Nese nuk jeni ateist/agnost nuk keni perse shkruani ne temat e ketij forumi. Te gjitha pergjigjet tuaja do te fshihen nga temat. Mund te lexoni ne heshtje dhe mund te shkruani vetem ne forumin e komunitetit tuaj fetar.
Albo
Nese nuk jeni ateist/agnost nuk keni perse shkruani ne temat e ketij forumi. Te gjitha pergjigjet tuaja do te fshihen nga temat. Mund te lexoni ne heshtje dhe mund te shkruani vetem ne forumin e komunitetit tuaj fetar.
Albo
Ju qe jeni agnostik, me duket qe keni mbetur as ketu as atje. Me duket sikurse ne njeren ane keni frike qe ta mohoni Zotin, sepse ku ta dijsh Ai ekziston, dhe pastaj do te ju djeg zjarri, ne anen tjeter sikurse nuk ju shkon per logjike ta vertetoni se eshte. Ca do beni? Apo do ngeleni keshtu frikacak, sepse kjo jete e ka me vendoseri. Ose ne njeren ane, ose ne tjetren. Une ben te shkruaj, sepse nuk i takoj asnje forumit.
po mor albo si te urdheroj zotnia juaj,se fundja je pronar i ketij websiti,dhe fundja fare je nje ortodoks fundja fare,sa here qe hidhet ndonje e fol per fene e vet duke u munduar se si te ruaj ate pak pjese njeriu qe ka ngel tek njeriu ( e di vet ti per ēa feje them ska nevoje per shtjellim ....se dhe nga menēuria je shume para) del ti kapedan mbi kapedanat ti a mbyllesh gojen njerit apo t'i japesh leje tjetrit ,jo per gje mor lal ,po kto gjera me sa di une ,se shyqyr zotit atehe akoma skisha lindur,kane ndodhur ne kohen e (enver *** hoxhes apo hoxh *** enverit),dhe pra ti ke prejardhjen prej atyre vendeve dhe domozdo ke ngjajt nga ato vende dhe mundohesh te besh autoritetin ktu.
mbaj vendin qe ke si basjkpronar apo nuk e di si e quan veten ne kete website,se sa per ide kemi vete plote ,per ate arsye mendoj se eshte kriju ky forum ,per te nderru ide ,disa here mund te jene te ngjashme ,ndonjehere te kunderta,ne duhet te mundohemi te gjejme ate qe na intereson me shume te dyja paleve.
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
te lutem mos ja merrni per keq fjalet albos,Postuar mė parė nga ELDORADO
e njejta gje u tha edhe ne forumin musliman.
Ne fakt eshte nje rregullore e forumit.
xfiles ky albo eshte komunist mer la eshte pro enver hoxh m*u*tit mos u ndyej me kshu robsh mer la se kam respekt per ty
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ELDORADO : 10-08-2007 mė 11:48
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=84018&page=2Postuar mė parė nga ELDORADO
ai ka te keqet e veta, po ne kete rast ka te drejte.
Je paragjykues,me nje logjike fare te dobet,sipas teje ēdonjeri qe nuk mendon si ty na qenka komunist ne menyre automatikePostuar mė parė nga ELDORADO
mos ndoshta dhe mbreteresha e Anglise meqenese nuk eshte muslimane na qenka komuniste.albo shprehet drejt,ky eshte forumi ateist,dhe ai qe e ndien veten ateist apo agnostik,mund ti shprehi lirshem mendimet e veta,pa hyre ne konflikte apo sharje personale me besimtaret
gurracake,nga e di ti ēfare jane agnostiket,kush te ka thene ty qe jane dyshues,qe skane mbetur as ketu as atje,me thuaj ti nje agnostik qe beson tek zjari me squfur i ferrit,gurracake,agnostiket kur arrin puna tek metafizika,pezullojne gjykimin e tyre,sepse jane racionale dhe nuk merren me gjera qe as qe kane shanc ndonjehere qe te provohen,une jam agnostik,dhe nuk besoj as tek zoti i bibles apo allahu i kuranit,si na quajte? frikacakPostuar mė parė nga Gurracake
,ok gurracake qe tani do behem musliman nga frika.
Postuar mė parė nga ronydestroyer
NEJSE TI MOR DJALE MORE FLAK SHUME SHPEJT ,UNE SKAM ASNJE KUNDERSHTIM PER KET APO ATE FE,PER KETA APO ATA NJEREZ QE I PERKASIN NJE RRYME FETARE DHE KURRSESI EDHE ATYRE QE NUK BESOJNE FARE.
BILES AS JAM SHPREHUR FARE PER ATE SHKRIMTARIN.
NEJSE PUNE PER TY SE SI I LEXON DHE I INTERPRETON SHKRIMET E TE TJEREVE.
GJITHSESI MBETE KUNDRA ATYRE NJEREZVE QE ME ANE TE TE NJE FORCE DUAN TE MPOSHTIN DIKE TJETER,FORCA E DIKTATURES KSHU DO TA QUAJA DHE ATE TE ALBO'S.
GJITHSESI RROFSH PER GJYKIMIN QE ME DHE SEPSE ASHTU SHOH KU GABOJ NE SHKRIMET E MIA DHE TE JEM SA ME I SAKTE
ME RESPEKT NIKU
Mbreteresha e U.K nuk i mer leje askujt se kujt ja jep titullin sir,e ka ne kompetencat e veta
Krijoni Kontakt