Close
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 123
    life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga Soccerboy Lexo Postimin
    Ajo qe me ben pershtypje eshte se ne shume rraste femrat shqiptare qe banojne jashte shqiperise kane lidhje me te huaj dhe jo me shqiptare , ketu me ben te dyshoj se mund te jene femrat shqiptare qe nuk i japin shume prioritet mashkullit shqiptar ,,, dhe ndoshta ajo veshja qe shkruan ti , behet me e thjeshte sec duhet ne shume rraste
    Mbase kjo ndodh pikerisht sepse jetojne ne nje vend te huaj dhe probabiliteti qe te lidhen me meshkuj te huaj eshte shume me i larte ???? beji ca llogari (matematike e thjeshte) dhe pastaj nxirrni konkluzionin..
    pastaj e keni pyetur veten perse nuk i japin prioritet mashkullit shqiptar (gjithmone nese eshte ashtu sic po shpreheni ketu)?
    persa i perket thjeshtesise se veshjes qe po thua ti, bej nje xhiro ne durres e tirane e pastaj me thuaj.
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    Mbase kjo ndodh pikerisht sepse jetojne ne nje vend te huaj dhe probabiliteti qe te lidhen me meshkuj te huaj eshte shume me i larte ???? beji ca llogari (matematike e thjeshte) dhe pastaj nxirrni konkluzionin..
    pastaj e keni pyetur veten perse nuk i japin prioritet mashkullit shqiptar (gjithmone nese eshte ashtu sic po shpreheni ketu)?
    persa i perket thjeshtesise se veshjes qe po thua ti, bej nje xhiro ne durres e tirane e pastaj me thuaj.
    Dhe dicka tjeter desha te shtoj

Kam bere 5 vjet matematik ne universitet dhe nuk arrij ta kuptoj sepse probaliteti i vajzave shqiptare te lidhura me zezake dhe aziatike ne nje vend evropian, eshte 4 cope ne 5?
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po e hap kete teme e shtyre nga shume tema te tjera te hapura nga meshkujt "e zhgenjyer" shqiptar, neper bote apo ne Shqiperi. Shume postime jane bere prej ketyre meshkujve ku shprehet qarte "urrejtja" qe kane ndaj femrave shqiptare qe jetojne ne perendim. Pyetja e pare qe cdo njerit prej nesh i bie nder mend, eshte: "PSE?"

- Pse femrave shqiptare ne perendim ju jepen epitete nga me te ndryshmet qe nuk jane aspak reale?
    - Pse keto femra pergjithesohen me raste te vecanta dhe shifen si nje pushtim qe nuk realizohet dot nga shume meshkuj shqiptar?
    - Pse nuk mundet nje vajze shqiptare, ne cdo cep te botes qofte ajo, te zgjedhi dike te nivelit te saj, qofte dhe per nje kafe, pa u share mbrapa kraheve?
    - Pse nje femer shqiptare tashme e pavarur dhe e zonja e vetes shikohet si nje dicka e pakapshme nga keta meshkuj?

PSE SHUME NGA JU MESHKUJ SHQIPTAR PERPIQENI TE ULNI PIKERISHT ATO FEMRA QE PO BEJNE NJE EMER PER VETE ME MUND & ME DJERSE DHE CDOKUSH DO TE KISHTE KENAQESI TE ISHTE NE SHOQERINE E TYRE? MOS NDOSHTA NGAQE E NDJENI VETEN INFERIOR NDAJ TYRE?! MOS NDOSHTA...

Diskutim te mbare dhe mundesisht evitoni sulmet personale ndaj femrave ketu dhe hartimeve tuaja te tipit "Femrat shqiptare ne perendim jane mendjemedha se nuk ma varin mua..."
    Shume teme e goditur!

Ishalla te marresh pergjigje ti edhe ne te tjerat

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ajo qe me ben pershtypje eshte se ne shume rraste femrat shqiptare qe banojne jashte shqiperise kane lidhje me te huaj dhe jo me shqiptare , ketu me ben te dyshoj se mund te jene femrat shqiptare qe nuk i japin shume prioritet mashkullit shqiptar ,,,

Nuk e kuptoj pse ju meshkujve ju ben pershtypje nje gje e tille!
    Ka dhe shume meshkuj ketu qe lidhen me femra te huaja per interes, apo dashuri nuk ka shume rendesi, por asnjehere nuk i kam gjykuar. Secili e nderton jeten sic do vet dhe jo si t'u leverdisi te tjereve.
    E c'te lidhesh me meshkujt Shqiptar ketu! E bejne jeten akoma si ne Shqiperi. Mblidhen neper lokalet e Shqiptareve qe jane vetem per meshkuj, dhe fillojne e bejne inventarin e femrave. Kjo ka patur kete e ate. U'a dine te gjitha me hollesi.
    Me iku truri kur degjova per nja dy 20 vjecare ketu qe nuk e merrnin nje femer jo te virgjer. Nuk mund ta duronin dot faktin qe e ka patur dikush tjeter ate me pare. E quanin ulje.
    Normal qe ato do i hedhin syte nga te tjeret. Jeni ju vet me arrogancen, fanatizmin, qe i largoni femrat nga vetja. Flas per ata Shqiptare qe kane ardhur ne nje moshe te pjekur ketu, dhe jo ata qe kane ardhur te vegjel
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    19
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    Ne fakt shume here e kam pyetur veten dhe kam dale ne konkluzionin se nuk mund ti plotesojme te njejtat kushte sic ja ploteson nje i huaj , ketu nuk perfshi te gjitha femrat por nje pjese te tyre
    A man can learn only two ways , one by reading , and the other by association with smarter people.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    19
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Une kujtoja se kjo gje ben vaki vetem atje ku kam jetuar une, por kjo qenka semundje e pergjithshme e femrave shqiptare.

