- hahha,
.Loi e mir prej Realit.
C.Ronaldo deshi tja nxjeerr syt Portjerit me shut
.R.M #1.
- hahha,
.Loi e mir prej Realit.
C.Ronaldo deshi tja nxjeerr syt Portjerit me shut
.R.M #1.
La filosofķa del Real Madrid es tener a los mejores del mundo
LosBlancos.
Loja ishte fantastikeUrimee
Ronaldo: E kam ditur se golat do tė vijnė
Njėshi i Real Madridit, Cristiano Ronaldo, ėshtė mė se i kėnaqur me dy golat e shėnuar nė fitoren 5-2 ndaj Zurichut.
“E dija se golat do tė vinin, andaj isha shumė i qetė. Gjėja mė e rėndėsishme ishte tė fitojmė nė ndeshjen e parė dhe tė fillojmė mirė nė Evropė, dhe e kemi arritur kėtė”, ka thėnė lojtari mė i shtrenjtė nė historinė e futbollit.
“Ekipi funksionoi shumė mirė dhe jam i lumtur me rezultatin. Nė pjesėn e dytė u qetėsuam dhe bėmė atė qė nuk mund ta pėrsėrisim nė tė ardhmen. Thonė se ne jemi favoritė pėr tė fituar Ligėn e Kampionėve, por duhet tė shkojmė dalėngadalė”, ka shtuar portugezi.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
![]()
Kaka: E kam rikthyer buzėqeshjen duke luajtur pėr Realin
Pėrforcimi i verės i Real Madridit, Leite Kaka, ėshtė i kėnaqur me mėnyrėn se si ka filluar karriera e tij nė Real Madrid.
Braziliani ishte pjesė e fitores 5-2 tė Realit pėrballė ekipit zviceran Zurich, nė Ligėn e Kampionėve.
“Ėshtė privilegj tė jem pjesė e njė ekipi si Madrid. Dua tė luaj ashtu siē luaja nė Milan. Kėtu e kam rikthyer buzėqeshjen. Jam i lumtur pėr golin e Raul. Ai dhe Inzaghi janė histori nė Ligėn e Kampionėve”, ka thėnė Kaka pas ndeshjes.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Goleada galaktike
Real Madridi ka regjistruar fitoren e parė tė fazės grupore tė Ligės sė Kampionėve, duke e mposhtur si mysafir skuadrėn zvicerane Zurich.
Takimi nė tė cilin u shėnuan mė sė shumti gola tė martėn mbrėma nė kuadėr tė fazės grupore, ishte ai ndėrmjet FC Zurich dhe Real Madrid, qė pėrfundoi me fitoren e Los Blancos me rezultat prej 5-2.
(Nga e majta) Drenthe, Albiol, Ronaldo dhe Pepe festojnė golin. Foto: Reuters
Serinė e golave e filloi transferi mė i shtrenjtė i tė gjitha kohėrave, Cristiano Ronaldo, i cili me njė goditje nga gjuajta e lirė, i kaloi mysafirėt nė epėrsi (27’).
Golashėnuesi mė i mirė i tė gjitha kohėrave nė Ligėn e Kampionėve, Raul Gonzalez, dyfishoi epėrsinė e Mbretėrve (34’).
Ronaldo dhe Raul i gėzohen golit. Foto: Reuters
Nė minutat shtesė tė pjesės sė parė, Gonzalo Higuan, shėnoi edhe golin e tretė tė Mbretėrve duke e ēuar skuadrėn nė pushim me epėrsi prej tre golave.
Nė pjesėn e dytė, vendasit u kthyen nė lojė. Margairaz shėnoi nga pika e bardhė (64’), ndėrsa njė minutė pas Aegerte ngushtoi epėrsinė nė 3-2.
Megjithatė, fuqia e Los Merengues u tregua sėrish nėpėrmjet portugezit Ronaldo, i cili sėrish nga gjuajtja e lirė shėnoi golin e dytė personal dhe tė katėrtin pėr Realin (89’).
Rezultatin pėrfundimtar nė ndeshje e vendosi Jose Maria Guti, i cili nė minutat shtesė shėnoi edhe golin e pestė pėr mysafirėt.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Janė mirė kėto gazetarėt apo jo?
Raul Gonzales - 66 gola nė ligat Evropiane.
Pipo Inzaghi - 69 gola nė ligat Evropiane.
Kush qėnka golashėnuesi mė i mirė nė historin e Ligės sė kampionėve?
Gazet aspak serioze dhe duket fare qartė "anarshia" Merenguese, i bėjn qejfin. Replikojeni komentin qė kam bėrė mė parė unė, se ju diqka shum e vėrteta. Losers.
Teksti origjinal nga webfaqjja zyrtare e REAL MADRIDIT.
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
he se me nje skuader kot luajti Reali, po rezultatet do ti shohim ne fund, ka lojtaret me te mire ne bote po mentalitetin e ka shume te dobet, mgjth dje bene SPEKTAKEL Madrilenet.... nuk dije ke te ruaje me perpara, Ronaldo eshte 1 shume i forte
Urime
Kjo qe thua ti ka kete kuptim ne Liga Evropiane (UEFA CHampions League , UEFA Cup dhe Intertoto) pra Pipo Inzaghi ka shenuar 66 gola ne pergjithesi duke perfeshirė (C.L , UEFA , Intertoto) ndersa Raul i ka shenuar te gjitha ne C.L.
Inzaghi golin e pare ne kompeticionet evropiane e ka shenuar kur luante per Parmen ne ndeshje me Teuten.
Raul ne C.L ka shenuar 65 gola ndersa Inzaghi ka shenuar 44 gola.
Per me shum fakte LEXO : http://en.wikipedia.org/wiki/Europea...and_statistics
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Real Madrid [5 - 0] Xerez
1' [1 - 0] C. Ronaldo
75' [2 - 0] C. Ronaldo
79' [3 - 0] J.M. Guti
82' [4 - 0] K. Benzema
89' [5 - 0] R.v. Nistelrooy
La filosofķa del Real Madrid es tener a los mejores del mundo
Krijoni Kontakt