Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Ku i kanë kaluar/kalojnë anëtarët e forumit pushimet verore?

Ku i keni kaluar këto pushime verore këtë vit dhe sa jeni të kënaqur me kushtet në vendin ku i keni kaluar?

Ato që ende janë në pushime kur të vin le të na tregojnë.

Ju përshëndes.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    i kaloja ne shqiperi po jo me

sme behet te shkoje me 19 vite po te njeta probleme ,po ai polic qe te kerkon leke posa zbret, po ai pluhur, po ai korrupsion, po ai pisllek .perseri pa uje pa drita etjerr

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anëtarësuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    i kaloja ne shqiperi po jo me

sme behet te shkoje me 19 vite po te njeta probleme ,po ai polic qe te kerkon leke posa zbret, po ai pluhur, po ai korrupsion, po ai pisllek .perseri pa uje pa drita etjerr
    Aaaaa e ke gabim Vella Landi.
    - Policet e para 19 vjeteve tani jane bere Biznesmena (llogarit 10mije leke per cdo Emigrant dhe 20mije per cdo Kosovar ..... Nxjerrin ne gusht me shume se ne te dy bashke tere vitin). Kane ardhur police te rinj, seshte me i njejti, ta garantoj une kete. Mire, ne po, jemi e njejta koke gomari qe rripet prej tyre cdo behar, po Ti kete nuk e kishe permendur dhe spo e komentoj.
    - Pluhur ??? Cfare pluhuri po thua more Vella .... Ka me shume Touareg se Fiat ne Shqiperi aktualisht .. ku te ben keq pluhuri qe ngre Touareg-u kur merr kthesen ne vend ne mes te rruges ??? Ilac eshte, te mbushen mushkerite me ajer ...
    - Korrupsion ?? E mire se ja e pranuam ai Polici i keq e ben ndonje korrupsion po sa me lart te ngjitesh dhe aq me shume zbehet korrupsioni. Ne rang Ministri e lart .... hic ncuq se gjen gje, kerko korrupsion sa te duash. E kane fshire nga fjalori ...
    - Pisllek ?? Ca thu ti mer lal ?? Po u ka mush Shqipria me Nivea t prodhuara enkas ne Kine per Shqiprine .. ku gjendet me pisllek ne Shqiperi ..
    Uje dhe Drita ?? Po ti ngadale tani se ne ja u futem pak ne Nato dhe mbaruam ato rruget Veri-Kendej dhe Jug-Andej pa te shikosh Ti ...

Ama seriozisht, une pas ketyre pushimeve ne Atdhe, po e mendoj seriozisht te kthehem. Ata pine kafe dhe birra nga mengjesi ne darke, dy here ne vit i fusin ka i "pisllik tvogel" prej 20mije Eurosh per pisllik dhe jaa nga 5 kile u behet barku te gjitheve, u fryhet koka nga "hallet" dhe te "menduarit" e tepert.

Une ngela duke i bere vrima te rinj rripit nga te shternguarit

Resistant!!!! Maska e Klevi
    Anëtarësuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    220
    Un skam nevoj me ik me ndonje vend ...
    Kam durresin
    It's nice to be important, but it's more important to be nice...!

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Akoma nuk jam nisur per ne shqiperi.Besoj nga shtatori te gjendem ne vendlindjen time ne DURRES.Tani frekuentoj plazhet ne GR.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

N'Kosovë...
    Paqë

Ne Ely, MN dhe ne Vegas ne shtator. Ne Shqiperi te shohim per Vitin e Ri se e kam nderruar mendjen dhe planet nja 20 here deri tani.

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    ku ben pushim njeriu naj her ne perendim, i kam harru pushimet.
    po mendoj te kthehem i her e mir ne shqipri, e pastaj te bej pushime.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Kalova ca pushime fantastike ne Jal nga korriku, tani pushime te tjera ne juglindje te vendit, ksaj rralle vetem vendet malore... Mezi po pres
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Kalova ca pushime fantastike ne Jal nga korriku, tani pushime te tjera ne juglindje te vendit, ksaj rralle vetem vendet malore... Mezi po pres
    lum si ti...
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •