Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    i/e regjistruar Maska e Glaukia88
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Postime
    75

Question Per shqiptaret e Kosoves!

Duke naviguar te site wikipedia.org me ra ne sy nje artikull me emrin "Great Albania" dhe ne kete artikull shkruhej qe rreth 95% e Shqiptareve te Kosoves nuk deshirojne bashkim me Shqiperine. Pyetja ime eshte: Deshironi ju Shqiptaret e Kosoves bashkim me Shqiperine?

-
    Anėtarėsuar
    15-08-2009
    Vendndodhja
    Graz
    Postime
    145
    PO me shpirt deshiroj
    I'm MUSLIM and I'm proud

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Glaukia88 Lexo Postimin
    Duke naviguar te site wikipedia.org me ra ne sy nje artikull me emrin "Great Albania" dhe ne kete artikull shkruhej qe rreth 95% e Shqiptareve te Kosoves nuk deshirojne bashkim me Shqiperine. Pyetja ime eshte: Deshironi ju Shqiptaret e Kosoves bashkim me Shqiperine?

Po kete sondazh kush e ka bere ? Eshte nje e pavertete e madhe . Bashkimi me Shqiperine eshte endrra me e madhe e shqiptareve.

Kontrollo se eshte hapur me perpara nje teme e tille.

i/e regjistruar Maska e <katunari>
    Anėtarėsuar
    05-08-2009
    Vendndodhja
    DE, me zemer ne trojet Iliriane
    Postime
    493
    Po more qysh jo, veq ne menyre te kulturuar e jo me zor.
    Edhe pak kohe, hyjne te dyja ne BE, e ajo deshire shekullore realizohet vet.
    Sot do tė bėj njė vepėr tė mirė-edhe nuk do ti tregoj askujt

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Kjo osht propagandė kosovare.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Kosova vetem se eshte bashku me shqiperine.Duhet ende pune me punu me njerez qe me pas kulture e me u bashku,jo me kqyr me vjedh njeni tjetrin.
    sa per qitash une personalisht mendoj qe eshte heret me u bashku sepse populli si popull nuk eshte askund,si n`kosove si n`shqiperi.Na mungon ende kultura e vllaznia.Une kom rast kur shqipnijalia na ka fy neve Kosovarve edhe thoshte IKNI ORE NE KOSOVE IKNI,ME MIRE TE ME VIJN GREKU NE PLAZH SE SA KOSOVA.kshtu qe ka raste qe edhe ne kosove nuk e dojn bashkimin me shqiperine,mos e merni tragjike.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    shqipetaret jane armiqte e vetevetes
    ndaj nuk bashkohen
    e sa per te kosoves ka nga ata qe u qan zemra per serbine se kur behej lufte rrinin kafeve apo diskove

Po, po, po. Kjo eshte ngjarja ma e rendesishme qe duhet te ndodh, por per fat te keq keta politikane tone servil po kan qejf me na da hala ma shum.

i/e regjistruar Maska e RINAA
    Anėtarėsuar
    01-12-2008
    Postime
    247
    Po, edhe per kete nese je nga Shqiperia ta siguroj se kete gje e deshirojm shume me shume se ju me ne, nuk e theme se nuk mund te kete shqipe nga Kosova qe nuk e deshirojn kete, por edhe per kete jam e bindur se ne damaret e tyre nuk qarkullon vetem gjak shqiptari, se per ndryshe, ndryshe kishin me menduar...
    Kjo gje eshte enderr shekullore edhe une besoj shume e kete enderr se do jete e realizueshme por jo ne nje afat te shkurt kohor, e kjo eshte per shume arsye, po se do bashkohemi nje dite nuk dyshoj asnjiher, nuk me mbetet tjeter te theme vetem se: Te lumte ata/ato qe do perjetojn ate dite, dhe festimin e pervjetoreve te bashkimit tone...

Rrespekt...
    Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •