Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anėtarėsuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Shkurt muhabeti,ja jep ose jo shefit varet se si i ke mardheniet me burrin!Ne shumicen e rasteve kam degjuar se ja japin shefit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    une dua si zgjedhje e vevetme dhe evetem e vetme dua te jet shefic as gje tjeter ose un asaj si afroj kushte tjera tradhtia mun te egzisto ose te pushto por me te te pajtohesh me mir te jesh i vdekur Jeta ka kuptim vetem me moral mos tradhto sdo te tradhtohesh Qka ja bon dikuj para dite prite nakshom tradhtia denohet me vdekje ndryshe DREJTSI NUK KA .Gruja e SHefit tha nji dit me esht merzit kollarja.,ah ta kisha at fshatarin me ata QIZME tme shtrengonte deri ne 10 et ju pelqej nga ganamaloku i qytetittfshatitmeqizmemebaltamavetmenergyyyyyyyyqe ffffrrrryyymmma efundit te me ndalet ne krahun etijgruas si duhet zyraaaaaaaaa opopullooooookujdes o shokte emi se po mbes pa shok qa me ba

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    E KAM FJALEN PO QE SE NE HOTEL NUK KA DHOMA ESHT VETEM NJE DHOMė
    dhe nuk ka alternativė tjeter vetem per te hy ne nje dhomė me shefin a do ti perballonte #

femra ktu mundimi pa u menduar ne provokim eventual seksual si mendoni ju a do te ishte femra e qendrueshme e te thot po po hyj ne nje dhomė me qense nuk paska dhomė me
    shpresė se te nesermen do vazhdojm punen perse kemi ardhur por pa leshuar ne ndonje avanturė q mndoni per ket provim te veshtirė per femren a do te dorzohej ajo apo jo
    si thoni ju

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •