Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708

A ta bejme nje takim ne antaret e Forumit Shqiptar ?

Sa e mire do ishte qe dikush nga ketu ne Forumin Shqiptar, te merrte ndoj iniciativ dhe te na organizonte nje takim, dikund ne Tirane apo Prishtine. Do e benim nje ndeje te pa harruar dhe do kemi per qka te rrijme dhe bisedojme. Kemi shume biseda bashke dhe do te qeshnim pa mas. Sa kujtime nga me te ndryshmet kemi ketu. Ndoshta nje dite moderatoret do na bejne nje feste te tille. Nga Gjakova do vije duke kenduar deri atje gjate gjithe rruges, tash edhe shpejte neper Kalimash.
    Miq a jeni per kete takim, te bisedojme se nga bisedat ndoshta na del edhe menyra se si mund ta bejme kete deshire realitet.
    Shendet per te gjithe ju.
    ====================
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Ide mjaft e qelluar Bardhi, une jam i gatshem.
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anėtarėsuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Fillimisht ju pergezoj per temen, dhe sigurisht qe jam per kete. Me te vertete do jete diqka e pa harrueshme. Dhe per organizimin do te kontribonim te gjithe ne ate qe kemi me shume talent.

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    mire e ke po me kaq anetare qe ka forumi ,do duhet te sheshi Skenderbej

Zogu Arberor Maska e zogu kosovar
    Anėtarėsuar
    19-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Internet
    Postime
    408
    Citim Postuar mė parė nga Bardhi Lexo Postimin
    Sa e mire do ishte qe dikush nga ketu ne Forumin Shqiptar, te merrte ndoj iniciativ dhe te na organizonte nje takim, dikund ne Tirane apo Prishtine. Do e benim nje ndeje te pa harruar dhe do kemi per qka te rrijme dhe bisedojme. Kemi shume biseda bashke dhe do te qeshnim pa mas. Sa kujtime nga me te ndryshmet kemi ketu. Ndoshta nje dite moderatoret do na bejne nje feste te tille. Nga Gjakova do vije duke kenduar deri atje gjate gjithe rruges, tash edhe shpejte neper Kalimash.
    Miq a jeni per kete takim, te bisedojme se nga bisedat ndoshta na del edhe menyra se si mund ta bejme kete deshire realitet.
    ====================
    JU NJE HAP - PUNA DY...
    Nuk e ke keq valla une jam me ty
    Kurrė mos thuaj kurrė.

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    ====================
    JU NJE HAP - PUNA DY...
    mir e ke ti lol por ta dish se me disa antar ka per te plas sherr i madhe per kete te jesh i sigurte
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    ====================
    JU NJE HAP - PUNA DY...
    Po ato qe jane shume larg ?

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga unejsa Lexo Postimin
    mir e ke ti lol por ta dish se me disa antar ka per te plas sherr i madhe per kete te jesh i sigurte
    Ata qe po shiten trima virtual,thjesht jan frikacak dhe kan deshire te luajn TE FORTIN ne forum...se ne jete reale jan ZERO. Nuk besoj qe do "perplaset" ndo kush, mirepo kurr si dihet

Sa i perket...
    Un jam i gatshem,e marr Xhamien,edhe vijm ne Shqiperi

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Ca smendojn te papunet

Ne spo na del koha me bo sh*rr*e*n ju doni me bo takime
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    he pra do takohemi
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •