Postuar më parë nga
naqeta
Une hera e pare qe po e degjoj kete shifer ,qe ne çdo 5 femra 4 shkokan me zezak ....kaq shume studiokan zezaket atje ku jetoke ti ?
Se zezaket mbahen si rrace per te kenduar ,kercyer,sport ,pislliqe etj ...
po te ishin keto shifra qe thua ti do ishte kthyer Shqiperia per 20 vjet me ngjyre .
Mund te jete 1 ne 10000 mbase.
Ketu ku jetoj une (dhe kam shume kontakte me shqiptare nuk kam pare asnje )
Gocat tona nuk jane budallaqe dine me zgjedh ,me europian i kam pa te shoqeruar ,te martuar ,te fejuar etj dhe mire e bejne ,sepse shumica e meshkujve shqiptare jane injorant ,te dhunshem ,nuk kane asgje per te te afruar dhe bejne pordhe .
Eshte normale qe te gjithve do t'iu pelqente ta merrnin nga vendi i tyre ,flasin te njejten gjuhe ,ja njohin njeri -tjetrit mentalitetin .
Po ke te marresh hiq nje 10% qe jane te sakte te tjeret ,dembela ,patriakale ,pijanec ,te dhunshem ,me mire rri pa gje ,je me rehat .
Dhe te shihni kur te futet Shqiperia ne Europe sa femra do martohen me ju ,se tani ato qe kane ngelur ne Shqiperi nuk kane çfare me be ,ku te shkojn ,nuk kane mundesira te tjera .
Ndryshoni ,ndryshoni ,mos te ngeleni pa gjo ,e mos merrni neper goje femrat ,se nuk jeni me te mire ju ,qe sa hap televizorin mbushet kronika me ''veprat '' e juaja ,qe nga droga ,prostitucioni ,vjelljet ,me pas turp me thene qe je shqiptare dhe kjo vetem nga ju meshkujt shqiptare qe i martoni me dasem vajzat dhe pastaj i nxirrni ne rruge me dru .
Krijoni Kontakt