worldess ka ne forum qe ne 2002. Po e ka mbajtur aq gjate eurostari halla i qoftebesoj se del ai i humburi ketu, jo neve qe po na genjen
worldess ka ne forum qe ne 2002. Po e ka mbajtur aq gjate eurostari halla i qoftebesoj se del ai i humburi ketu, jo neve qe po na genjen
Nuk e kuptova këtë Qyfyre ?!!
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
S'jam marre me kush ka 2 a 3 emra. Po shof qe je i regjistruar qe ne 2002 me 2300 postime wordless. Prandaj thashe qe se besoj te jesh me me shuem se nje emer ne forum. Do shum pune ta mbash gjall 12 vjet.
Po na e ke hedhur hallall. E meriton se ke bere gjithe kete pune.
Me shume e kam problemin me emrat e rinj qe po na futen keto ditet e fundit. Shumicen i kam bllokuar per vete.
Ore po ju fliskeni seriozisht ?!! Po ç'i kini këto idiotsira me akuza jo na e hodhe e jo ta hodha ?!!! Këtu sikur po mer "Latën" për racione plusAta që regjistrojnë mbi dy emra janë kalamaj që duan të kalojn kohën me shkara e ngacmime. Nuk kam moshë për këto gjëra unë. I hodha një sy profilit të ati "eurostarit" për të cilin akuzohet gjysma e forumit
Në fakt unë e kam lexuar disa herë por kurrë nuk kam replikuar me të. Por ajo që nuk ngjan mes meje edhe atij është se unë jam nga një vënd i cili shquhet për kulturë dhe urtësi, ndërsa ai është nga një katund i Shqipërisë i cili shquhet për prodhimin e ordinerëve drogaxhinjë e kriminelë, për të mos shtuar dhe prostitutat.
Fakti që unë shkruaj kaq pak në kaq vite, më bën edhe më pak të njohur te ju. Periudha që ndodhem dhe që po shkruaj çdo ditë është për shkak të papunsisë që qeveria e rilindjes solli me ardhjen në pushtet :P
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Une per vete ste akuzova. Dhe s'para e kam pas shume problem pune e shume emrave per nej person me pare, se dhe nese ka ndodhur kane qen raste te rradha. Po tani po behet me shumice
Te gjithe per nje, nje per te gjithe![]()
broken,
se mos ke edhe nickun e rexhit ti...
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Pse vetem Rexhit? Yhyyypo sekret
mos thuj qe ke te te gjithe pacienteve te spitalit 5, duke fillu nga wordlesi
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt