MILANO MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EHEEEEEEEEEEEEJ, askush tjeter perpos milanos !! hehe !!
MILANO MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EHEEEEEEEEEEEEJ, askush tjeter perpos milanos !! hehe !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
BARCELONA - patjeter, e pakonkurrence.
E vetmja arsye qe Barca nuk e fiton CL eshte: lendimi i lojtareve kyc t'skuadres, sepse kete sezon jemi paksa keq me lojtare rezerviste, edhe pse mund te pritet performance e larte e Bojan, Pedro, Jeffren, J.dos Santos etj.
Si tifoz i Milanin nuk ma bente zemra te votoja skuader tjeter .Por te them te drejten shikoj Chelsea kete vit se ka nje trajner qe me kuadra te medha eshte trajneri i cili i merr portofolin c'do trajneri te veshtire e ka me skuadra te vogla e shifni ne angli qe me skuadrat e vogla ka zorr kurse me Skuadrat e medhaja do shikoni sa lehto do fitoje.Nje pyetje Murinho ka fiatuar ndoo nje here ne Old Traffort ??Se anceloti do ta beje kete vit .
Po prite nga keta ti..... Bojan, Pedro, Jeffren, J.dos Santos etj... Jo Champions qe nuk merr Barcelona, por s'ka shanc te fitoj nje ndeshje ne champions..... supozoj sikur te luanin te 4 ne formacion !!!
Barcelona do e fitoj Champions - League, pasi ka boshtin me te mire ne bote me lojtar si : Messi, Iniesta, Ibrahimovic, Xavi, Puyol, Alves, Henry, Pique etj..... Nga keta lojtar mund te fitohet Championsi.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Kuptohet qe Milan..mos u lodhni kot..
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Hotelo, une tifoz i Milan jam, por e shikoj shume shume shume te veshtire, per te mos thene te pamundur qe ta fitoje Milan. Ka ekipe te tjera qe jane shume me mire se Milan ne çfaredo lloj aspekti ti kapesh. Megjithate une uroj qe Milan te ece sa me shume ne Champions.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
edhe pse jam tifoz i flakt i ARSENAL-it mendoj se edhe kete vit do ta fitoj BARCELONA
Kurrë mos thuaj kurrë.
barcelona dhe messi prap do ta fitojn kete champions edhe kete vit
Krijoni Kontakt