Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 81
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Avash o hoxhe
    Tani do te dish edhe profesionin tim, se a jam Hoxhe a cka jam????

Kureshtja yte po kalon pak kufijt.

Po ti vetem te thuash fjalet e kuranit di
    Kur'ani eshte udhezuesi per ēdo musliman. Ai eshte themeli ( fundamenti) i

cdo gjeje,sepse eshte fjale e Perendise se Lartemadheruar. Kush do te

studjoje dhe veproje(punoje) ne jeten e perditshme sipas Kur'anit(Islamit) ,

ai kurre nuk do te jete i humbur. Ai do te jete ne gjngje te dalloje diturine nga

injoranca, te dalloje te verteten prej genjeshtres,te dalloje ateistat prej

besimtareve, te dalloje komunistat prej Muslimaneve, te dalloje atdhetaret

prej tradhetareve. Kur'ani e ka kete qellim-udhezimin ne rruge te drejte.

Prandaj Anglia, Gjermania e shtetet tjera Europerendimore e pranojne

masovikisht ( turma-turma) Islamin.Ky eshte premtimi Zotit te

Lartemadheruar, se njehere Islami do te dominoje boten. Ky eshte lajm i

mire per besimtaret. Nese je i mencur,duhet ti bashkohesh fjales se All-llahut e

jo djallit, se djalli -ne djall te ēon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 12-09-2009 mė 10:45
    Ndrysho Firmėn

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Hajt ishalla kercet noj lufte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Tani do te dish edhe profesionin tim, se a jam Hoxhe a cka jam????

Kureshtja yte po kalon pak kufijt.

Kur'ani eshte udhezuesi per ēdo musliman. Ai eshte themeli ( fundamenti) i

cdo gjeje,sepse eshte fjale e Perendise se Lartemadheruar. Kush do te

studjoje dhe veproje(punoje) ne jeten e perditshme sipas Kur'anit(Islamit) ,

ai kurre nuk do te jete i humbur. Ai do te jete ne gjngje te dalloje diturine nga

injoranca, te dalloje te verteten prej genjeshtres,te dalloje ateistat prej

besimtareve, te dalloje komunistat prej Muslimaneve, te dalloje atdhetaret

prej tradhetareve. Kur'ani e ka kete qellim-udhezimin ne rruge te drejte.

Prandaj Anglia, Gjermania e shtetet tjera Europerendimore e pranojne

masovikisht ( turma-turma) Islamin.Ky eshte premtimi Zotit te

Lartemadheruar, se njehere Islami do te dominoje boten. Ky eshte lajm i

mire per besimtaret. Nes je i mencur,duhet ti bashkohesh fjales se All-llahut e

jo djallit, se djalli -ne djall te ēon.

Kujdes!
    [/QUOTE]Epo une jam i pushtuar nga djalli,nuk kam se cfare ti bej Sepse kam zgjedhur te mos ndjek fene por llogjiken,Je shume mendje ngushte.........hoxhe e perdora prap si metafore more ti I shpetuarprej Allahut
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Hajt ishalla kercet noj lufte.
    lol ,
    edhe une ashtu e mendoj

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    lol ,
    edhe une ashtu e mendoj
    Mire do ishte, se me kte kohe na ka ardh jeta ne maje te hundes, cike provokim dum edhe shperthejm si bombe kamikazi.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Epo une jam i pushtuar nga djalli,nuk kam se cfare ti bej
    Jo s'ka nevoje te me tegosh, se veē po duket.

Sepse kam zgjedhur te mos ndjek fene por llogjiken
    Zoti i Lartemadheruar kur e krijoi boten dhe gjallesat, njeriun e dalloi me llogjiken dhe arsyen nga te

tjeret dhe e beri zevendesin e vet ne toke. Mirepo kjo llogjika nuk eshte e persosur nese nuk ke

Udhezim. Ajo ne disa rrethana te caktuara, nuk eshte ne gjengje te caktoje ēka eshte e mire e ēka

eshte e keqe. Shpesh llogjika te thote qe te besh lufte per te zhdukur nje popull te tere qe ti te jesh

me dominanti ne bote ( sic po bejne racistet, shovinistet, fashistet, komunistet,darwinistet e -istet e

tjere). Kjo llogjike ka ēuar ne zhdukjen e miliona njerezve ne rruzulin tokesor. Pra sic po

shihet,llogjika ndonjehere gabon nese nuk e ka udhezimin (Kur'an). Logjika shpesh udhehiqet nga

gjaknxehtesia ( emocionet) dhe gabon. Prandaj Islami thote qe njeriu qe ben durim( nuk e udheheq

llogjiken e tij nga emocionet) eshte nene mbrojtjen e Zotit te Lartemadheruar, ai qe nuk ben durim

(sabėr), ai eshte ne duart e djallit, djalli tallet me te. Ramazani eshte nje kalitje Ideale per durimin,

prandaj Muslimanet agjerojne, qe te jene sa me durimtare, prandaj Anglezet, Gjermanet, Francezet

e etj. e perqafojne Islamin sepse aty gjejne shume te mira. E kane kuptuar me ne fund se ajo lloj

llogjike qe ti e permend, i ka cuar ne perdorimin e drogave ne menyre legale neper kafeteri, i mbyti

droga, prostitucioni, homoseksualizmi etj etj.

hoxhe e perdora prap si metafore more ti I shpetuarprej Allahut
    E di une se ēfare" metafora" perdor ti, po hajt mose zgjasim shume.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 12-09-2009 mė 11:10
    Ndrysho Firmėn

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Jo s'ka nevoje te me tegosh, se veē po duket.

