Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar mė parė nga klara2009 Lexo Postimin
    E dini c'fare me shtyu ta hap kete teme! une e kam te stampuar buzeqeshjen ne fytyre..
    dhe njerzit shpesh me thone lumsi ti "je gjithmon e gezuar"po nuk eshte keshtu ...
    mu me pelqen mos ti tregoj dobesite dhe pakenaqesite e mia,po kjo nuk do te thote qe nuk kam,ndoshta eshte deshira per tu duk e forte e paprekshme nga problemet,ndoshta nuk du qe te afermit dhe miqte e mi te shqetesohen per mu,ose ata qe nuk me dun te mos gezojne per keqardhjen time.....nuk e di ka shume motive.po ju them sincerisht si une c'do kush tjeter qe ndoshta duket i qete ne pamje te pare ka nevoje qe dikush ta pyes.."si kalon? gjithcka mire? ke nevoj per nje mik-mike?
    pra me pak fjale c'ka kemi brenda nesh jo gjithmon demostrohet ne pamje te pare,duhet me u interesu dhe me qene me te kujdesshem me miqte e te afermit tane per te kuptuar gjendjen e tyre shpirterore..

Edhe une jam keshtu si ty qe nuk para hapem per problemet e mia,pothuajse gjithmone jam e qeshur dhe te gjithe me thone lum si ti e ke sahatin 12....po ne te vertete nuk eshte keshtu.....ndoshta problemet e ndryshme qe kam patur qe ne moshe te re me kane bere te behem me e forte sepse kurr skam dashur te shqetesoj te tjeret me problemet e mia por gjthmone jam munduar tia mar problemet e te mundohem tia zgjith te tjereve......e problemet e mia me eshte dashur gjithmone ti zgjidh vete pa kerkuar ndihmen e dikujt....ndoshta kjo vjen sepse ky "dikushi" eshte e veshtire per ta gjetur.......
    Por mendoj se dikur ka nevoje njeriu per nje mik-mike te vertete ku te flasi pa doreza te thote thjesht ate qe ndjen,ate qe ka ne shpirt........

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Mė mirė tė jesh 100% i vėrtetė se pastaj problemet shtohen ! Se njerėzit janė gjarpėrinj e tė thithin gjakun . Po ja preve qė nė fillim gjithēka do tė shkojė mė mirė !
    Po jo gjithmon eshte e mundur kjo,dhe jo per te gjithe.Une p.sh nuk jam e afte t'ja u qelloj me bresheri boten time te brendshme te gjithve.Po kjo nuk do te thote se nuk kam force per ta bere kete por faktore te ndryshem te brendshem me ndalojne ta bej.Ka disa qe jane liber i hapur mund t'ju lexosh gjithcka ne fytyre ka te tjere qe duhen studiuar mire qe ti kuptosh,eh bota njerzore eshte kaq e nderlikuar !!!!!!!!

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga klara2009 Lexo Postimin
    Po jo gjithmon eshte e mundur kjo,dhe jo per te gjithe.Une p.sh nuk jam e afte t'ja u qelloj me bresheri boten time te brendshme te gjithve.Po kjo nuk do te thote se nuk kam force per ta bere kete por faktore te ndryshem te brendshem me ndalojne ta bej.Ka disa qe jane liber i hapur mund t'ju lexosh gjithcka ne fytyre ka te tjere qe duhen studiuar mire qe ti kuptosh,eh bota njerzore eshte kaq e nderlikuar !!!!!!!!
    Je njeri i mirė , por nuk do tė thotė se njerėzit e mirė janė mė tė dobėt se njerėzit e kėqinj ! Madje janė mė tė fortė , sepse njerėzit e mirė kanė diēka qė nuk e kanė njerėzit e kėqinj : BESIMIN E TĖ TJERĖVE !

i/e regjistruar Maska e linda2
    Anėtarėsuar
    04-12-2007
    Postime
    46
    mendimi im do ishte se me te vertet pamja e jashtme e nje personi e tregon edhe gjendjen shpirteroe te njeriut...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •