Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 103
    Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Cila ishte kerkesa? Doje te bashkoje dy pseudonimet? Sepse tema per keto lloj kerkesash eshte

Cfare e-mail ka perdorur 'shoku' kur u regjistrua? Ne kete menyre mund ti gjejme si e ka vendosur dhe pseudonimin. Pseudonimi me lart (blonii/blooni) nuk del si i regjistruar ne forum.

Gjithashtu i thuaj 'shokut' heren tjeter kur te regjistrohet te perdore nje adrese elektroninke qe egziston. Pas regjistrimit forumi dergon nje lidhje (link) me e-mail dhe nq se nuk e aktivon llogarine nepermjet asaj lidhjeje pseudonimi fshihet.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Mordor mjafton që të ndjekësh precedurat që kam postuar në këtë temë: Çfarë është llogaria ime dhe si mund të krijoj një të tillë?

I ke të shpjeguara të gjitha hapat që duhet të ndërmerren!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

OK Clay_More ill try...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anëtarësuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Mire e keni bere se spo e merr vesh i pari te dytin, dhe une do te thoja qe ata qe jane te regjistruar duhet te lene dhe te dhena kush jane me te vertete , jo qe ti dine antaret por ti dije stafi ,sepse shume na shajne e ofendojne ketu dhe shume here nuk jane marre as masa , ndoshta kjo i ndalon pak keto gjera .

ju pergezoj per iniciativen , une skam asnje akout tjeter , jepi gaz.

Ju pershendes.
    Ne Tirone.

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga marolsi Lexo Postimin
    Mire e keni bere se spo e merr vesh i pari te dytin, dhe une do te thoja qe ata qe jane te regjistruar duhet te lene dhe te dhena kush jane me te vertete , jo qe ti dine antaret por ti dije stafi ,sepse shume na shajne e ofendojne ketu dhe shume here nuk jane marre as masa , ndoshta kjo i ndalon pak keto gjera .

ju pergezoj per iniciativen , une skam asnje akout tjeter , jepi gaz.

Ju pershendes.
    Kollaj fare per te gjetur ata qe shajne apo ofendojne se kush jane dhe nga shkruajne, pune minutash.
    Meqe cdokush ka te drejten e tij ne kete jete, nuk eshte e thene qe te marrim vesh se kush eshte ai/ajo person, se kthehemi ne komunizem prape, leri te shfryjne njerezit!
    Moderatoret te fshijne cfare eshte jashte edukates elementare dhe kaq.
    Patjeter qe 1/3, te pakten e arkivit eshte per tu fshire. Ka shume budalliqe me autore te zellshem ne kete fushe. Ky eshte lezeti i nje forumi.
    Salam!
    Bese dhe hakmarrje.

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anëtarësuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar më parë nga Korbi999 Lexo Postimin
    Kollaj fare per te gjetur ata qe shajne apo ofendojne se kush jane dhe nga shkruajne, pune minutash.
    Meqe cdokush ka te drejten e tij ne kete jete, nuk eshte e thene qe te marrim vesh se kush eshte ai/ajo person, se kthehemi ne komunizem prape, leri te shfryjne njerezit!
    Moderatoret te fshijne cfare eshte jashte edukates elementare dhe kaq.
    Patjeter qe 1/3, te pakten e arkivit eshte per tu fshire. Ka shume budalliqe me autore te zellshem ne kete fushe. Ky eshte lezeti i nje forumi.
    Salam!
    Po per ta gjet o vlla se nuk mundesh te me ofendosh ti mua kot pa te drejte, me kupton , i fut nje mufke ti tani dhe iken te fshihet postimi dhe mbaroi puna, pse kshu eshte , nuk thashe qe te shkojme ne komunizem , por te pakten te kete pak ligj si ne cdo vend.
    Te me falni qe dola jasht teme.

Te pershendes.
    Ne Tirone.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ju te Forumi e keni vet fain qe perjashtoni antar dhe nuk i lejoni me te hyn me emrin qe kan dhe normal ato hapin dhe nji tjeter...athere them se fai esht i juve po pat antar ketu qe kan nga 2 ose 3 emra!!!!!!!!!!!!!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Anëtarët që kanë regjistruar dy ose më shume emra.
    Si i behet asaj pune qe dy apo me shum persona shkruajn nga i njejti komputer, p.sh. vllezer, motra, bashkshort, femije etj. ???

po ju mod e adm.. sa nicka i keni?
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Nga PC ime futen nja 8 puntore + pastaj nga salla por sdo te thote qe i ka vetem nje person ata Nick-ke

po ne keto raste si i behet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Olimp : 02-09-2008 më 18:13 Arsyeja: ..
    Ere mire mire

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •