Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 91
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2009
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Jo vetem psikopat, por edhe mazokist dhe injorant. Kush e mban Hitlerin per inteligjent, gabohet rende. Ishte thjesht vegel ne doren e cifuteve.
    Donte te krijonte Evropen e paster Führer-i? Sa sakrastike, vete nuk gezonte asnje nga tiparet e races ariane: kishte floke te zinj dhe sykafe dhe prape gjermanet e besuan.Kishte thjesht karizem e nevojshme qe duhet te kene udheheqesit ne momente si ai, ku gjendej populli gjerman.

Per mua ai mbetet funderrine, sado donte te purifikonte Evropen, ishte i paskrupullt.
    Gabohesh,kishte sy te kalter,ta japin iluzionin fotot bardhe e zi

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Nuk besoj te gabohem jo, s'jam e vetmja qe e dyshoj se i ka pasur te tilla. Je ne gjendje te me tregosh ndonje foto me syckat blu te ketij shkurtabiqit? Kam pare serine e kartolinave te Photo-Hoffman te vitit 1937 dhe aty na shfaqet Führer i madh me sy engjelli. Por nuk jam shume e sigurte, nese jane ato me ngjyre origjinale ose te koloruara.
    Elegance is an attitude.

super saiyan Maska e vampiro
    Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Hitleri njeriu mė i rėncishėm i 1300 viteve tė fundit. Vetėm respekt pėr kėtė njeri tė madh qė veē tė tjerash bashkoi trojet shqiptare dhe njofi shtetin shqiptar tė pavarur tė bashkuar.
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Pas disa germimeve, gjeta nje leternjoftim te tijin te vitit 1941 ku nder te tjerash jepet edhe e dhena mbi ngjyren e syve: blu.

Ajo c'ka me beri te qesh eshte edhe nje e dhene tjeter, ne faqen e djathte te leternjoftimit te tij, diku andej nga fundi.
    Besondere Kennzeichen( vecori te vecanta): kleiner Peinis
    Elegance is an attitude.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2009
    Postime
    42
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Nuk besoj te gabohem jo, s'jam e vetmja qe e dyshoj se i ka pasur te tilla. Je ne gjendje te me tregosh ndonje foto me syckat blu te ketij shkurtabiqit? Kam pare serine e kartolinave te Photo-Hoffman te vitit 1937 dhe aty na shfaqet Führer i madh me sy engjelli. Por nuk jam shume e sigurte, nese jane ato me ngjyre origjinale ose te koloruara.
    Kush te tha ty qe ka qene i shkurter

Shiko syte ne kte kte foto bardhe e zi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    qeke lodh duke gėrm angeline, se dije ti qė ishte pedofil homoseksual biseksual me vegla te vogla probleme gjenetike psikologjike dhe gjėra tė tjera tė bukura?? sa ēudi, gėrmo dhe iēik se do kalosh nga faqet komuniste ke faqet sllave dhe ēifute... dhe do edukohesh
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    megjithatė s'e marr vesh ēa mund tė ken shqiptarėt me Hitlerin, nqs sjanė vet homoseksualė komunistė, ēifutė, sllavė, jevgj dhe me probleme tjera tktij lloji..

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    ronald ja dhe nji foto tjetėr nga ato tė paprekurat nga propaganda

http://img38.imageshack.us/img38/382/aheletoke03.jpg

(ato fotot e tjera qė i nxjerrin pėr ta sharė dhe, duken tamam si ato fotot qė nxjerrin serbėt pėr shqiptarėt nė internet. ku marrin ushtarė ēeēenė dhe i bėjn fotoshop sikur janė tė uēk-sė. kjo tregon sa tė ulėt janė njerėzit dhe sa frikė kan nga evėrteta)

Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    e dija vampiro. nuk isha ne djeni te faktit, qe ne ate periudhe, te tilla karakteristika shkruheshin ne leternjoftim. flm per nxitjet e tua, nuk jam edhe aq e interesuar neper ato germimet qe me rekomandove, not my stuff...
    Elegance is an attitude.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2009
    Postime
    42
    Historine e bejne fitimtaret,por eshte e qarte qe bejne nje histori fallse
    Hitleri ka qene me te vertete nje personazh i madh pozitiv,i jashtezakonshem,krejt ndryshe nga sa e kane paraqitur.

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •