Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Katoliket e muslimanet nga Gjakova kane luftuar krah per krah. Kete e shohim ne TV, ne varrezat e Gjakoves dhe kudo. Fol ti per turkoboshnjaket e Pejes tende nese don, se per Gjakove i dijme ne tjeret punet si kane shkuar.

*
    sa kan luftu katolikt e gjakoves qaq ka pas edhe ashkali dhe boshnjak,

asht per mbare me than, po keshtu asht realiteti,

prap i respektoj, se mua me tekon ti respektoj bashkatdhetart. edhe pse jan frigacaka disa nga ta.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    sa kan luftu katolikt e gjakoves qaq ka pas edhe ashkali dhe boshnjak,

asht per mbare me than, po keshtu asht realiteti,

prap i respektoj, se mua me tekon ti respektoj bashkatdhetart. edhe pse jan frigacaka disa nga ta.
    edhe nje me tru turku ne koke i cili i ateston trimerise perkatesi fetare, konkretisht ate muslimane. po ndoshta edhe thjesht vuan nga semundja e infektit kuranor, i diagnostikuar nepermjet te shfaqjes se nje vdekjeje rapide dhe kolektive te qelizave te trurit. shpresoj e kupton para se te te vdesin te gjitha se cfare arrite kur tenton t'i ulesh poshte vellezerit tane katolike per shkak te perkatesise se tyre fetare.

Nuk ki qare pa i respektu, sepse detyrohesh ose crespektohesh me cfare ke poshte e perpjete.

*

i/e regjistruar Maska e belive-god
    Anëtarësuar
    21-09-2009
    Vendndodhja
    All Over the World
    Postime
    79
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    edhe nje me tru turku ne koke i cili i ateston trimerise perkatesi fetare, konkretisht ate muslimane. po ndoshta edhe thjesht vuan nga semundja e infektit kuranor, i diagnostikuar nepermjet te shfaqjes se nje vdekjeje rapide dhe kolektive te qelizave te trurit. shpresoj e kupton para se te te vdesin te gjitha se cfare arrite kur tenton t'i ulesh poshte vellezerit tane katolike per shkak te perkatesise se tyre fetare.

Nuk ki qare pa i respektu, sepse detyrohesh ose crespektohesh me cfare ke poshte e perpjete.

*
    Pershendetje Chino,

Ne e dim per kend kan luftu myslimanet, besoj se per Allahun e jo per atdheun.
    Kurse te Krishteret edhe ate pun te vogel qe e kan ba e kan ba me e shliru atdheun e jo me mbroj Zotin se ne skena fuqi me e mbrojt Zotin po Zoti na mbron neve.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Për: Intervistë me myftiun Naim Tërnava, kryetar i Bashkësisë Islame të Kosovës

Ambasadat në Prishtinë ishin kundër rizgjedhjes së Naim Tërnavës
    Nga Express | 18 Janar 2014 19:55

Kur Naim Tërnava mori mandatin e tretë në krye të Bashkësisë Islame të Kosovës asnjë prej liderëve kosovarë dhe as zyrtarët ndërkombëtarë nuk i kishin uruan mandatin e ri.

Burime të Express kanë treguar se edhe ambasadat kryesore në Prishtinë ishin interesuar që Tërnava mos të merrte edhe një mandat në krye të BIK'ut, për shkak të tolerancës së tij ndaj rrymave ekstreme të islamit që po shfaqen në vend.

Edhe zyrtarë të Qeverisë kanë konfirmuar se ishte kërkuar edhe prej tyre të ndikonin që mos të bëhet Tërnava Myfti. Por Tërnava kĕtë pozite ne një proces zgjedhor, ku ka pasur akuza për manipulime, duke filluar prej ndryshimit të Statutit të Bashkësisë Islame e deri te kurdisja e rezultatit.

Ndryshe, Naim Tërnava nuk u është përgjigjur thirrjeve të Express për të pyetur në lidhje me kundërshtimin e ambasadave kryesore ndërkombëtare të akredituara në Prishtinë.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Shpejt harruene "njerezit" se kush e shpetoje Kosoven nga shafrosja!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 19-01-2014 më 09:07
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Ambasadat duan hashim panla edhe ne krye te BIK-ut, keshtu qe çfar te thon ambasadat, qyrranat e pdk-es, aak-es ldk-es, u thon "ameeen" atyre llomave !
    … ///

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

Sayan2003 (19-01-2014)

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Ambasadat në Prishtinë ishin kundër rizgjedhjes së Naim Tërnavës
    Po mire mo , edhe kreret e besimeve tek ne do ti vendosin te huajt .

Me siguri qe ambasada PINK do kete qene kundra.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar angmokio për postimin:

Sayan2003 (19-01-2014)

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Laramanet, servilët dhe b***shiturit, s'kan vend ne krye te BIK-ut !!! Ata i gjen ne parlament e ne qeveri, ku prostuticionin e kan be profesion e mision !
    … ///

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

Sayan2003 (19-01-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

..Po halit terr-nava,a e ka najsen naim terr-naven ??!!....Edhe qeta fare terr-navat,terr po bejne ne tere vendin.Mirepo,mbase ka terrina qe u shkojne pas terr-inavat,populli do te shkoj drejt territ.

..kur terrinat ju prijne terrinavet,krejt terr bahet...

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar dielli1 për postimin:

beta85 (19-01-2014)

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •