Close
Faqja 728 prej 1135 FillimFillim ... 228628678718726727728729730738778828 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 7,271 deri 7,280 prej 11341
    ..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Une per veten time ua kam sjellur ato kontradita ( te cilat disa moderator nuk kane zemer ti lexojne , andaj i shlyejne) por dua qe kete pune ta bejsh ti Ilion qe tan kohen flet islami keshtu , islami ashtu, dua qe te pakten njehere te shikojsh dhe studjojsh besimin tend, andaj nese je burre ose poho se Bibla nuk ka kontradita ose na sjell ca kontradita Biblike!!
    Ti ndoshta i ke sjellur keto kontradikta por duhet ti kesh sjellur patjeter ne temen e gabuar dhe jane cilesuar si jashte teme, prandaj jane shlyer.
    Sic te thashe edhe ne fillim kontradiktat biblike ti kam lene ty dhe ke nje teme te vecante per kete pune ne kete nenforum.

Pune te mbare.

Respekt per ty gjithmone.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Ti ndoshta i ke sjellur keto kontradikta por duhet ti kesh sjellur patjeter ne temen e gabuar dhe jane cilesuar si jashte teme, prandaj jane shlyer.
    Sic te thashe edhe ne fillim kontradiktat biblike ti kam lene ty dhe ke nje teme te vecante per kete pune ne kete nenforum.

Pune te mbare.

Respekt per ty gjithmone.
    Respekte edhe per ty por ama i largohesh burrerise!!!
    Nese mua njeri me pyet e ka kontradita ne Kuran dhe nese ka na sjell, une shum shpejt do ti isha pergjigjur qe skam nevoje te sjelli asgje pasiqe nuk ka kontradita ne Kuran.
    Te njejten pyetje te bej ty, ka ose nuk ka kontradita Bibla. Pergjigju me "po" ose "jo" .

Me respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

HUNDLESH Maska e altin55
    Anėtarėsuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Habitem me disa "antare" qe mundohen ta paraqesin Islamin ne shqiperi si te huaj, un kur isha aty, rruges me pershendesnin me selamu alejkum. do thot ndo njeri nga me njifnin qe jame musliman!? nga mjekra qe e kame dy pellemb.

Shqiptar nga Prizreni Maska e VETON-JURISTI
    Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Vendndodhja
    Ne Prizren ma te bukurin vend
    Postime
    58
    Per te gjithe ateistet

kush ta dha shpirtin tye, pse vdesim na? kur vdesim qka ndodhe me shpirtin gjer sa trupi kalbet, por shpirti? kush ta dha mendjen te mendosh, kush ja mer te pamurit te verberit?, kush udhezon kafshen qe eshte kafshe, kush sundon shtazet qe jan shtaze, kush jep frytet qe te lulezojn dhe te japin fryte? pse vdesim ne, pse nuk mundemi ta refuzojm vdekjen? nga cila natyr u krijuan toka univerzi? nga cila natyr u krijove ti? a nuk te krijoj ty po Ai qe krijoj token univerzin? qka kuptojm me fjalin "te besosh"? te besosh kuptojm per diqka te padukshme, dhe ne kete Bote eshte Zoti qe nuk e shofim, te gjitha keta sundohen nga Zoti, sot jemi mire, neser mund te jemi keq, sot jemi te gjalle, neser mund te mos qohemi mė, mund te vdesim?, pse nuk mundemi te vendosim ne per vdekjen, per gjallerin, pse ka njerez qe skan femije, pse ka njerez qe skan djal, e skan vajze, pse nuk ndodhe ne keto raste sipas deshires sone, kush eshte Ai qe Cakton ketu? vetem Nji, Zoti.
    O sa mirė qė jam Shqiptar

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    bla bla bla demagogji fetare qe nuk di te thote tjeter gje me vend por pse ke dhembe dhe pse ske shpata ne vend te dhembeve, jo pse je njeri dhe pse sje kafshe, bla bla bla

Zoti zoti zoti, ku eshte trapi se kam me ja **********

Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Vendndodhja
    Postime
    58
    nuk jan demagogji jo jan te verteta qe i ke parasysh e nuk i pranon turp

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga VETON-JURISTI Lexo Postimin
    nuk jan demagogji jo jan te verteta qe i ke parasysh e nuk i pranon turp
    Qeke shume rende mer daje, por qeke vertet rende, troc paske ik per lesh

Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Vendndodhja
    Postime
    58
    ke kunder argument per kete apo jo ?

Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Vendndodhja
    Postime
    58
    Per te gjithe ateistet

kush ta dha shpirtin tye, pse vdesim na? kur vdesim qka ndodhe me shpirtin gjer sa trupi kalbet, por shpirti? kush ta dha mendjen te mendosh, kush ja mer te pamurit te verberit?, kush udhezon kafshen qe eshte kafshe, kush sundon shtazet qe jan shtaze, kush jep frytet qe te lulezojn dhe te japin fryte? pse vdesim ne, pse nuk mundemi ta refuzojm vdekjen? nga cila natyr u krijuan toka univerzi? nga cila natyr u krijove ti? a nuk te krijoj ty po Ai qe krijoj token univerzin? qka kuptojm me fjalin "te besosh"? te besosh kuptojm per diqka te padukshme, dhe ne kete Bote eshte Zoti qe nuk e shofim, te gjitha keta sundohen nga Zoti, sot jemi mire, neser mund te jemi keq, sot jemi te gjalle, neser mund te mos qohemi mė, mund te vdesim?, pse nuk mundemi te vendosim ne per vdekjen, per gjallerin, pse ka njerez qe skan femije, pse ka njerez qe skan djal, e skan vajze, pse nuk ndodhe ne keto raste sipas deshires sone, kush eshte Ai qe Cakton ketu? vetem Nji, Zoti.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Pse ju shqiptaret e Prizrenit flisni turqisht?

Kur ta zgjidhesh ket ekuacionin hajde fol per Ateizmin.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •