Di kush tė tregoj kuptimin e emrit Getoar?
Di kush tė tregoj kuptimin e emrit Getoar?
i dashur getoar
sa mė kujtohet emri yt ėshtė njė emėr "pseudonim", i cili ėshtė krijuar duke marrė nga dy shkronjat e para tė emrave:
Gegė
toskė
arbėresh
Nuk jam shumė i sigurtė!
Kaq dita, kaq tė thashė. E kam me tė dėgjuar a me tė lexuar, por para shumė kohėsh, kėshtu nuk mund tė tė sjell dėshmi tė forta!
Tė pėrshėndes pėrzemėrisht
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
ME fal GJINOKASTRA, por s'te kuptova mire, si e shpjegoni ju emrin tim, BESNIK ?!!?
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Suad Tuqisht e lumnushme bal shqip e balit zano shqip zane e bukur e lezetshme Krejt shqip mun te them Elumturazanaebalit Besoj verzionit te ademgashi-dk po une jom tamam origjinal Linguist iliro dardan dhe perdor tani ket emer se e meriton hahaha pa hidhrim te bera me qesh pak se jeta zgjatet e brengat harrohen
emri Mario Se di Njeri Ca Do Te Thote ?
Kush e Di Te Ma Shpjegoj Pak
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
Besnik ...?!?!
ademgashi,
edhe unė tė pėrshėndes dhe tė falėnderoj shumė pėr shpjegimin qė dhatė pėrkitazi me emrin Getoar,i cili tash e mbas do mė pėlqej edhe mė shumė,dhe - pėr mė tepėr do ndjehem tejet krenar qė njė fėmiu i familjes sime bartė emrin qė nė kuptimin siumbolik paraqetka dy kahjet gjuhėsore tė gjuhės sonė.
Gėzuar Vitin e Ri
2 0 1 0
Le tė jetė ky viti i realizimit tė dėshirave tua
personale, familjare dhe kombėtare.
P.S. Sot, nė ditėlindjen time ( 25.12.) pėr miqtė e mi kam pėrgatitur njė klip, pėr tju uruar Vitin e Ri, pak mė ndryshe. Klikoni kėtu:
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
SHume iu faleminderit per urimin i nderuari adem gashi !!
Pranoni edhe urimet e mia me te sincerta per kete feste !!
Viti i ardhshem (2010) le te jete nje vit me i qete, me i lumtur e me i gezueshme per ju e per gjithe shqiptaret kudo ne bote qe jane tani !!
Krijoni Kontakt