Postuar mė parė nga
toni007
Manēini vetėofrohet: Juventusi? Jam gati
TORINO- Ndeshjet ndaj Barit e Katanias janė shumė decizive pėr Juventusin, por sidomos pėr trajnerin Ēiro Ferrara, qė ka pėrfunduar nėn akuzė pėr rezultatet e dobta dhe pėr eliminimin e bardhezinjve nga Champions League. Nė shtypin italian, emri qė qarkullon mė shumė si pasues i Ferrarės ėshtė ai i Roberto Manēinit, ish-teknikut tė Interit. Nė fakt, Manēini mund tė ishte marrė nga drejtuesit e Zonjės qė nė muajt e verės, por kėtu kanė ndikuar sidomos komentet e bėra prej tij kundėr Juventusit nė epokėn e Calciopolit. Juventusi mė kėrkon? Jam gati, - ka thėnė Manēini nė njė intervistė pėr gazetat Il Giornale dhe Tuttosport. Tifozėt le tė bėjnė tifozin, ndėrsa klubi tė bėjė klubin. Pastaj, unė edhe kur isha tek Interi nuk e kam mbajtur asnjėherė tė fshehtė se qė i vogėl kam qenė tifoz i bardhezinjve, ėshtė shprehur Manēini, duke i hapur rrugėn njė transferimi tė tij nė Torino. Nė fakt, emri i tij ka qarkulluar gjithnjė nė ambientin juventin, por asnjėherė me zė tė lartė. Kjo, pasi tifozėt bardhezinj prej kohėsh e kanė parė atė si njė armik qė duhej luftuar. Nė epokėn e Calciopolit unė nuk kam folur kurrė keq pėr Juventusin, por vetėm pėr disa tė punėsuar tė kėtij klubi. Kėtė e them vetėm pėr respekt tė Juves, por edhe tė sė vėrtetės, ka shpjeguar Roberto Manēini. Kjo Juve megjithatė ėshtė duke i zhgėnjyer tė gjithė, pėrfshirė edhe vetė Manēion. Isha i bindur se do tė qėndronte ngjitur Interit nė luftėn pėr titullin kampion dhe se do tė kualifikohej lehtėsisht nė Champions League. Mė vjen keq pėr Ēiro Ferrarėn, sepse e di qė nuk po kalon njė moment tė mirė, ka deklaruar Manēini. Emra tė tjerė qė shihen si kandidatė pėr tė zėvendėsuar Ferrarėn, janė edhe ata tė Gasperinit, Xhentiles e Kaziragit.
(e.n/A.Latifi/BalkanWeb)
Krijoni Kontakt