Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 73
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Qe te flasesh me siguri matematikore duhet me i provu gjerat ne kurriz , ndonje me fakte e prova ka ? Qe te ket ngelur i hutuar e qe ka humbur toruan para nje bukurie te tille ?? Aman kot sthon del nje e hudh nje gur e mblidhen 100 e hajd ta nxjerrin ate ...
    Ehua lesh me 3 se 2 kputet ne ky muhabet ...

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ne e kemi provu .

thu ja fusim per laraska?

Pa he hapu njeher ne mesin e shoqeris, e nda me ne eksperiencat e tua qe te kemi mundesin te gjykojm a eshte apo jo e vertete ...
    Perndryshe ngelem te ajo qe thash ..

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ne e kemi provu .

thu ja fusim per laraska?
    ke te djrejt plako,

ene une kshu them, ne mes te rruges bo skandal robi para bukurise,...

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Pa he hapu njeher ne mesin e shoqeris, e nda me ne eksperiencat e tua qe te kemi mundesin te gjykojm a eshte apo jo e vertete ...
    Perndryshe ngelem te ajo qe thash ..
    Po ti walchira nga eksperienca jote flet, apo teoria e te tjereve, se mesa kam kuptuar je e vogel per te gjykuar te tjeret.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Qe te flasesh me siguri matematikore duhet me i provu gjerat ne kurriz , ndonje me fakte e prova ka ? Qe te ket ngelur i hutuar e qe ka humbur toruan para nje bukurie te tille ?? Aman kot sthon del nje e hudh nje gur e mblidhen 100 e hajd ta nxjerrin ate ...
    Ehua lesh me 3 se 2 kputet ne ky muhabet ...
    ska siguri matimatikore ketu fare. se dihet 1+1=2. Kshu eshte dhe puna e meshkujve para femrave te bukura. Ai qe thote jo nuk bejne 2 dhe smthg is wrong me ate person. Lol

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Po ti walchira nga eksperienca jote flet, apo teoria e te tjereve, se mesa kam kuptuar je e vogel per te gjykuar te tjeret.

Ty xhan pse te pickoi ??
    Un flas si dua me apo pa eksperjenc ,dicka e tille me duket abstrakte per nje njeri normal , Un mund te jem e vogel por mendja me punon shyqyr zotit per te gjykuar te medhenj e te vegjel , ata qe i shqetson gjykimi im nuk eshte se me prish pune shume , un jap mendimin tim te pelqeu mire ste pelqeu prap mir as me ngrin e as me ul ndonje peshe ..
    U kuptuam ??

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    ska siguri matimatikore ketu fare. se dihet 1+1=2. Kshu eshte dhe puna e meshkujve para femrave te bukura. Ai qe thote jo nuk bejne 2 dhe smthg is wrong me ate person. Lol

Epo te qenit femer ma ben shume te veshtir kuptimin e dobsis se mashkullit ne lidhje me nje femer te bukur , duke e pare nga kendveshtrimi im me duket shum f..... up

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Epo te qenit femer ma ben shume te veshtir kuptimin e dobsis se mashkullit ne lidhje me nje femer te bukur , duke e pare nga kendveshtrimi im me duket shum f..... up
    epo aty eshte dhe dobesia e mashkullit. Na pelqen apo jo. Bukuria ua merr mendt . I bet tu sjellim Monica Bellucin dora vete ketu, goja do u shkoje shtrember dhe dridhje do te ndjejme. Ehu, kjo eshte bota e mashkullit. Lol

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Perse lidhet gruaja ne martese

Seksi femeror kerkon dhe pret nga ai mashkullor cdo gje, ose gjithcka qe deshirone per te cilen ka nevoje, kurse seksi mashkullor kerkon nga ai femeror, piksepari dhe haptas nje gje te vetme. prandaj eshte dashur te behet marreveshja qe, me qellim qe seksi mashkullor te marre nga ai femeror ate gjene e vetme vetem ne qoftese, si shkembim, kujdeset per te gjitha gjerat e tjera, pra edhe per femijet qe kane lindur nga bashkimi: mbi kete marreveshje mbeshtetet mireqenia e gjithe seksit femeror.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    james,

po mos ja fshi ditos mendimet...

ktu debati ishte mes femrave, jo ditos me femrat...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •