Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    Nuk eshte shume e thelle jo. Une po them se nuk eshte zemra ajo qe merr vendime por truri. Zemra eshte thjeshte nje organ qe shperndan gjak. Ky eshte funksioni I zemrez me sa dihet edhe me shkence.
    Kush e pyet trurin thot. Ti e pyet, e pavetedijshme, kur merr vendime
    ti thua....(opinioni jot ne vazhdim) ...po gjithkush ka mendim te ndryshem nga i joti keshtu qe dhe personi qe ka hap temen ka thene jepni mendimin tuaj jo jepni mendim te njejte
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_ Lexo Postimin
    ti thua....(opinioni jot ne vazhdim) ...po gjithkush ka mendim te ndryshem nga i joti keshtu qe dhe personi qe ka hap temen ka thene jepni mendimin tuaj jo jepni mendim te njejte

me duket se po me nevrikos kot. une nuk thash asnje gje per mendimin, se eshte i njete apo jo. c'fare kam then une eshte se zemra nuk eshte ne nje pozicion te marr vendime, eshte vetem truri ai qe merr vendimet. keto qe perfshijne zemren ne procesin e vendimmarrjes nuk me duken se kan ndonje tru te fort. flasin kot fare, se ashu kane degjuar.

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    me duket se po me nevrikos kot. une nuk thash asnje gje per mendimin, se eshte i njete apo jo. c'fare kam then une eshte se zemra nuk eshte ne nje pozicion te marr vendime, eshte vetem truri ai qe merr vendimet. keto qe perfshijne zemren ne procesin e vendimmarrjes nuk me duken se kan ndonje tru te fort. flasin kot fare, se ashu kane degjuar.
    qetesohu....ske pse nevrikosesh
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga _-^VLoNjate^-_ Lexo Postimin
    qetesohu....ske pse nevrikosesh
    ok. po ma ben me hile me duket.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    6
    kjo esht pergjigje te jetosh apo jo por kur e di qe kshu esht duhet te kujtoesh per ate qe thua se e di por sa pole lirie ka bota asnje se di kush esht me i gjall. e kisha fialen per teuten e albanis qe rron krenare .cao'me mir cae o shinpaze.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •