Reali, marrėveshje pėr Di Maria ?
Real Madridi sė shpejti pritet qė edhe zyrtarisht tė konfirmojė transferimin mė tė ri, yllin e Benficas, Angel Di Maria, pasi qė klubet janė marrė vesh pėr shumėn e transferimit.
Mediat spanjolle bėjnė tė ditur se presidenti i Benficas, Luis Filipe Vieira, pas njė takimi me drejtorin e Realit, Jose Angel Sanchez, ka vendosur ta ulė ēmimin nė 30 milionė nga 40 milionė sa kėrkonte nė fillim.
Di Maria do tė bėhet zyrtarisht lojtar i Realit tė hėnėn, ndėrsa do tė nėnshkruajė kontratė pesė vjeēare tė vlefshme 2 milionė euro pėr sezon.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Zyrtare; Di Maria lojtar i Realit.
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...l_di_Maria.htm
Di Maria ka nėnshkruar kontratė gjashtėvjeēare me Real Madridin, ndėrsa transferimi i tij ka kushtuar 25 milionė euro.
P.S; Ky pordhaci nuk ka pėr tu bėrė lojtar i madh asnjėherė, do jetė njė dėshtim total. (Edhe nė Botėror me Argentinėn deri mė tani nuk ka treguar asgjė, ėshtė dhi) Rrezik pale a do tė luaj gjithsej 15 ndeshje pėr sezonin 2010/11 si startues nė formacion te Reali.
Se desh harova, pėrhajėr ju qoftė pėrforcimi i ri, ta mbani me shėndet lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 28-06-2010 mė 20:58
#VamosArgentina
Do jete interesante sivjet...te shohim nese Guardiola do t'ia thyej hundet Mourinhos!
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
As unė nuk pres dicka nga A, Di Maria. Sma merr mendja qė do tė jetė ndonjė pėrforcim i hajrit ... shpresoj qė tė rikthehet Kaka nė gjendjen e mė parshme dhe tė tregoje veten.
Se A, Di Maria ka luajt nė njė ligė tjetėr qė ka dallim si nata me ditė me atė tė Spanjolle La Liga.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Leon: Nėnshkrova pėr klubin mė tė mirė nė botė
Pasi kaloi testet mjekėsore nė mėngjesin e tė premtes te Real Madridi, transferi mė i ri i Los Blancos, Pedro Leon nė prezantimin e tij para mediave deklaroi se ka nėnshkruar pėr klubin mė tė mirė nė botė.
“Po, ka pasur interesim nga klube tė tjera. Por, ato ishin pa fije interesi pėr mua. Kur mė ėshtė thėnė se Real Madridi po mė kėrkon, unė i kam thėnė agjentit im se ėndrra ime ishte qė ta veshja fanellėn e bardhė”.
“Unė dua ta falėnderoj Real Madridin pėr plotėsimin e ėndrrės sė fėmijėrisė. Unė do tė jap mė tė mirėn. Unė do tė jap gjithēka pėr kėtė fanellė dhe pėr kėtė emblemė. Unė shpresoj tė ngre shumė trofe. Unė kam ardhur te klubi mė i mirė nė botė”, deklaroi Pedro Leon.
La filosofķa del Real Madrid es tener a los mejores del mundo
Krijoni Kontakt