Zoti i Lartemadheruar kur e krijoi boten dhe gjallesat,njeriun e dalloi me

logjiken dhe arsyen nga te tjeret dhe e beri zevendesin e vet ne toke. Mirepo kjo llogjika nuk eshte e persosur nese nuk ke Udhezim. Ajo ne disa rrethana te caktuara, nuk eshte ne gjengje te caktoje ēka eshte e mire e ēka eshte e keqe. Shpesh llogjika te thote qe te besh lufte per te zhdukur nje popull te tere qe ti te jesh me dominanti ne bote ( sic po bejne racistet, shovinistet, fashistet, komunistet,darwinistet e -istet e tjere). Kjo llogjike ka ēuar ne zhdukjen e miliona njerezve ne rruzulin tokesor.Pra sic po shihet,llogjika ndonjehere gabon nese nuk e ka udhezimin. Logjika shpesh udhehiqetr nga gjaknxehtesia ( emocionet) dhe gabon. Prandaj Islami thote qe njeriu qe ben durim( nuk e udheheq llogjiken e tij nga emocionet) eshte nene mbrojtjen e Zotit te Lartemadheruar, ai qe nuk ben durim (sabėr), ai eshte ne duart e djallit, djalli tallet me te. Ramazani eshte nje kalitje Ideale per durimin, prandaj Muslimanet agjerojne, qe te jene sa me durimtare, prandaj Anglezet, Gjermanet, Francezet e etj. e perqafojne Islamin sepse aty gjejne shume te mira. E kane kuptuar me ne fund se ajo lloj llogjike qe ti e permend, i kacuar ne perdorimin e drogave ne menyre legale neper kafeteri, imbyti droga, prostitucioni, homoseksualizmi etj etj.

E di une se ēfare" metafora" perdor ti, po hajt mose zgjasim shume.
    Meqe e dike a me sheron dot nepermjet Web-Camera si profeti i forumit Sabriu i plotfuqishem?????????Vetem se nuk kam shume leke per te te dhene,a pranon cek?
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Meqe e dike a me sheron dot nepermjet Web-Camera si profeti i forumit Sabriu i plotfuqishem?????????Vetem se nuk kam shume leke per te te dhene,a pranon cek?
    Mua feja me meson qe te them te verteten dhe vetemse te verteten.

Une u mundova te flas fjale te argumentuara, jo per ty por per te gjithe ata

qe i lexojne postime. Por ama , do te ishte marezi nese dikush mendon se

do te jem imponues i ketyre mendimeve. Nese ti dhe dikush tjeter ka gjetur

dicka me vlere ne kto postime le ti mer,e nese jo atehere le te vazhdoje sic

mendon ai.Ti ke lirine tende te zgjedhjes, kurse une kam lirine time. Por

duhet te kemi rrespekt dhe kujdes qe te dijme se deri ku jane lirite. Liria yte

eshte deri aty ku nuk cenohet liria e tjetrit, prandaj mos u tall e mos shaj se

nuk je interesant e as qesharak. Kjo tallja yte justifikohet vetemse nese je i

mitur ose je budall.
    Ndrysho Firmėn

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Mua feja me meson qe te them te verteten dhe vetemse te verteten.

Une u mundova te flas fjale te argumentuara, jo per ty por per te gjithe ata

qe i lexojne postime. Por ama , do te ishte marezi nese dikush mendon se

do te jem imponues i ketyre mendimeve. Nese ti dhe dikush tjeter ka gjetur

dicka me vlere ne kto postime le ti mer,e nese jo atehere le te vazhdoje sic

mendon ai.Ti ke lirine tende te zgjedhjes, kurse une kam lirine time. Por

duhet te kemi rrespekt dhe kujdes qe te dijme se deri ku jane lirite. Liria yte

eshte deri aty ku nuk cenohet liria e tjetrit, prandaj mos u tall e mos shaj se

nuk je interesant e as qesharak. Kjo tallja yte justifikohet vetemse nese je i

mitur ose je budall.
    Po edhe une quaj ata qe vetem kuranin permendin gjate gjithe kohes si vjershe per kalamaj ose jane te mangut ose kalamaj kopshtiLOL

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    O Explorer aman, car drrasa po qan aman me keta tipa, qe shifen kjart se me nje dore shkruajn ne tastier ndersa me tjetren mbajn Shishen me skenderbeg apo ....

Ik na ben noj explorer per demet e skenderbegut (rakis)sepse tek ateher na pasqyron diq nga realiteti i forumit qe koheve te fundit, qe sikur eshte prekur nga Lakuriqi
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •