Close
Faqja 34 prej 58 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 574
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    sikur permenda fjalen ''konsistence'' une apo jo?

e permenda qe gjate karrieres se tij , ka pase edhe te tjere me te talentuar si ai , si psh beckam, mihajlovic,junihno etc etc , mirepo asnjeri ska qene konsistent ne goditje.

del piero mbas 15 vjetesh akoma te shenon 20 e ca gola ne vit , e gjysma e tyre jane nga goditjet e denimit.

eshte absolut me vjen keq.

pastaj mo duket se e harrove qe ne futboll , del piero krijoi ate zone afer zonen se repsise e cila mori emrin ''zona e del pieros'' . brenda asaj zone del piero ishte 99% qe te shenonte.
    Njė sulmues kam parė nė jetėn time qė nė 16-ēe nuk ka gabuar ndonjėherė. Ai quhet Luis Nazaro Da Lima, nuk e mohon dot njeri qė sulmues si ky nuk do vijė mė. Nė 5 sezone total ngelet akoma golashėnuesi mė i mirė nė Europ, pas Larson i cili ka 365 gola, ai ka 348. Larson ka luajtur 17 sezone tė rregullt ndėrsa Ronaldo 5 nė total. Do ngelet legjenda e 16-ēes dhe tmerri i portierave, e ka pohuar dhe Buffon

Ka qėnė dikur njė Eder (Brazilian) po thuajė se ēdo goditje e kishte gol Juninho nė 8 vite qė ka luajtur nė Francė ka dal Master Free Kick, po ashtu dhe Mihajlovic, Beckham shėnonte po jo rregullisht si kėta emra qė kemi pėrmendur mė lart.

P.s Pėr lojtarė si Del Piero kam respekt, nuk vijnė shpesh nė futboll njėherė nė shumė dekada.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Njė sulmues kam parė nė jetėn time qė nė 16-ēe nuk ka gabuar ndonjėherė. Ai quhet Luis Nazaro Da Lima, nuk e mohon dot njeri qė sulmues si ky nuk do vijė mė. Nė 5 sezone total ngelet akoma golashėnuesi mė i mirė nė Europ, pas Larson i cili ka 365 gola, ai ka 348. Larson ka luajtur 17 sezone tė rregullt ndėrsa Ronaldo 5 nė total. Do ngelet legjenda e 16-ēes dhe tmerri i portierave, e ka pohuar dhe Buffon

Ka qėnė dikur njė Eder (Brazilian) po thuajė se ēdo goditje e kishte gol Juninho nė 8 vite qė ka luajtur nė Francė ka dal Master Free Kick, po ashtu dhe Mihajlovic, Beckham shėnonte po jo rregullisht si kėta emra qė kemi pėrmendur mė lart.

P.s Pėr lojtarė si Del Piero kam respekt, nuk vijnė shpesh nė futboll njėherė nė shumė dekada.
    nuk po flasim per golashenues ,po per free kicks.
    por edhe po te flasim per golashenues , konsistent si del piero prape ska.
    ku eshte ronaldo?
    po larson qe tek barca e shpenzoi shumicen e sezonit ne bankine?

mos me fol kur ishte tek celtic , se po ta marrim nga ajo perspektive , atehere te them une golashenuesi me te mire te sezonit.

hakan shukurin e galatasarait qe ne nje sezon shenoi 48 gola mo duket .

mos me kraheso larsonin e celtikut me del pieron , te lutem shume.
    del piero vjet doli i pari apo i dyti mo duket ne serine a si golashenues nqs gabohem.
    come on 34 years old. he deserves the credit and respect for it.
    edhe rauli njehere e nje kohe ka qene fenomen ne gola , ashtu si trezeguet e inzaghi , ama del piero vazhdon te qendrojne brenda 20's golave cdo vit.

eshte fenomen , seriozisht.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    nuk po flasim per golashenues ,po per free kicks.
    por edhe po te flasim per golashenues , konsistent si del piero prape ska.
    ku eshte ronaldo?
    po larson qe tek barca e shpenzoi shumicen e sezonit ne bankine?

mos me fol kur ishte tek celtic , se po ta marrim nga ajo perspektive , atehere te them une golashenuesi me te mire te sezonit.

hakan shukurin e galatasarait qe ne nje sezon shenoi 48 gola mo duket .

mos me kraheso larsonin e celtikut me del pieron , te lutem shume.
    del piero vjet doli i pari apo i dyti mo duket ne serine a si golashenues nqs gabohem.
    come on 34 years old. he deserves the credit and respect for it.
    edhe rauli njehere e nje kohe ka qene fenomen ne gola , ashtu si trezeguet e inzaghi , ama del piero vazhdon te qendrojne brenda 20's golave cdo vit.

eshte fenomen , seriozisht.
    Shiko SP tė flasim me realizėm, sado unė i kam inat Brazilianėt po sulmues si Ronaldo po e ritheksojė dhe njėherė qė nuk vjen. Del Piero ka 16 sezone nė Itali dhe akoma se arrin Ronaldon pėr gola nė 5 sezone total. Po flasim nga PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid dhe Milan. I ka bėrė apo jo 5 sezone nė total. Tani ku ėshtė? Tė duket pak ato qė ka hequrė ai? Edhe prap shėnon rregullit me mbi peshė qė luan nė kampionat Brazilian. Tė kesh dy gjunjėt kristali dhe kavilje kristali nuk ėshtė parė. Van Basten nga ajo kavilje u detyrua tė lėri futbollin, ai akoma nga dashuria qė ka po luan dhe po jep maksimumin.

Nuk mund ta krahasojė kurrė Larson me Del Piero. Del Piero hynė tek legjendat e futbollit Italian, Larson ska hyrė as tek tė vendit tij. Ta theksova dhe mė lart, qė kam shumė respekt dhe nuk mund tė bėj krahasime me lojtarė tė dorės dytė si Larson. Po ama L. N. D. L. Ronaldo nuk pjell mė nėna pėr gola. Ky ėshtė fenomen me plotė kuptimin e gojės, nuk kishte ndeshje mos tė dilte pa gol nga ndeshja. Edhe kam besim qė do bėj gjėra tė mėdha me Brazilin, e ka marrė ftesėn

Ti daku se mban mend Del Pieron e koheve te arta, para demtimit ne Udine!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Shiko SP tė flasim me realizėm, sado unė i kam inat Brazilianėt po sulmues si Ronaldo po e ritheksojė dhe njėherė qė nuk vjen. Del Piero ka 16 sezone nė Itali dhe akoma se arrin Ronaldon pėr gola nė 5 sezone total. Po flasim nga PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid dhe Milan. I ka bėrė apo jo 5 sezone nė total. Tani ku ėshtė? Tė duket pak ato qė ka hequrė ai? Edhe prap shėnon rregullit me mbi peshė qė luan nė kampionat Brazilian. Tė kesh dy gjunjėt kristali dhe kavilje kristali nuk ėshtė parė. Van Basten nga ajo kavilje u detyrua tė lėri futbollin, ai akoma nga dashuria qė ka po luan dhe po jep maksimumin.

Nuk mund ta krahasojė kurrė Larson me Del Piero. Del Piero hynė tek legjendat e futbollit Italian, Larson ska hyrė as tek tė vendit tij. Ta theksova dhe mė lart, qė kam shumė respekt dhe nuk mund tė bėj krahasime me lojtarė tė dorės dytė si Larson. Po ama L. N. D. L. Ronaldo nuk pjell mė nėna pėr gola. Ky ėshtė fenomen me plotė kuptimin e gojės, nuk kishte ndeshje mos tė dilte pa gol nga ndeshja. Edhe kam besim qė do bėj gjėra tė mėdha me Brazilin, e ka marrė ftesėn
    Nuk e di sa e ke ndjek serine A ne vitet kur ronaldo erdhi tek interi dhe del piero ishin ne bum-in e tij si lojtar.

Por po te them nje dukuri qe ndodhi midis tifozave interista dhe juventin te asaj kohe.
    Sapo erdhi ronaldo ne milano , direkt tifozet e interit , pa lujt ndeshjen e pare akoma , ja vune titullin IL FENOMENO .

U kunderpergjigjen tifozat e juves ketij titulli , duke e titulluar del pieron ''IL FENOMENO VERO'' .

Vitet rrodhen dhe historia tregoi qe tifozat e juves paten te drejte.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Sa shpejt e harruat Siniša Mihajlović? Apo nuk ju kujtohet si emėr? Nuk besojė se ka dal ndonjėherė nė historin e futbollit njė lojtarė tė ketė goditur 29 (goditje dėnimi) dhe tė ketė shėnuar 27 (edhe mė e bukura, tė dali kėpuca e artė e kampionatit), paradoksi (mbrojtės).
    edhe ky ka qene shume i forte ne goditjet e denimit, per semendoj se ka bere aqe gola se te del pieros me goditje denimi ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni007 : 23-10-2009 mė 04:05
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Agjenti i Behramit: Juve? Akoma shpejt

Agjenti i lojtarit kosovar, por me pasaportė zvicerane, duke folur pėr tuttojuve.com

Ditėt e fundit nga Anglia kanė dalė fjalė, se midis West Ham dhe Juventus, po punohet pėr njė shkėmbim tė mundshėm midis Sebastian Giovinco (22 vjeē) dhe Valon Behramit (24). Agjenti i lojtarit kosovar, por me pasaportė zvicerane, duke folur pėr tuttojuve.com, deklaroi: "Valon te Juve? Sinqerisht preferoj tė mos flas. Jemi nė muajin tetor, dhe ėshtė akoma shpejt pėr tė folur pėr merkato. Preferoj tė qėndroj nė heshtje pėr momentin”.
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Agjenti i lojtarit kosovar, por me pasaportė zvicerane, duke folur pėr tuttojuve.com

Ditėt e fundit nga Anglia kanė dalė fjalė, se midis West Ham dhe Juventus, po punohet pėr njė shkėmbim tė mundshėm midis Sebastian Giovinco (22 vjeē) dhe Valon Behramit (24). Agjenti i lojtarit kosovar, por me pasaportė zvicerane, duke folur pėr tuttojuve.com, deklaroi: "Valon te Juve? Sinqerisht preferoj tė mos flas. Jemi nė muajin tetor, dhe ėshtė akoma shpejt pėr tė folur pėr merkato. Preferoj tė qėndroj nė heshtje pėr momentin”.
    do ishte nje blerje e duhur per juventusin pasi kamoranezi nuk garanton me gjithe ndeshjet e sezonit si me pare dhe behrami edhe alternativa me e duhur ne ate rol ,

se vertet me lacion shpertheu ne rolņin e mesfushorit te fashes.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Toni.

Se pari Behrami eshte me shume mbrojtes sesa mesfushor dhe eshte i forte,por kurre nuk duhet te shkembejne Behramin me Giovicon sepse talente si Giovinco nuk po dalin shpesh keto kohet e fundit,ndersa mbrojtes ka te mire plot.Pra,do ishte nje gafe e rende per drejtuesit e Juves po te benin kete shkembim.

Une Giovincon e shof si pasardhes te Alex sepse kane shume karakteristika te njejta.Eshte i shpejte,krijon,teknik,me intuite dhe ide te bukura.Per kete "thesar" ka merite Ranieri qe i dha mundesine te shpalose vlerat dhe po e ben me se miri.

Shiko SP tė flasim me realizėm, sado unė i kam inat Brazilianėt po sulmues si Ronaldo po e ritheksojė dhe njėherė qė nuk vjen.Del Piero ka 16 sezone nė Itali dhe akoma se arrin Ronaldon pėr gola nė 5 sezone total. Po flasim nga PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid dhe Milan.
    Me pelqeu ky diskutim qe po ben Aikido me Smth Poetic sepse po behen dy krahasime mes dy legjendareve.

Per Del Pieron nuk kam pse te flas sepse e gjithe bota e di se c'fare ka bere dhe c'fare eshte i afte te beje akoma ai,por dua te shtoj dicka per Ronaldon.

Eshte shume e vertete qe si Ronaldo veshtire te dali me sepse eshte vertete nje fenomen dhe respektoj ne max,por nuk pajtohem me Aikido per faktin e nr te golave te shenuar me shume nga Ronaldo se Alex.

Duhet ta dish shume mire qe kampionati italian ka qene me i veshtiri ne europe dhe golat nuk shenoheshin aq kollaj nga sulmuesit sepse Italia shquhej per mbrojtje te hekurt.Skuadrat qe kam bere me bold jane ekipe ku te lene te luash dhe te besh driblime dhe spektakel ku rrjedhimisht golat vinin.Kjo gje nuk behej shpesh ne Itali sepse nuk te linin.Ronaldo kur iki te Real Madrid shenoi diku 30 gola (nuk e mbaj mend mire) sepse ne Spanje luhet futboll i hapur,edhe ne Hollande gjithashtu.

Po te kujtoj vetem nje perle te Alex qe tregon se ne futboll nuk te adhurojne vetem sepse je nje driblues i mire (arma me e forte per Ronaldon)

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Melo ishte kthyer sėrisht nė ushtrime dhe Ferrara do ta ketė nė dispozicion nė ndeshjen e nesėrme ndaj Sienės, ndėrsa pėr Zebinėn sot do tė meret vesht se sa do tė qėndroj jasht fushave.
    Sui generis

Faqja 34 prej 58 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •