PO ē'a bėni mo ! Mė ikė lekėt e skedinės pėr kot !
une te isha ferara do luaja qe na minuta e pare me del piero dhe iakuinta ...amauri e trzege ne stol ose del piero trezegol se kane nje jete qe njehen dhe njohin ne menyre te perkryer mekanizmet e lojes te juventusit
ky tranjer po tregon se kure eshte ne veshtersi nuk di te sgjidhi ndeshjet .
ndaj kame qene nga te paketit qe e kame pare ardhjen e tij si gje jo te mire per juventusin ,neve na duhet nje tranjer me esperience jo keta TE RRINJTE QE SOTE ULEN NEPER STOLA.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
po vitin e kaluar e kish fajin ranieri kete vit ferrarra, ore djema mos i fajesoni traineret por futbollistet ata e kan fajin. imagjino nuk e kan gjetur akoma zevendesuesin e del pieros.
per mua duhet ber merkato e madhe dhe duhen gjetur perseri yjet.
sa per kete kampionat ai do ndahet midis juves dhe interit qe kete vit kan zbritur pak nga pozicioni qe kishin vitin e kaluar qe fitonin cdo ndeshje.
vari leshte
them me vete pse smorrem anēelotin do ishte i persosur per juventusin .
vetem ky munde te sillte juven ne livelet me te larta me esperiencen e tije.kurse ferara le ta fillonte nga B ose C karieren dhe jo nga nje skuader e madhe qe do perher rezultate se sbehet keshtu esperienze.,
Perfundimisht une nuk ndjek me futboll
Eshte turpi me i madh qe kam pare te te marr barazim bolonja boooooooooooo sa e temerrshme
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
angelotin?
je ne vete tony?
angeloti ishte ai kopil qe na humbi kampionatin dhe kupen e kampioneve kot ne 99.
e mban mend gjysem-finalen e CL te 99 kundra man u?
1 me 0 deri minuten e 92 ne manchester per juven , dhe e mbaj mend si tani kur i therriste skuadres minutave te fundit per ta shqelmuar topin jashte zones se respise.
juvja e 99 te kishte frike nga nje ekip funderrine sic ishte man u i 99?
pastaj ne 93 giggs shenon nje gol qyl sic e kishte zakon man u ne ato vite.
ne torino , 2 me 0 per juven minuta e 11 , ky palloshi mo duket me nxjerr davids pjesen e dyte , shtyllen e mesfushes , edhe man u funderrina te fitoje ne torini 3 me 2 . skishte ndodh kurre ne torino ky kthim loje ne kete menyre.
99-2000 juvja ishte 11 pike larg lacios , edhe 6 jave mbaronte kampionati.
4 humbje ne 6 ndeshje . skandaloze fare.
kush ishte tranjeri?
angeloti.
dy vite me juven , asnje trofe.
e cfare ekipi kishte juvja?
yjet me te mire ne bote e lojtarin me te mire ne bote.
aman mos me fol per ate tranjer deshtak, te pakten me juven ishte i tille.
sa per lojen sot.
nuk e pashe ndeshjen , por lexova komentet .
prape i njejti problem si vjet. juvja nuk e mbaron lojen duke e mbyll ndeshjen qe pjesen e pare ose te pakten nga mesi i pjeses se dyte.
ka ik koha kur nje me zero eshte e sigurte.
mbrojtja lexova shume dobet prape sot.
shpenzojne 21 milion mbi melon , kur sissoko,marchisio dhe zanetti ishin te vlefshem , e me blejne mbrojtesa falas te vonuar.
turp per bordin drejtues te juves.duhet ndryshuar edhe ai.
konte duhet te kishin punesuar si tranjer e jo ferraren. si kam problem tranjeret e rinj se jane tere passion e improvizuesa , por ferrara e kam vene re qe ka llafe shume e hic action.
ps: ku mund ta shikoj ''domenica sportiva'' apo ate programin e italia uno?
aji tranjer i perket te kaluares , e mbaj mende shume mire esperiencen e tije 2 vjeēare te juvja me dy here vendin e dyte ne kampionat e pa permendur chmps, por farara ama do akoma kohe te piqet dhe te drejtoj nje ekipe si juventusi kurse anēeloti pai u largua nga juventusi fitoi gjithēka te milan dhe e hoqi ate fame qe kishte mare si tranjer qe sfitonte kurre dhe mendoj se anēeloti i sotem eshte gje tjeter dhe do ishte zgjedhja e duhur per kete juventus.po ke opcione te tjera thidhi ne mes te sheshit ti arsyetojme.
Krijoni Kontakt