Close
Faqja 556 prej 1135 FillimFillim ... 564565065465545555565575585666066561056 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,551 deri 5,560 prej 11341
    i/e larguar Maska e bklyn_kid
    Anėtarėsuar
    28-01-2008
    Vendndodhja
    Brooklyn
    Postime
    202
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin

PO jahudit ku jon? Posht pantollve? lol

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,959
    Shumė kuptimplote dhe e vėrtetė kjo karikatura mė lartė.Secila FE' mundohet tė ketė sa mė shumė reputacion dhe teritor ekspasioni nė popull.

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137

Muhamed

Te dashur bashkatdhetar ne Forumin Shqiptar po e hapi nje sontazh per muhamedin , qfar mendoni ju se ku gjindet muhamedi ne kete moment ne ferr apo ne parajse , sepse gjat jetes se tije edhe pse e quante veten profet te Perendise ai nuk e dinte se pas vdekjes a do te jet ne parajse apo ne ferr , keshtu tregon nje hadith

muhamedi ne parajse

apo

muhamedi ne ferr

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Po mire pse e ke hap si teme te nen forumi i ateistave.Leri ne qejf te vet ato ca i ngaterron me keshtu punesh.

Ylli i mėngjesit Maska e edona
    Anėtarėsuar
    26-10-2002
    Vendndodhja
    diku larg, shume larg,
    Postime
    200
    shume teme palidhje

qysh njeri per profetin mundet me fol ashtu

une nuk jam besimtare e devotshme mirepo nuk kisha guxu as me mendu diqka te till jo me ta shkruaj

turp te kesh
    ylli i mėngjesit

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga xemanuel Lexo Postimin
    Te dashur bashkatdhetar ne Forumin Shqiptar po e hapi nje sontazh per muhamedin , qfar mendoni ju se ku gjindet muhamedi ne kete moment ne ferr apo ne parajse , sepse gjat jetes se tije edhe pse e quante veten profet te Perendise ai nuk e dinte se pas vdekjes a do te jet ne parajse apo ne ferr , keshtu tregon nje hadith

muhamedi ne parajse

apo

muhamedi ne ferr
    Une te kisha qene ne vendin tend nuk do te mendoja shum se ku gjendet a.s. Muhamedi, sepse kjo nuk me takon mua, as ty e askujt qe te vendosi se ku gjendet ose ku do shkoj pas vdekjes nje njeri, ne ferr ose ne parajse, per kundrazi do beje mire qe te mendojsh per veten tende se ku do te perfundojsh ne ferr ose parajse!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

TORCH A M@S.UE Maska e live fast
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    Citim Postuar mė parė nga edona Lexo Postimin
    shume teme palidhje

qysh njeri per profetin mundet me fol ashtu

une nuk jam besimtare e devotshme mirepo nuk kisha guxu as me mendu diqka te till jo me ta shkruaj

turp te kesh
    m`ke ba me qesh tu shtoft jeta oj cuc(me ironi e ke apo jo?)
    fuuuuuuuk islaaam

Profeti eshte nje njeri qe transmeton tek njerezit fjalet e Zotit. Si ka mundesi qe Zoti nuk i ka caktuar vendin njeriut te tij?

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga xemanuel Lexo Postimin

muhamedi ne parajse

apo

muhamedi ne ferr
    Sa koh te mori gjersa e hape ket tem

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Conquistador Lexo Postimin
    Profeti eshte nje njeri qe transmeton tek njerezit fjalet e Zotit. Si ka mundesi qe Zoti nuk i ka caktuar vendin njeriut te tij?
    Sepse ka gjera qe as profeti nuk i di !!! Nga ana tjeter profeti ka qene njeri si puna ime dhe e jotja, une bej gabime, ti ben gabime edhe profeti vete ka thene qe nuk eshte i paster nga gabimet, andaj edhe profeti i eshte lutur Allahut dite e nate per meshire.
    Por ne si musliman besojme thelle qe profeti eshte ne xhenet ( parajse ) sepse edhe nese mund te kete be ndonje gabim, Allahu eshte meshirues, dhe nese dikush meriton meshiren e Allahut , nuk jam une ai dhe nuk je ti ai por eshte a.s. Muhamedi!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •