E rendesishme per njeriun eshte te besoje ne nje ZOT dhe te mos e vere ne dyshim qe ka nje te tille , kjo jete eshte sprove dhe mos ti duket ekzagjerim ndokujt qe ende ka vrasje dhe ērregullime ne kete toke,do te kete dhe me shume.Nuk dua te ndalem ne asnje fe,sepse qe te dyja fete kane probleme te tilla mes tyre,nuk po kaloj fare ne analize iluminati etj;sepse edhe ne kristianizem edhe ne islamizem gjejme pakenaqesi te mases qe eshte bere per efekt dalje nje here e pergjithmone nga besimi ne ZOT dhe kjo eshte nje fatkeqesi e vertete .Dime qe edhe ne fene muslimane ka shume sekte,eshe kristianet jane ndare ne shume te tilla duke u nisur qe nga ritualet dhe emrat e kishave etj.Dime qe ka edhe muslimane qe adhurojne Muhamedin a.s me shume se ZOTI,dime qe edhe kristianet e bejne diēka te tille..,pra kjo ve ne medyshje njerezit te cilet perballen si te panjohur me te dyja fete dhe nga keto probleme lindin edhe mosbesimi ne nje ZOT dhe marrja e rruges qe nuk te kthen me mbrapsht asnjehere....rrugen e mosbesimit.Iluminati eshte nje term i gjere qe permbledh shume histori brenda qe po te rrija dhe ti tregoja do te perballesh ne mosbesimin tuaj,ndaj do te isha shume e lumtur qe ti shikoni ne realitet gjerat ne momentin qe do te vijne,dhe do t'ju duken te frikshem postime te tilla.
Dijeni diēka,kudo fe qofshi mos u largoni nga adhurimi i ZOTIT,sprova me e madhe nuk ka ardhur,njeriu sprovohet me shume kur nuk ka nje rruge te sigurte dhe te detajuar per zgjedhje,por kur i ka ato te ngatarruara sa me shume dhe kjo ngaterrese po mundohet te realizohet nga tipa me fjalet''rendi i ri boteror'',qe ne veshet e mi tingellon rendomti pasi jam e vendosur dhe e sigurte ne dashurine e ZOTIT dhe do te jete vetem per te edhe jeta ime kuzhdo qofshin pasojat apo sprovat.
satana,apo dexhalli,apo djalli apo qysh te doni ju quajeni jeton ne kete toke si ne te gjithe,tok e rrethuar me uje ku nuk mund te shkojme ne dot,mes oqeanesh qe edhe nese na bie rruga andej me ndonje anije dallget na largojne per dikutjeter larg,dhe eshte premtuar tek ne muslimanet,por edhe tek ju kristianet kur Jezusi ka thene ''kujdes se do t'ju vijne e do t'ju thojne une jam mesiah,mos i besoni''diēka e tille me duket le ta sjelle ndonjeri qe e ka me te sakte)sepse dexhalli apo djalli do te vij ne toke me emrin mesiah dhe kerkon te kete te gjithe njerezit qe ta ndjekin,sepse ai do te vije nga ZOTI vetem si sprove per ne,per te nalarguar nga adhurimi per ZOT dhe duke e hequr veten si ZOT vete.Kush eshte ne te vertete ai nuk do te lekundet,kush eshte ne dyshim ai do ta ndjeke pas.
PS:ky titull nuk me pelqen aspak sepse ngjall pakenaqesi tek anetaret e forumit dhe mos e permendni iluminatin se i rrisni vlerat eshte nje 0 me xhufke nga i cili nuk duhet te trembemi fare,nuk po them mos te dijme rreth tij,por jo ti japim ndonje ēudi te madhe.Mendimi im eshte per adhurim ZOTI e jo feje,feja eshte mbushur me rregulla dhe skica si ta ndertojme jeten tone,pra duke na ardhur ne ndihme ne dhe jo te dalim ne adhurim te saj dhe ne kundershtim.Primare eshte adhurimi i NJE ZOTI TE VETEM.
Kaq per tashti,po pati ndokush ndonje paqartesi ketu jemi i sqarojme.
Krijoni Kontakt