Si shpjegohet? lol
    I papari vec mos pafte i thone nje shprehje te vjeter popullore LoooL
    Gjithsesi per te mos pasur ato idete e vjetra duan aventura dhe duan kusht qe ne meshkujt shqiptare ndoshta nuk jemi ne gjendje tja u plotesojme dhe keto kushte ja plotesojne me se miri meshkujt e huaj

Po te shikosh femrat mesohen me jeten e vendit me kollaj se meshkujt
    Eh thuaj mjere ne qe na kapi kjo dite LoL
    A man can learn only two ways , one by reading , and the other by association with smarter people.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    19
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj pse ju meshkujve ju ben pershtypje nje gje e tille!
    Ka dhe shume meshkuj ketu qe lidhen me femra te huaja per interes, apo dashuri nuk ka shume rendesi, por asnjehere nuk i kam gjykuar. Secili e nderton jeten sic do vet dhe jo si t'u leverdisi te tjereve.
    E c'te lidhesh me meshkujt Shqiptar ketu! E bejne jeten akoma si ne Shqiperi. Mblidhen neper lokalet e Shqiptareve qe jane vetem per meshkuj, dhe fillojne e bejne inventarin e femrave. Kjo ka patur kete e ate. U'a dine te gjitha me hollesi.
    Me iku truri kur degjova per nja dy 20 vjecare ketu qe nuk e merrnin nje femer jo te virgjer. Nuk mund ta duronin dot faktin qe e ka patur dikush tjeter ate me pare. E quanin ulje.
    Normal qe ato do i hedhin syte nga te tjeret. Jeni ju vet me arrogancen, fanatizmin, qe i largoni femrat nga vetja. Flas per ata Shqiptare qe kane ardhur ne nje moshe te pjekur ketu, dhe jo ata qe kane ardhur te vegjel
    Tani pak a shume kete dua te them dhe une LoL
    Per se na ben pershtypje? Po ne te shkretet sjemi ne gjendje ti plotesojme kushtet femrave shqiptare , pa le me atyre te huaja qe nuk behet fjale se jane la e me la

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Tani pak a shume kete dua te them dhe une LoL
    Per se na ben pershtypje? Po ne te shkretet sjemi ne gjendje ti plotesojme kushtet femrave shqiptare , pa le me atyre te huaja qe nuk behet fjale se jane la e me la
    Tani ke fol drejt. Mos u qani me femrat Shqiptare, se ka dhe me keq.
    Po me vinte per te qeshur kur nje vajze 9- vjecare Shqiptare ketu po me fliste per te dashurin e saj. Dhe une shume e qete e serioze e pyesja ne lidhje me lidhjen e saj. Ajo ka lindur ketu, dhe normal qe e jeton jeten si te huajat. I duket shume normale te kete te dashur ne ate moshe. Nuk i fola se kur isha dashuruar vet, se do ti shqyente syte e s'do arrinte te me kuptonte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-09-2009 më 09:30
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anëtarësuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Jo te gjitha duan te lidhen me te huaj,dhe jo te gjithe çunat shqiptare nuk jane te sjellshem apo te denje per te krijuar diçka serioze por problemi eshte se hajde e gjeje ate te saktin keshtu qe gocat lidhen me ke tu duket me i sakte pastaj.Po flas per goca serioze se nga ato qe nuk lene njeri pa kapur nuk ke çfare te thuash,njesoj jane si jashte si ne Shqiperi.

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Si i thone asaj shprehjes "ME MIRE ME TE DALE SYRI SE NAMI"nuk mendoj se femrat jashte Shqiperise jane me mosperfillse apo me medjemadhe apo me arrogante a po ku di une c'fare epitetesh ju vihen perkundrazi jane me te komunikushme dhe me te thjeshta,mjafte te gjesh menyren e komunikimit .mendoj se thjesht jane me te panvarura (si me thene i kane dale zote vetes studiojne,dhe punojne njelloj si meshkujt).por pikerisht kjo i besdis mendoj meshkujt tone te dashur sepse nuk u ngelet vend me bo heronjte e situates (une te mbaj ekonomikisht,une paguaj nese hame jashte.une te rinovoj garderoben,une....)kjo ndodh rendomt ne shqiperiper fat te keq.kurse Jashte femra duke qene e panvarur ekonomikisht nuk pranon favorizma te tilla dhe per kete ndoshta duket mosperfillse...te nderuar meshkuj zemra e femres nuk blihet .nese femrat ne emigrim nuk pranojne shoqerine tuaj mos e kerkoni fajin vec tek ato bejini nje analize vetes.pastaj kjo nuk eshte aspak e vertet une njof plote cifte Shqiptaresh....sikur njof cuna me goca te huja dhe anasjelltas nuk mund ti vesh faj askujt ,dhe nuk mund te besh receta zemres.

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •