Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se duhet te kete me shume femra ministre ne qeverine e re shqiptare?

Votues
57. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po--sigurisht!

34 59.65%
  • Po--ndoshta!

5 8.77%
  • Jo--eshte mire ashtu sic eshte!

6 10.53%
  • Jo--sigurisht qe jo!

12 21.05%
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 77
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Epo ja paska qelluar ajo femere e dobet...te qenit femer nuk do te thote qe nuk mund te presesh dru me sepate! Shko e shihi femrat malesore--presin dru e celik me separe! Nga ana tjeter, kam pare mjaft meshkuj qe nuk mund te mbajne sepaten, e jo me te presin dru!
    S'ke nevoje me shku ne mal. Une jam rrit ne mes te qytetit e di me pre dru me sopate

Pastaj tek perralla e atij, ajo nuk do as men as kalem, qe forca e burrit nuk matet me ate te gruas, sikurse edhe gjerat qe ben gruaja ne shtepi nuk maten me ato qe ben burri, prandaj gjerat ndahen, nuk ia fut dot ne tym...

Qeveria s'ka nevoje per pune krahu e per te pre dru apo per te ndertuar mure fizikisht. Ka nevoje per mendje te medhaja, per mendje femer. Ndonjehere burri eshte shume racionalist e mendohet shume e madje stepet kur shef se ka shume perqindje rreziku. Ndoshta gruaja me ate shpejtesine e vete mund te rrisi hecurine perpara te Shtetit, apo jo?!
    La vita č bella...

Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Kush e tha kėtė ?

Pse bėn Trolling ?

Pastaj femrat janė 52% e popullsisė , pse nuk votojnė pėr veten ? Se ato janė femra , ti je kalama !
    Ke mesuar te japesh reputacion negativ loser?! 2 piket qe me hoqe ti me 150 qe po te heq une, jane shume larg, megjithate te pergezoj se e paske mesuar mire forumin.

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Votova "Jo--eshte mire ashtu sic eshte!" per arsye se per momentin nuk shoh ndonje figur nga gjinia femerore te partia demokrtatike ose ne koalicion qe te mund te kete vlera si ministre. Me mire te perfaqsohen vetem me Bregun dhe Topallin, se tani per tani keto te dyja jane te vetme femra te afta.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ke mesuar te japesh reputacion negativ loser?! 2 piket qe me hoqe ti me 150 qe po te heq une, jane shume larg, megjithate te pergezoj se e paske mesuar mire forumin.
    Ti mė hoqe nė njė M-tė madhe ! Reputation points DISABLED ! Nuk merrem me minorenėt e forumit unė !

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    S'ke nevoje me shku ne mal. Une jam rrit ne mes te qytetit e di me pre dru me sopate

Pastaj tek perralla e atij, ajo nuk do as men as kalem, qe forca e burrit nuk matet me ate te gruas, sikurse edhe gjerat qe ben gruaja ne shtepi nuk maten me ato qe ben burri, prandaj gjerat ndahen, nuk ia fut dot ne tym...

Qeveria s'ka nevoje per pune krahu e per te pre dru apo per te ndertuar mure fizikisht. Ka nevoje per mendje te medhaja, per mendje femer. Ndonjehere burri eshte shume racionalist e mendohet shume e madje stepet kur shef se ka shume perqindje rreziku. Ndoshta gruaja me ate shpejtesine e vete mund te rrisi hecurine perpara te Shtetit, apo jo?!
    era ajo cka thash une ishte thjeshte nje ilustrim ...nuk eshte puna vetem tek pjesa fizike moj.por edhe tek pjesa e mendjes.valla e bera kete moshe dhe nuk degjova ndonje mendje te madhe nga ana femerore.deri me sot nuk kam degjuar asnje emer filozofeje ..nuk kam degjuar ndonje mendje ndritur diku..nuk kam degjuar ndonje gruashteti diku...vetem gishtat e njeres dore do te mjaftonin per te numuruar ato pak femra qe mund te kene bere histori....jane shume gjera qe te bejne te mendojne se keni boll ate cka keni..
    pastaj me duket se vete femrat nuk e duan njera tjetren.a kishte rast me te mire amerika per te zgjedhur ne krye te vendit te paren presidente femer ne historine e saj kur kandidate ishte hillary klinton..analizat e mevoneshme kan treguar se pikerisht femrat ishin ato qe nuk ja dhane voten qe te benin histori.e ku pra ne vendin me demokratik ne bote..pra vete femra nuk ka besim ne vehte..ndryshe nuk do luftonte qe te perfaqesohej vetem me 30 %
    ndoshta gruaja me ate shpejtesine e vet mund ta coje ne gremine nje shtet prandaj duhet mendja e mashkullit per ta frenuar dhe mbajtur nen kontroll..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 22-09-2009 mė 04:48

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Per sa kohe qeverite shqiptare te vazhdojne te perbehen nga plehra te tilla, do ishte me mire qe jo, se me teper do lodhin koken me debila se sa do arrijne ndonje gje me vlere.
    Grate e para qe kane pasur fuqi te thyejne rolet gjinore tradicionale kane lodhur kryet me debilat qe permende. Punen pak me te veshtire por jo te pa arritshme. Duhet te filloj dikush, nese grate kane force ta bejne si karriere politiken, bravo ju qofte!!!

Nje citim qe kam lexuar:
    "Gratė e sjellshėme rrallė bėjnė hisotrinė"

"Well-behaved women seldom make history." ~ Laurel Thatcher Ulrich

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    sa me shum femra te kishte ne qeveri aq me mir do jet per popullin..ateher Ylli Pango me kto gorillat e tjer do i linin rehat miletin se do kishin femna me bollek ne qeveri qe tju ngrinin fundin sa her tju tekej...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    C'i do? Mire jane kaq sa jane. Po te ishte se po dilte ndonje Thatcher e re, hajde de.

Po keta ketu planifikojne te ecin ne hapat e Italise me Cicciolinen, duke futur ne politike Ciljeten.

Jo jo... kaq sa jane edhe mire, se pastaj fillojne e dalin vendime ministrash sa here afrohet cikli.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Per sa kohe qeverite shqiptare te vazhdojne te perbehen nga plehra te tilla, do ishte me mire qe jo, se me teper do lodhin koken me debila se sa do arrijne ndonje gje me vlere.
    Kur tju shofin aftesite dhe jo c'far kane veshur poshte barkut.
    Mire e ke,kush do e bejne kete debilat.
    Thacer ka shkruar njeri ketu(mire e ke vella) Angela Merkel shtoj une,por keto jane te jashtme.Ato te shkretat tona atje,po nuk votuan diku tjeter? kush i pyet.Duhen dhe nja 1000 vjet ta thyejme kete mentalitet idiot me barcaleta qe na serviren ketu.
    Mi.

Ajo qe duhet te jete eshte,ka pak dmth se pak mund te jene aq kan potencialin aq e meritojne.Ska cte diskutohet ketu
    Perėnditė caktuan qė, para suksesit, njeriu tė djersitet.
    Hesiodi

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •