Unė nuk jam pagan.e shef tash se ku gjendesh me besim je pagan i liqencuar :
dhe njekohesisht i ndote besimin krishter me kete apo...
halli juaj i mjere te mos i bjere dikujt tjeter se vertet eshet per tu brengosur...
Unė jam besimtar dhe ju jeni jobesimtarė ju jeni tė pafe.
Unė do tė luftoj kundėr jush derisa i tėrė adhurimi tė bėhet vetėm pėr Gacėn Flakėn dhe Avullin e nxehtė.
Ndotjen e keni bėrė ju duke e konsideruar Muhamedin pasardhės shpirtėror tė vazhdės sė Krishtit e tė tjerėve, e duke e konsideruar profet kur ai ishte vetėm njė mashtrues njė nacionalist arab qė udhėhoqi tmerre e masakra kundėr popujve tė tjerė.
Gaca, Flaka dhe Avulli i nxehtė do t'i dėnojė ata sė bashku me Muhamedin e me juve sepse keni bėrė mėkate qė kurrė nuk falen e ende po bėni mėkate.
Asnjėherė nuk kam parė ujin duke thėnė dua t'a tretė zjarrin.Zjarri tė ngroh-uji e trete
Xhehenemi? Kah i bie ky se nuk ia paskam ndie zanin? Unė do tė shkojė tek Gaca dhe vetėm nėpėrmjet Flakės.Allahu nuk tė ngroh- Allahu ka xhehnemin per ty
Zjarri e krijon vetveten ashtu sikundėr zhduket kur e sheh tė nevojshme pėr t'a bėrė kėtė.Zjarri ekziston gjithkund (shtėpi, yje, diell, natyrė)-jan krija te Allahut
E ju thatė se ai ėshtė krijesė e Allahut.
Larg qoftė ai nga kjo e metė.
Allahu ėshtė krijesė e juaj, krijesė e andrrave.
Mos vallė ai Allahu juaj po shikoka me rreze infra kuqeAllahu nuk ėshtė askund-Allahu te shef edhe kur gjendesh te terr:P:P
Ai ndezet, mjafton tė djersitesh pakėz, tė dha mundėsinė qė tė ngrohesh, dhe tash nuk je falėnderues, por bukėpėrmbysur, duke ia atribuar tė gjitha meritat njė krijese tė pėrrallave arabe pėr 1001 net.Zjarri na shpėton nga dimri dhe acari-por nese ndezet
Krijoni Kontakt