Po merresha me Crysis Warhead para ca ditesh edhe rregjistrova kete video te shkurter duke perballuar nje kamion qe fluturon afer kokes se lojtarit.
Do ve nje tjeter me Street Fighter IV se shpejti, sapo ta mbaroj se edituari.
Po merresha me Crysis Warhead para ca ditesh edhe rregjistrova kete video te shkurter duke perballuar nje kamion qe fluturon afer kokes se lojtarit.
Do ve nje tjeter me Street Fighter IV se shpejti, sapo ta mbaroj se edituari.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 31-08-2009 mė 04:17
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Moment i bukur shume. Ke qene me fat qe s'te kapi hehe.
Ajo street fighter 4 do kete qene online mendja. Po pres dicka te bukur, mos na zhgenje.![]()
E ne fakt po e bej me shume si "trailer" se nuk eshte se kam shume momente te vecanta. Pervec asaj tani po jetoj ne shqiperi dhe ISP-te ketu jane cope cope lojaxhiu. Ja spo na vjen me ky Gerdi qe te rregjistrojme ca lojra te forta (zakonisht bejme "kampionat" me 4 veta), i kam thene 100 here javen qe shkoi edhe akoma s'eshte dukur.
Gerdi ste eshte dukur more shoku bjorn se ka pas provimin e arkitektures, te shtunen e mbarova, do shifena nga kjo jave se pushime kam deri ne tetor. Shum e fort ajo e crysis, problemi eshte qe do me kesh vetem se elgerti dhe mikeli na kan ikur ne itali, mikeli kthehet ne dat 9 ndoshta kurse elgerti pas 1 muaji.
Hajde me fat per provimin. Kur te marosh si arkitekt pune duhet te kesh plot ma ha mendja. Shqiperia esht bere plot me llac. Po mos i lire lojat mbrapa dore ore...![]()
S'e di pse cilesia e imazhit del kaq e ulet po ja ku eshte edhe nje video nga SFIV qe e mbarova mbreme. Muzika eshte Crimson Tide nga Nightwish.
Niceeshum bukur qeka ne loja.
Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!
Kur pash titullin,mendova se loj harakiri po behej mi.
Per pak ke t'ut qorru...Mos rreziko tjera here, be more careful
Krijoni Kontakt