Aufgrund der Beteiligung von Juventus Turin an dem Manipulationsskandal von 2006 droht nun eine Rekordstrafe in Höhe von 150 Millionen Euro.
Juve pėr Skandalin e vitit 2006 mund tė denohet deri 150 mil. Euro.
Aufgrund der Beteiligung von Juventus Turin an dem Manipulationsskandal von 2006 droht nun eine Rekordstrafe in Höhe von 150 Millionen Euro.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Rubentus = Associazione a delinquere ai fini della frode sportiva
Nė serie C duhet t'i kishin zhduk edhe mbi 10 vjet kėtyre Moxhave, Xhiraudove dhe tė gjithė kukllave tė fėlliqura qė komandonin. Madje tamam tamam Juven duhet ta kishin zhduk fare si klub. Mjafton Torino, klubi i qytetit.
Ja tė shohim qaramanin Moxhi sa do i japė gjykatėsi.
I kėrkon ish-presidenti i Bolonjės, Gaxoni, se e nxorėn nga kategoria dhe u detyrua dhe shiti klubin pėr 2 kacidhe. T'i rrjepi fare, mirė t'ua bėjė.Aufgrund der Beteiligung von Juventus Turin an dem Manipulationsskandal von 2006 droht nun eine Rekordstrafe in Höhe von 150 Millionen Euro.
Prektora
Ne Itali keshtu jane mesuar te fitojne. Edhe me e forta eshte qe kur humbin pretendojne qe ja bene me hile. Italianet jane negativiteti me i madh i ketij sporti shume te bukur. Kot nuk i kane vene edhe epitetin ANTIFUTBOLL. Cdo gje qe e kane fituar e kane fituar me antifutboll.
Po ashtu nje tjeter ves qe kam vene re ke tifozat e Juves eshte menyra se si sulmojne drejtuesat e rinj, qe ne fakt po mundohen te ngrejne os ringrejne nje klub me korrektesi. Ata po perpiqen me cte kene te fusin nje fryme te re ne Itali, ku fitorja do vije duke luajtur futboll. Edhe, perseri keta fansa antifutbolli jo vetem qe nuk i mbeshtesin, por i kritikojne sikur po i sjellin gjithe te keqijat. Une i them BRAVO ketyre drejtuesve te rinj per kete menyre te drejtuari neqoftese me te vertete po e bejne, por sa do ja arrijne une jam shume skeptik.
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
Nedved kėrkon nga Juve tė mos dorėzohet
Legjenda e Juventusit, Pavel Nedved, ka deklaruar se nuk ėshtė aspak i kėnaqur pas eliminimit tė ish-ekipit tė tij nga Liga e Kampionėve, mirėpo ai kėrkon nga skuadra qė tė qėndrojė e vendosur pėr rikthimin e krenarisė.
"Si njė tifoz, u lėndova kur ish-skuadra ime u largua nga Liga e Kampionėve aq herėt".
"Nuk ishte diēka e mirė, kjo ėshtė e kuptueshme. Mirėpo ata nuk guxojnė tė dorėzohen tani. Duhet tė shikojnė pėrpara".
"Mendoj se Juve i sotėm ėshtė mė i fortė se ai i sezonit tė kaluar, mirėpo (lojtarėt) duhet ta shfaqin kėtė nė fushė", ka thėnė ēeku pėr Tuttosport.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Krijoni Kontakt