Postuar mė parė nga donna76 Ne Greqisht ,Mica Teladogratis. Allah allah.
Postuar mė parė nga donna76 Ciolanka Sbilenka ose Dolores De Panza. Ne Greqisht ,Mica Teladogratis. aha cicolina, grazias grazias amourousse
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga Dito Allah allah. ne shqip , zot zot
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Emri im ka prejardhje gjermane, do te thote Miqesi, Paqe, eshte shume pak e perhapur dhe festa e emrit ne 25 shtator
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Postuar mė parė nga milanistja_el Emri im ka prejardhje gjermane, do te thote Miqesi, Paqe, eshte shume pak e perhapur dhe festa e emrit ne 25 shtator Dmth ti shqip e paska Paqise ,ose Miqsore ,interesante kush ta perktheu mi hahaha,ta paskan perkthy tamam .
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Postuar mė parė nga saura Dmth ti shqip e paska Paqise ,ose Miqsore ,interesante kush ta perktheu mi hahaha,ta paskan perkthy tamam . ta ka vjedh emrin kjo cuca. paqe e ka mi
Postuar mė parė nga drague ta ka vjedh emrin kjo cuca. paqe e ka mi Po une e disha kush ishte perkthysi hahaha,ene kur shko me pushime ,merresh me perkthime hahaha.
Postuar mė parė nga drague ta ka vjedh emrin kjo cuca. paqe e ka mi A harrova anglisht ,a kam si njoni.
Postuar mė parė nga saura Dmth ti shqip e paska Paqise ,ose Miqsore ,interesante kush ta perktheu mi hahaha,ta paskan perkthy tamam . E mi ma perktheu gogoli loool, saura emer i bukur eshte, mjafton mos e ndash kete perkthimin me rrokje se kush rri mban liste LoooL
Postuar mė parė nga milanistja_el E mi ma perktheu gogoli loool, saura emer i bukur eshte, mjafton mos e ndash kete perkthimin me rrokje se kush rri mban liste LoooL po pra ,na qafshin hallin hahahaha
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt