Close
Faqja 88 prej 1135 FillimFillim ... 38788687888990981381885881088 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 871 deri 880 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Jam e pajtimit me kete, qe kjo fraze e imja "sepse dua" eshte e boshatisur, per rrjedjoje nuk eshte arsye.

Une doja te dij dic tjeter, qe per mua eshte me relevante. Sipas kendveshtrimit tim kjo, dhe pikerisht kjo, eshte kuintesenca e nje debatit te tille. Pyetje eshte keshtu dhe vlen per ateistet: " Kur e keni konstatuar qe jeni ateist? ". Arsyeja pse mua me intereson te dij nje gje te tille, eshte pak apo shume e derivuar nga kuptimi im ndaj se si une e perceptoj nje ateist. Une mendoj se nje ateist behet ateist kur nje dite e ka verifikuar qe Zoti nuk ekziston( sepse kete dmth ka fjala ateizme, dhe ne fakt ateizmet per kete deshmojne- qe nuk ka zot, dhe mund te besojne shume gjera tjera) Si e keni vertetuar kete, qe Zoti nuk ekziston? Cfar "mjete " keni perdorur lidhur me kete deshmim apo konstatim? Sepse ateistet qe i kam takuar kryesisht jane bazuar ne faktet e shkences, kur deshmojne qe Zoti nuk ekziston. Por besoj qe nuk jeni gjithe ateistet shkencetar, apo? Nuk mund krejt te jeni elita? ( Me falni, ketu ka dhe tallje. Kerkoj falje per kete, por vertete nuk kam mundur ta shkruaj pa nje fije tallje te tille)

Borix, je zgjuar nje dite ne mengjes dhe pe Gurracaken ne teleskop, por nuk e pe Zotin, dhe per rrjhedoje konstatove kete? ( I am only kidding, but I`m damn good at taking advantage of the meaning of euphemism. hehehhe)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga land
    Jo ti beson ne fene e Dragutit,the last pejgamer,paqja qofte me te dhe me ne,mos harro se te kemi kryedishepull
    shife mire, se feja jone eshte superiore ndaj feve magjype,
    une nuk besoj ne fete judaike, por vetem ne ato arjane.
    AUM.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga x4clubs
    79* Virgjiresha nje korekcion skan qef me jau ul numrin muslimant
    Ti para se te injorosh muslimanet, duhet te kesh njohuri se nuk eshte ky numer qe thua ti por eshte 72.
    Kjo tem nuk eshte hap per ti fyer muslimanet dhe nese ti ke mendim rreth temes jepe komentin tend nese jo me mir eshte te heshtesh dhe te mos e keqinterpreton se ka kushte per ta pranuar Zoti nje shehid dhe nuk eshte e vertet qe nese vret njerz te pafajshem je shehid (Deshmor)
    Zoti na ka urdheru qe ne emer te Zotit te luftojm per komb dhe atdhe dhe nese vritesh ne front me kete qellim dhe me asnje qellim tjeter perpos ne emer te Zotit per atdhe ather me shpres se Zoti do ta pranon ate si shehid

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga x4clubs
    79* Virgjiresha nje korekcion skan qef me jau ul numrin muslimant
    Ti para se te injorosh muslimanet, duhet te kesh njohuri se nuk eshte ky numer qe thua ti por eshte 72.
    Kjo tem nuk eshte hap per ti fyer muslimanet dhe nese ti ke mendim rreth temes jepe komentin tend nese jo me mir eshte te heshtesh dhe te mos e keqinterpreton se ka kushte per ta pranuar Zoti nje shehid dhe nuk eshte e vertet qe nese vret njerz te pafajshem je shehid (Deshmor)
    Zoti na ka urdheru qe ne emer te Zotit te luftojm per komb dhe atdhe dhe nese vritesh ne front me kete qellim dhe me asnje qellim tjeter perpos ne emer te Zotit per atdhe ather me shpres se Zoti do ta pranon ate si shehid

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga xfiles
    AUM.
    Pikėrisht, unė duke qenė i njė rrace tjetėr nga azitatikėt nuk mund tė shkoj e tė ndjek besimet e tyre tė shkretėtirės.

rraca shqiptare mbi tė gjitha, jo judaizmit e derivateve tė tij si krishtėrimi e myslymanizmi

AUM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga xfiles
    AUM.
    Po edhe arianet e kan pas te njejten fe me arabet dhe judaiket.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga celyy
    Po edhe arianet e kan pas te njejten fe me arabet dhe judaiket.

Ku i gjen kėto perla qė nxjerr nga gishtat mėr burr. Ėėėėė?! Apo si gjithmonė, e ke dėgjuar diku.

HHhahahahah

AUM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    O Selam Ruzhda , ndrroje nikun se ky eshte emer qafiresh huahuahauah.

Zoti ne Kur'an thot se te gjith popujve iu eshte predikuar nje religjion, por problemi te ju eshte qe sbesoni Kur'anin.

Kurse ti tani hajt me gjej argumentet qe nuk e kan pasur te njejtin religjion, apo se nuk kan qen te pakten monoteist.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga celyy
    O Selam Ruzhda , ndrroje nikun se ky eshte emer qafiresh huahuahauah.

Zoti ne Kur'an thot se te gjith popujve iu eshte predikuar nje religjion, por problemi te ju eshte qe sbesoni Kur'anin.

Kurse ti tani hajt me gjej argumentet qe nuk e kan pasur te njejtin religjion, apo se nuk kan qen te pakten monoteist.
    Kerkoj falje prej Hyut per keto fjale qe po thua.
    Do shkosh ne ferr ore.

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Anglezet gjithnje jane shquar per dipllomaci, por me nderimin qe mbreteresha i paska bere Selmanit problematik ia ka ulur piket dipllomacise. Nuk esht pune frike por kur dihet qe ky lloj rrespekti do acaroje shume myslimane, mbreteresha nuk ka bere gje tjeter vecse i ka fryre zjarrit te rradikaleve qe me kete rast i thone te moderuarve se Anglia e mbreteresha urrejn myslimanet. Nuk ia vlente ky titull ne keto lloj kohesh kur nje pjese e myslimanve te akuzojne e urrejne pa dhene tituj e pa thene fjale

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •