Si mund te nderroj nje femer 13 dashnor per 3 jave?! Pse ekzgjeroni gjithcka pash zotin? Sa per femra shqiptare te sukseshme jashte vendit i ke me metrokub, por sic kam thene dhe me siper, ato femra dine se me ke bejne shoqeri, por juve thjesht e keni problem ta pranoni kete fakt.
Mire qe jane egoista jane dhe mashtrusa
Sepse zakonisht femrat shqiptare ketej , shumica kush vine per studime, jane vetem. E te jetosh vetem do te duhet te sakrifikosh shume gjera. Do te duhet te studiosh hard, do te duhet te punosh qe te jetosh. E te besh keto gjera, shkolle e pune nuk te ngel shume kohe ne dispozicion te argetosh veten ne menyren me simbolike, po marr ate me simple, e jo me te kesh kohe te nderrosh dashnonert si ta doje qefi. Se te nderrosh dashnoret, do te duhet kohe te shpenzosh, e kete kohe se ke. Atehere si ja bejne keto femra ? cudi vertet cudi .
meshkuj mashtruse dhe genjeshtare i kam zet.
preceendi, kam miqe modsa gjithandej, mos u gerric shume se do ti fshijne te gjitha postet qe do besh. biles kam dhe admin komshi. mos me bej ti them te te perjashtoj fare me mire![]()
Po nese merr dhe ve ne peshore femrat shqiptare qe shkojne per studime jashte shtetit dhe familjet qe jane jashte shtetit, cila ane e peshores anon me poshte?
Femrat shqiptare qe jetojne ne Greqi jane akoma me baxhella se greket. Flase ne pergjithesi se normale duhet te kete dhe perjashtime.Me ka rastis me nje goce nga ...( vendin nuk po e them se nga ishte goca, per arsye etike) qe u thoshte te gjitheve ne shkolle qe ishte Greke(madje dhe shoqeve te saj ashtu u kish thene) dhe ne fund na doli qe na ishte shqiptare motra. Ka pas edhe raste qe me ka ndodh dhe mua dhe shokeve te mi ku goca shqiptare duke folur shqip te thoshin qe nuk lidhen me shqiptare. lol Dhe mos me dilini ne konkluzionin qe une ose shoket e mi mund te kemi qene te shemtuar apo dicka te tille, dhe prandaj na kane thene keshtu keto baxhellat. Se suksese kemi pas goxha ne si shoqeri me femrat, ca me shum e e ca me pak por ne pergjithesi sukses kemi pas. Edhe flirte dhe afrimitete nga ane gocave greke personalishtt kam pas ne Greqi, po sa kane marr vesh qe isha shqiptare ne moment e kane dhene veten, dhe atmosfera eshte kthyer krejt ndryshe. Kete mentalitet kane dhe shqiptarete greqise per cunat e shqiperis. Sa per ato te Amerikes po te njejtat gjera thone dhe per to, ata qe jetojne andej. Me te shkel kembe ne vendin e bekuar qe quhet Amerike me vrap ja marin doren heqjes se brekeve vend e pavend. Tani normale nuk po them se nuk ka goca shqiptare te ndershme apo me morale te shendosha jashte shtetit, po nga c'kem pare dhe kemi degjuar shumica e tyre( dhe sidomos ato qe mberrijne jashte shtetit ne adoleshence) shthurosen shpejt e shpejt. Keshtu qe mos na beni si histerike ju grate e forumit keshtu kot plidhje. Por ndergjegjesohuni rreth realitetit qe ju rrethonm dhe mundohuni te jepni na nje keshille te vyer nese keni, per ato goca te vogla shqiptare qe jane jashte shtetit te cilat nuk kane arritur akoma fazen e shthurjes. Problemet nuk zgjidhen duke ja meshuar fajin meshkujve per c'do gje, por duhen perballuar me gjakftohtesi dhe ndihme per aq sa keni ne dore.
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 11-09-2009 më 13:01
Without deviation from the norm, progress is not possible
njerzit e kan zakon qe te perqendrohen ne gjerat negative...kur shikojn nje femer qe ndryshon 13 te dashur per 3 jave...(le te mendojm se eshte e vertet), kjo "fenomen" i mbetet ne mend vetem, dhe vec kete pershtypje ia vljen te permendin rreth femrat shqiptare
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
shumica? hahahha, po mire cudi me duket pse meshkujt jan ata qe e shikojn kete "rrugaceri" te femrave shqiptare ne shumice, kurse femrat shqiptare e shikojn si pakice? shumicat e vajzave shqiptare qe kam pasur ne shkolle apo qe kam njohur kan qen vajza shume larg nga cfare pershkruan ti zotrote, ishin te thjeshta, perqendroheshin ne shkolle apo ne pune, nuk i ishte hapur nami se kishin nja 5-6 te dashur etje...vec nje vajze, vec nje! qe me kujtohet qe perfolej keq nga shqiptaret
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nejse Infinity, e lash sepse e shoh qe nuk perpiqemi ne argumente. Une fola per dicka tjeter, por ti e sheh ate qe don te shohesh ne mendimet e mia. Thash qe me te njejten saktesi si ti qe perdore kur u kunderpergjegje me "si eshte e mundur qe nje femer te nderroje 13 partnere?" mund te te pergjigjem une nese them "si eshte e mundur qe paska aq shume femra te suksesshme kur nuk duken diku?"
Ndersa ti kete gje e sheh si politike time. Hm. Se ku mund te shkoje biseda jone nese vazhdon keshtu, eshte e qarte. Prandaj do rezignoj vullnetarisht.
*
Or ti cun se po na acaroni kot nervat tani, e lagu s'e lagu. Ai nuk tha 13 partnere ne 3 jave sepse nqs nje femer eshte rrugace, sikur dhe nga nje cdo dite dhe e kalon ate numer. Ai tha "13 DASHNOR ne 3 jave". Une nuk e di se cfare konsideron ti si dashnnor se nje femer te lidhet me nje djale, edhe me rrugacja e rrugaceve te jete, duhet ca kohe. Keshtu qe ata numra qe ai anetar vuri jane pertej cdo realiteti. Ndaj dhe ju thashe qe te pakten mos i ekzagjeroni deri ne ate pike sa duket fare hapur qe jane genjeshtra. Sa per femrat e suksesshme, vetem ne qytetin ku jam, njoh me dhjetra. Sa per vajza shqiptare ketu qe jane "rrugace", mund te njoh nja 2 dhe ato me te degjuar kalimthi nga te tjeret po jo se i kam takuar ndonjehere, prandaj nuk mund te them qe jane te tilla. A mund te kete tilla? Sic e kane thene te tjeret me lart, pyll pa derra nuk ka, por mua nuk me interesojne ato lloj femrash, por femra nga te cilat mund te mesoj dicka dhe qe ja vlejne te kesh shoqeri. Ndoshta juve meshkujve ju interesojne te perdalat sepse kur shkoni pini ate kafen neper kafene shqiptaresh ku shkojne vetem meshkuj sic tha dea_07, mbani ne goje gjithe femrat e lagjies, dhe per ato qe nuk jua varin, ju hapni namin kot dhe ju vini 100 epitete.
Gjithe te mirat
U mbush kjo teme plot me paragjykime,dhe nese dua te pergjithsoj,dhe eshte e mundur te mos i shpetoj as une paragjykimeve.
Personalisht mendoj se femrat Shqiptare jane me nje karakter shume me te qendrueshem se te huajat,si dhe mjaft me inteligjentete pakten keshtu me rezulton nga kto qe kam njohur une.
dhe ne dashuri jane shume me te mira,pra ne cdo aspekt![]()
Paragjykimi eshte nje nga gjerat qe karakterizon ne shqiptareve si femrat dhe meshkujt. Andej nga jam une nese tjetra kishte nje te dashur quhesh dhe quhet ku.rve akoma. lol Ajo qe dua te them eshte qe sic ka raste te baxhellave shqiptare qe e japin vend e pavend ashtu ka dhe te gocave te mira, por ajo qe ne duhet te bejme eshte qe ti percjellim atyre mesazhin qe te mohosh vendin tend apo te pallohesh me ndonje zezak nuk eshte dhe gje forte e mire jo.Dhe jam dakort me ronaldin ku thote qe femrat tona jane me te zgjuara(megjithese ktu nuk jam forte i sigurte) dhe karakter me te qendrueshem ne krahesim me te huajat. Gjithmone flase per gocat shqiptare qe jetojne ne shqiperi.
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt