... por per mendimin tim seshte problem nese regjistrohen me shum se 1 herë.Te njeri nick e gjejn veten me mir te disa tema kurse te tjetri per tema nga me te ndryshme.vetem i lus te mos e keqperdorin ketë...
... por per mendimin tim seshte problem nese regjistrohen me shum se 1 herë.Te njeri nick e gjejn veten me mir te disa tema kurse te tjetri per tema nga me te ndryshme.vetem i lus te mos e keqperdorin ketë...
hahahaha traktorisi do te perjashtoj BRARON
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Pse nuk me pergjigjet webmasteri pas kerkeses qe i bera per shkrirjen e nickut qe kam pasur me kete qe kam tani ?
Revolution 1848
Pa_dorëza2 me ket nik jam qe nga regjistrimi ne ket forum e deri me sod nuk jam njeri me dy fetyra !!!!!!!
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
Aman more aman ! Nga i gjeni keto shprehje kaq te bukura ?!
Kam mese nje vit ne kete Forum dhe po e mesoj shqipen nga e para...ahaha.
Kam 20 vjet plot qe nuk flas ose te kem kontakt ne shqip . Me eshte bere shqipja corbe .
U kenaqa ne kete Forum! Me gjithe shpirt e them .
ps: EuroStar pse nuk e ndryshon emrin ne Toronto Star ose Vancouver Star ?
$ € ₭ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫
Ka shume anetar qe i perdorin jo dy, por edhe nga 4-5 emra te ndryshem.
Ndoshta i keni verejt disa anetar qe nga fillimi e kane profilin bombe...me avater, me vendndodhje, me firme, me moto....dijne te postojne video, foto, linqe etj etj...qe ne fillim.
Mua per keto m'u nevojiten disa muaj
E madhja eshte kur e fillojne prezantimin me 'qenka forum i mire, me kane folur per kete forum, shpresoj se do te kaloj mire....blla blla blla...![]()
une e kam nje nik ketu edhe ku do jemi ne cilin do forum ...se jam vetvetja se shoh te arsyeshme te provokoje me nika tjere se ka shume qe e bejne kete.....ate qe kam e bej edhe me kete e them e shpreh ....
Une kom vetem nji emer ..pak mu ka vjetru por do e mbaj duke e renovuar herpashere.
E kisha me heret nji por ma mashtroj Albo,, se e kisha plan qe te martohesha ne nji tem me te e te na uronin gjith forumistet.
Fakti se dine te perdorin opsionet nuk do te thote qe kane me shume se nje profile, por qe kane eksperience nga forumet e tjera mbase. Dhe ti besoj se po te regjistrohesh ne forum tjeter e ke me te lehte te kuptosh per cfare sherben ky opsion apo ai tjetri edhe pse mund te kete tjeter design.
Nuk kam asgje me ndryshimin e nickut. Fundja ky nick s'me perfaqeson mua dhe do ishte mire te kisha mundesi ta ndryshoja sa me shpesh qe mos me dukej si emri im i vertet.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 02-10-2011 më 08:48
Feelings change - memories don't.
Besoj se eshte shtuar shume ky problem muajin e fundit madje po behet qesharak debati duke folur me njerez qe duket qarte se kane vite ne forum po kan hapour profile per te thene vetes bravo ke te drejte. Personalisht i kam injoruar shume nga ata anetaret e rinj te ketij muaji qe bejn direkt nga 20 komente ne dite. Mbase kam injoruar dhe ndonje qe eshte tamam, por besoj se veshtire ti mbajen te gjitha profilet aktive ata qe kane nga 4 e nga 5. Te shohim pas disa muajsh.
Krijoni Kontakt