Close
Faqja 54 prej 58 FillimFillim ... 4445253545556 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 574
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga Cuccador Lexo Postimin
    ju keni vdek
    hahahahahahahahahahahahahahahhahahaha e forte kjo
    vari leshte

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Manēini vetėofrohet: Juventusi? Jam gati

TORINO- Ndeshjet ndaj Barit e Katanias janė shumė decizive pėr Juventusin, por sidomos pėr trajnerin Ēiro Ferrara, qė ka pėrfunduar nėn akuzė pėr rezultatet e dobta dhe pėr eliminimin e bardhezinjve nga Champions League. Nė shtypin italian, emri qė qarkullon mė shumė si pasues i Ferrarės ėshtė ai i Roberto Manēinit, ish-teknikut tė Interit. Nė fakt, Manēini mund tė ishte marrė nga drejtuesit e Zonjės qė nė muajt e verės, por kėtu kanė ndikuar sidomos komentet e bėra prej tij kundėr Juventusit nė epokėn e Calciopolit. “Juventusi mė kėrkon? Jam gati, - ka thėnė Manēini nė njė intervistė pėr gazetat “Il Giornale dhe “Tuttosport”. – Tifozėt le tė bėjnė tifozin, ndėrsa klubi tė bėjė klubin. Pastaj, unė edhe kur isha tek Interi nuk e kam mbajtur asnjėherė tė fshehtė se qė i vogėl kam qenė tifoz i bardhezinjve”, ėshtė shprehur Manēini, duke i hapur rrugėn njė transferimi tė tij nė Torino. Nė fakt, emri i tij ka qarkulluar gjithnjė nė ambientin juventin, por asnjėherė me zė tė lartė. Kjo, pasi tifozėt bardhezinj prej kohėsh e kanė parė atė si njė “armik qė duhej luftuar”. “Nė epokėn e Calciopolit unė nuk kam folur kurrė keq pėr Juventusin, por vetėm pėr disa tė punėsuar tė kėtij klubi. Kėtė e them vetėm pėr respekt tė Juves, por edhe tė sė vėrtetės”, ka shpjeguar Roberto Manēini. Kjo Juve megjithatė ėshtė duke i zhgėnjyer tė gjithė, pėrfshirė edhe vetė “Manēion”. “Isha i bindur se do tė qėndronte ngjitur Interit nė luftėn pėr titullin kampion dhe se do tė kualifikohej lehtėsisht nė Champions League. Mė vjen keq pėr Ēiro Ferrarėn, sepse e di qė nuk po kalon njė moment tė mirė”, ka deklaruar Manēini. Emra tė tjerė qė shihen si kandidatė pėr tė zėvendėsuar Ferrarėn, janė edhe ata tė Gasperinit, Xhentiles e Kaziragit.
    (e.n/A.Latifi/BalkanWeb)
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    Manēini vetėofrohet: Juventusi? Jam gati

TORINO- Ndeshjet ndaj Barit e Katanias janė shumė decizive pėr Juventusin, por sidomos pėr trajnerin Ēiro Ferrara, qė ka pėrfunduar nėn akuzė pėr rezultatet e dobta dhe pėr eliminimin e bardhezinjve nga Champions League. Nė shtypin italian, emri qė qarkullon mė shumė si pasues i Ferrarės ėshtė ai i Roberto Manēinit, ish-teknikut tė Interit. Nė fakt, Manēini mund tė ishte marrė nga drejtuesit e Zonjės qė nė muajt e verės, por kėtu kanė ndikuar sidomos komentet e bėra prej tij kundėr Juventusit nė epokėn e Calciopolit. “Juventusi mė kėrkon? Jam gati, - ka thėnė Manēini nė njė intervistė pėr gazetat “Il Giornale dhe “Tuttosport”. – Tifozėt le tė bėjnė tifozin, ndėrsa klubi tė bėjė klubin. Pastaj, unė edhe kur isha tek Interi nuk e kam mbajtur asnjėherė tė fshehtė se qė i vogėl kam qenė tifoz i bardhezinjve”, ėshtė shprehur Manēini, duke i hapur rrugėn njė transferimi tė tij nė Torino. Nė fakt, emri i tij ka qarkulluar gjithnjė nė ambientin juventin, por asnjėherė me zė tė lartė. Kjo, pasi tifozėt bardhezinj prej kohėsh e kanė parė atė si njė “armik qė duhej luftuar”. “Nė epokėn e Calciopolit unė nuk kam folur kurrė keq pėr Juventusin, por vetėm pėr disa tė punėsuar tė kėtij klubi. Kėtė e them vetėm pėr respekt tė Juves, por edhe tė sė vėrtetės”, ka shpjeguar Roberto Manēini. Kjo Juve megjithatė ėshtė duke i zhgėnjyer tė gjithė, pėrfshirė edhe vetė “Manēion”. “Isha i bindur se do tė qėndronte ngjitur Interit nė luftėn pėr titullin kampion dhe se do tė kualifikohej lehtėsisht nė Champions League. Mė vjen keq pėr Ēiro Ferrarėn, sepse e di qė nuk po kalon njė moment tė mirė”, ka deklaruar Manēini. Emra tė tjerė qė shihen si kandidatė pėr tė zėvendėsuar Ferrarėn, janė edhe ata tė Gasperinit, Xhentiles e Kaziragit.
    (e.n/A.Latifi/BalkanWeb)
    Joooooooooooooooooooooooooooo!Do me cmend ki me keq se Ferrara, Hidink eshte mire tjeret, Jo
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga Alex731 Lexo Postimin
    Joooooooooooooooooooooooooooo!Do me cmend ki me keq se Ferrara, Hidink eshte mire tjeret, Jo
    hidink eshte shume zgjedhje e mire ,
    por valle do ai te vije te juventusi " kjo ende nuk dihet"

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Sa me shume llafe te ket ne ambientin e juves aq me keq do jet.

Mendoj se duhet njefar qetsie qe drejtuesit tranjeret lojtaret te refklektojn te gjejn gabimet dhe pastajt e bejn ate qe duhet.

Boll u moren me thashetheme se si bejn mire klubit
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    pse smerrni bogdanin ju te juves tju beje golat per kampionat
    JO SEKS PARA MARTESE

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    pse smerrni bogdanin ju te juves tju beje golat per kampionat
    me mire te marrin taren si drejtor sportiv
    vari leshte

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    hala se kan marr veten keta nga humbja me Bayern :P
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266

Talking

Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    hala se kan marr veten keta nga humbja me Bayern :P
    mos ki merak se de marim sa me shpejte,

olli e harove shpejte te shtunen tragjike qe perjetove?se shume eufori ke per interin hahahahahahah

-_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    se ka fajin gjithmon trajneri kur degjenerohet ekipi.thjesht ka nje periudhe renieje ,do ngrihet perseri

Faqja 54 prej 58 FillimFillim ... 4445253545556 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •