009 mė 05:39

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga gerrard73 Lexo Postimin
    Ketu keni ploesisht te drejte. Por problemi eshte se ne Angli me nje popullsi 64 milion banoresh, u jepen me shume te drejta muslimaneve qe jane diku rreth 4 milion. Dhe njerzit nuk durojne dot me. Eshte duke filluar nje ere e re, ne ē'do vend te Europes do te fillojne protestat kunder islamikeve qe te pakten per momentin jane vetem minorance dhe keshtu do te mbesin. Eshte vetem fillimi, ka ardhur koha te ngrihen te gjithe ata qe u ka mbetur pak kulture nga kultura jone e jashtezakonshme. Rreziku i Europes vjen nga emigracioni, eshte i vetmi rrezik. Dhe Europe do te beje ē'eshte e mundur per t'a ndaluar.
    Une kam jetuar shume kohe ne Angli dhe kam disa familjare qe jetojne atje. Nuk eshte e vertet qe anglezet konvertohen ne islam. Eshte vetem propagande asgje me teper. Mund te dalin nje personazh, ndoshta i shtyre nga dikush ndoshta edhe i paguar, thjesht per propagande, dhe keta mjekergjatit besojne se eshte konvertuar edhe Madheria e Saje.
    Edhe ne BRD e njejta gje.Nga 82 milion banore jane 3.5 milion myslymane(sipas statistikave te 2006).Nuk e di ne Angli,por ne Gjermani eshte e shkruajtur ne kushtetute qe ndalohet dallimi rracor dhe fetar,pra eshte ligj ketu.Dhe disa prej ketyre te cmendurve(turqe e kam fjalen)duan ta fusin Turqishten ne sistemin shkollor Gjerman,sepse perfitojne nga toleranca e madhe e ligjit.Por edhe ketu po zgjohen,mos e dhente zoti nga ana ime qe te perseritet historia ketu sepse do digjet edhe i njomi me te thatin.Toleranca ka edhe kufi,kur behet fjale per ekzistence

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Hapesi i temes qe broheret per BNP, ka harruar se ajo parti i do jasht Britanise edhe tipat si ai dhe gjith refugjatet e europes lindore .

Shume ironike .
    .

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    tolerance!!!!!

nuk jane kaq tolerante gjermanet shoku sic duket ne aparence.

e preke shtetin ti thyejn brinjet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga _ronald_ Lexo Postimin
    ja te kaloje 2013 dhe te dilni bluf ju konspiracionistet me gjith zecharia sitchin-in tuaj, tek e fundit fetare jeni dhe ju

ps.keshtu thane dhe deshmitaret e jehovait me apokalipset e tyre disa here,jepnin dhe data bile...dhe njerezimi eshte akoma gjalle
    Nuk po ngutemi le te rrjedhin gjerat dhe pastaj flasim, mbase gabohem mbase jo, por nje gje te dish,ne nuk jemi fetar qe i, van kapak cdo gje gjeje duke besuar verberisht, ne nje drejtim.

Une personalisht e le cdo gje te hapur,dhe feja ime eshte LLOGJIKA,OBSERVIMI,DREJTESIA.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2009
    Postime
    42
    Nuk po ngutemi le te rrjedhin gjerat dhe pastaj flasim, mbase gabohem mbase jo, por nje gje te dish,ne nuk jemi fetar qe i, van kapak cdo gje gjeje duke besuar verberisht, ne nje drejtim.

Une personalisht e le cdo gje te hapur,dhe feja ime eshte LLOGJIKA,OBSERVIMI,DREJTESIA.
    po mer po,keni zevendesuar zotin,allahun,jehovahun me marduk.anunaki dhe aliene

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga _ronald_ Lexo Postimin
    po mer po,keni zevendesuar zotin,allahun,jehovahun me marduk.anunaki dhe aliene
    Degjo o shoku pa ironi nese do kishe pak llogjik do i kishe bere llogarit ndryshe.

Shkrimet Sumere te studjuara nga Zakaria Seicin, jan shume me te vjetra se sa allau, jehovau,dhe buda etj dhe keto i pershtaten keto histori per ineteresat e tyre dhe krijuan fe,te cilat kan per qellim skllaverimin me dredhi e frike.

Ti o njeri si mendon tani ???? kush ka kopjuar kush????

Babai qe i njeh tokat e veta????? apo i biri qe i thote te jatit, eja baba te tregoj tokat e tua????

PS kerkoj ndjes qe dola nga tema, dhe po hyj perseri duke deklaruar se;Evropianet po ZGJOHEN SE KAN MENDJE TE HAPUR,DHE JAN ME TE NDRICUAR NGA ANA TJETER E GLOBIT,KETE E TREGON ME SE MIRI DOMINIMI I NE TE GJITHA KOHERT QE EVROPIANET I KAN BER GLOBIT,DUKE FILLUAR ME LEKEN E MADH DHE TASHME ME NATON PIKKKKKK.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2009
    Postime
    42
    Degjo o shoku pa ironi nese do kishe pak llogjik do i kishe bere llogarit ndryshe.

Shkrimet Sumere te studjuara nga Zakaria Seicin, jan shume me te vjetra se sa allau, jehovau,dhe buda etj dhe keto i pershtaten keto histori per ineteresat e tyre dhe krijuan fe,te cilat kan per qellim skllaverimin me dredhi e frike.

Ti o njeri si mendon tani ???? kush ka kopjuar kush????

Babai qe i njeh tokat e veta????? apo i biri qe i thote te jatit, eja baba te tregoj tokat e tua????

PS kerkoj ndjes qe dola nga tema, dhe po hyj perseri duke deklaruar se;Evropianet po ZGJOHEN SE KAN MENDJE TE HAPUR,DHE JAN ME TE NDRICUAR NGA ANA TJETER E GLOBIT,KETE E TREGON ME SE MIRI DOMINIMI I NE TE GJITHA KOHERT QE EVROPIANET I KAN BER GLOBIT,DUKE FILLUAR ME LEKEN E MADH DHE TASHME ME NATON PIKKKKKK.
    as nuk e diskutoj qe jane me te vjetra,brockulla jane thene ne te gjitha kohet, dhe para sumereve

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    tolerance!!!!!

nuk jane kaq tolerante gjermanet shoku sic duket ne aparence.

e preke shtetin ti thyejn brinjet.
    Per kete e kisha fjalen Drague
    E shofin qe rrezikohen,ta vejne kufirin tek thana(dhe mir e kane)
    shnet plako

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Evropa po Zgjohėt ?

Ky eshte vėrtet lajm i mir !

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •