Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    hajd urime. Barazimi nuk eshte i keq.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    1-1 mbaron
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    per te paren her jam dakord me puron
    un e oli e kishim parashiku
    a e shef mor oli se kur je dakort me mu vetem qar ke

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    bobooo sa i kisha friken atyre 7 minutave te fundit...kur luan kobetarja une gjithnje bie shahadet pas minutes se 88,,deri ateher nuk kom frik as i fije.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Barazim historik 1-1 i kombetares shqiptare ne “Qemal Stafa” ne ndeshjen e luajtur kunder kryesuesve te grupi tone, Danimarkes.

Ndeshja ka nisur me mire per nordiket te cilet ne pjesen e pare te takimit e kerkuan me shume golin, dhe per pak e gjeten ne minuten e 23 kur mbrojtesi Curri dhe portieri Ujkani nuk jane marre vesh mes tyre, por fatmiresisht per kuqezinjte, Rommendahl nuk ka arritur te perfitoje.

Me kalimin e minutave kombetarja jone ka nisur te reagoje ne disa raste me Salihin dhe Bogdanin por pa sukses.

Pikerisht ne momentin kur ne fushe skuadra shqiptare po zhvillonte nje loje me me shume grinte se danezet te cilet megjithe rastet qe kishin ishin shume nervoze para portes, ne minuten e 40 nje dalje e gabuar e portierit Ujkani i ka hapur udhen topit te goditur me koke nga Bendter.

Me golin e pesuar 5 minutat deri ne fershellimin e gjyqtarit turk rezultati i ndeshjes nuk ka ndryshuar, pjesa e pare mbyllet 0-1 per danezet.

Me nisjen e pjeses se dyte te takimit kuqezinjte shfaqen me shume agresive ne kerkim te golit te barazimit. Pas disa aksioneve dhe krosimeve radhazi me ane te Dallkut dhe Skeles ne minuten e 51 skuadra jone gjen golin e barazimit me ane te Bogdanit i cili ka perfituar nga nje gabim i Sorensen qe nuk spastroi dot topin e goditur lehte nga Salihi brenda zones.

Ka qene pikerisht goli i Bogut ai qe i ka dhene zemer skuadres tone qe tregohet me agresive dhe ne minuten e 57 nje goditje me koke e Dallkut “qeth” kendin e majte te portes daneze.

Ne minuten e 63 serish tanet me nje goditje kendi per pak nuk gjejne golin, kete here ishte Curri ai qe godet me koke dhe topi kalon thuajse ne te njejten trajektore si topii goditur nga Dallku.

Danezet mundohen te kunderpergjigjen por serish mbeten kuqezinjte dominues ne fushen e lojes thuajse deri ne fund te takimit.

Minutat e fundit si dhe ato shtese (4) danezet perpiqen te gjejne golin e dyte me ane te disa perpjekjeve rradhazi por pas sukses.

Ndeshja mbyllet 1-1 duke sigluar barazimin e pare mes kombetares sone dhe asaj daneze pas tete takimeve zyrtare.

Ne ndeshjen e ardhshme me 14 tetor Shqiperia duhet te perballet serish me nje skuader nordike, kete radhe fqinjet e Danimarkes, Suedine.

burimi : http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=161495
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anëtarësuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Ne ndeshjen e ardhshme me 14 tetor Shqiperia duhet te perballet serish me nje skuader nordike, kete radhe fqinjet e Danimarkes, Suedine.
    Urime Kombtarja !!

Suedine e kemi buke e djathe ne ...
    Cfare vendi jemi ?? A futemi ndonjehere ne boteror ?? Jo per gje po une kam leje nga shefi per te marre pushime dhe per te vajtur ne stadium kur luan kombtarja ..

Sulejman Demollari => Uembli => Angli : Shqiperi 0:1

p.s Arbitri anullon golin per opsajt (vendim i PARREGULLT !! ishte nje goditje direkte ne porte dhe ishte opsajt indirekt nje lojtari yne qe nuk merrte pjese aktive ne aksion !!)

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    me sa duket une me puron paskemi me shume te drejte ne parashikimin e rezultatit doli 1=1 sic e kishim parashikuar ne.

puro gjynaf qe nuk behesh me interin hahahahhahahahha
    vari leshte

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •