Close
Faqja 601 prej 1135 FillimFillim ... 1015015515915996006016026036116517011101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,001 deri 6,010 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e sabah08
    Anėtarėsuar
    06-11-2008
    Postime
    196
    Te mos e sulmojme njeri tjetrin per pune feje.Feja eshte ceshtje personale dhe nuk kemi perse ti imponohemi njeri tjetrit ne probleme personale.Cdo kush le te besoje ashtu si ja thote zemra.Te ndeshemi me ate qe sulmon kombin .Rilindasit thoshin:feja e shqiptarit eshte shqiptaria.
    Me shume dua shqiperine.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Earta Lexo Postimin
    Po more Julius te kuptoj qe ke mund te ndiesh i fyer dhe te kuptoj shume mire, edhe une jam kunder atyre muslimaneve qe paskan bere aso lloj postime, disa musliman ta shpifin, ama kjo qe ke shkruar "Allahu gabel" si te duket ty?

Mire tek e fundit mund t'ua kthesh ofendimin individeve, po c'te hyn ne pune te shkruash "allahu gabel"?

Allahun perndryshe ne gjuhen tone Zotin, ne menyren qysh thote Islami e adhurojne shumica e shqiptarve, a mendon pra si mund te ndihen ata kur ti Zotin e tyre quan "gabel"?

Ndoshta mund te thuash ofendova Allahun e arabve, e jo Zotin e shqiptarve?

Nuk mund te jete ky arsyetim sepse kur permendet -Allahu- menjehere dihet qe kemi te bejme me muslimanet, e fese islame i takojne edhe populli shqiptar shumica...

Hajt shendet vllaqko ty, respekt per fene tende, edhe pse sdi ciles fe i takon.

Shum postim i drejte!
    Nese dikush beson ne zot, nuk ke arsye tja ofendosh, respekto fene e tjetrit ska rendesi kujt feje i perket, ske pse ti ofendosh zotin, sepse ti ofendosh zotin dikujt qe beson, eshte me keq se ti ofendosh nene e babe.. Ndaj heres tjeter tregohu me i matur Julius. Nuk ofendohet feja e askujt, ka debate edhe keqkuptime, po jo deri ne kte pike te arrijn gjerat. Nuk ka lezet eshte turp te ofendosh besimin e dikujt i cili zgjohet ne 4 te mengjesit duke u fal, nuk ta ka per borxh askush qe ta ofendosh ne kete menyre, sepse ta thashe eshte 100 her me keq se tu ofendosh nene edhe babe. Moderatoret duhet te vene rregull neper tema.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria.
    Shqiptaria nuk eshte fe. Mos flisni brrockulla.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Ka plot menyra qe te perballosh situata te tilla, nje nder to eshte shperfillja e problemit sepse teza mbrohet gjithmone me seriozitet dhe jo me fjale te tilla. Qarte? Here tjeter te mos perseriten situata te tilla ne forum sepse ti ne kete debat si perfaqesues i islamit e njollos figuren e tij nese perdor te njejten monedhe me nje ateist pa dy grame mend.
    Nejse nuk kam ndermend te debatoj pas replikes fyese qe do te marr nga ateisti tani.

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Cavalier tu confond tout, tu mélange tout !

Misčre ą toi,

Bonne morte ą toi !

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij Lexo Postimin
    Bonne morte ą toi !
    Nul n'est plus sourd que celui qui n'veut entendre.

Merci, et pareillement.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin
    sidomos ajo me morra e talebaneve te pizerive dhe dyqaneve te celulareve
    Prape eshte me e pastėr se mishi derrit qe e hani ju.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015

ore cfare patriotash jeni ju more;

ku rroni ju o te shkreter akoma ne mesjete jeni ju sot behet fjal per shekullin E 2I dhe njerzit po shkojne ose kan shkuar ne mars dhe ju po flisni per ca parti qe jan krijuar nga njerez te zgjuar per qellimet e tyre.degjoni ketu o vellezer zoti eshte nje dhe nuk ka te dyte ai eshte per te gjithe nuk eshte per nje ai eshte gjithperfshires jan njerzit ata qe e kan ndar ate per ta pervetesuar dhe une nese me lejohet do tju jepja nje keshill te mire; besoni tek zoti pa parti dhe punoni te gjith per shqiperi se po te doni shikoni dhe histori feja e percare e ka futur shqiptarin gjithmon ne roberi pra o te dashur vellezrit e motrat e mija mos shikoni kisha e xhamija lerini ato menjan dhe feja e vertet e shqiptarit te jet zoti pa parti dhe parti te jet shqiptaria. ju pershendes te gjithve

Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    Ka plot menyra qe te perballosh situata te tilla, nje nder to eshte shperfillja e problemit sepse teza mbrohet gjithmone me seriozitet dhe jo me fjale te tilla. Qarte? Here tjeter te mos perseriten situata te tilla ne forum sepse ti ne kete debat si perfaqesues i islamit e njollos figuren e tij nese perdor te njejten monedhe me nje ateist pa dy grame mend.
    Nejse nuk kam ndermend te debatoj pas replikes fyese qe do te marr nga ateisti tani.
    cila teze?kjo ketu
    Dhe po e beje nje pyetje meqense jemi te gjithe shqiptar po e pash emrin e Nene Terezez dhe mu kujtua dicka.
    Nė vitet 1998-99 kur femijet e Kosoves skishin as buk me ngren me tregoni ku ishte nene Tereza ateher,si thua India ishte ne zemer te saj apo Shqiptaria,pse nuk ndihmoj popullin e vet po ndihmoj popull tjeter.
    jeni pervecse te shitur,dhe injorante kalibri.

nene Tereza vdiq ne 97.

ps.islami eshte i qelbur dhe i njollosur qe ne partenza.....pedofili muhamed,remember....nuk po njollos kushedi ca ai debili black mamba-
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga crazy_diamond : 11-12-2008 mė 16:43

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin
    kam vene re ne kete forum nje propagande te shfrenuar te muslimaneve per te denigruar,hedhur balte ndaj heronjve te kombit si dhe figurave qe lartesojne qenien SHQIPTAR.
    ēfare synimi kane keta?a jane te organizuara keto sulme?nga kush???....te gjithe e dime qe ne shqiperi kane hyre lloj lloj organizatash arabe,turq,shume prej te cileve kane mesuar dhe shqip.
    nje gje eshte e qarte, keta plehra godasin pikerisht tek kujtesa historike e shqiptareve.......nje popull lere pa historine e tij dhe e ke varrosur perfundimisht.

[/I]

nuk do lejojme kurre qe keta mongoloide turq dhe jevgj arabie te na mbysin.

gjithashtu kane hyre dhe organizata te krishtera,por nuk kam pare te sulmojne historine tone.
    mendoj qe islami eshte armiku me i madh i shqiptareve.

ps.ju ēfare mendoni?
    ti je njeriu me injorant dhe o pakonceptueshem qe une mund te njoh dhe lexoj ndonjehere nuk e imagjinoj se si keto tema nuk mbyllen apo kemi te bejm me nje forum te njeanshem religjoz
    Une jam ateist e sme kercet fare per fe-te edhe pse kam prejardhje nga fe-ja islame por te them ty i nderuari mik mos pergjithso duke thene MYLYMANET sepse keshtu me ngacmon koshiencen dhe bene te them edhe fraza jo te kendshme.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •