E kush eshte flamuri i islamit mos valle i Arabise Saudite me nje shkronje arabe ne mes dhe flamur jeshil?.Per ket e ka fjalen edhe Zarathustra per prespektiven kombetare qe eshte turqizuar ne zakone e tradite.
Shqiptar mysliman eshte shqiptar mysliman por problemi qendron diku gjetke.Ai besimtari i vertete mysliman jo ai agnostiku apo ai qe se vret mendjen per islamizmin nuk ndryshon fare nga nje besimtar arab psh.Qe nga sjellja e deri tek emri.Per ket e kam fjalen une.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 07-09-2008 mė 00:12
i nderuar ti sulmon religjionin e shqiptareve te maqedonis,hudh tezen,, se shqiptaret musliman ,, nuk jan shqiptar
nuk e kuptoj urejtjen e disave nga ju pse sulmoni religjionin apo nuk e keni te qart ende se religjioni eshte vullnet personal, me akte dhe norma nderkombetare eshte e garantuar liria e te besuarit
Religjioni nuk eshte Shqiptarizem i nderuar.Pastaj kur i kam hedhur une keto teza qe thua ti?Kam thene arab nga sjellja dhe nga veshja ne disa raste,arab nga falja por kurre nga rraca.Sepse dallohet qarte me sy te lire nga ngjyra e lekures dhe me sa di une shqiptaret e Maqedonise kane lekure te bardhe si shqiptaret e Kosoves e shqiptaret e Shqiperise.Prandaj e sulmoj islamin sepse ka kulture asimiluese dhe te ben te dukesh si arabo-oriental
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 07-09-2008 mė 00:13
Po c`te duhet flamuri i islamit ty mor shkupjan legen? Nuk te pelqen ty flamuri i Skenderbeut?
ndonjer aj flamur, ndonjeher flamuri hena me yll, ose thjesht gjysemhena, ose edhe sfondi i zi me germa arabe. varet. kryesisht perdoret per festa rite feta sic e perdorin gjith besimtaret e botes!
te krishteret flamurin e tyre, myslymanet te tyrin etj etj
lol....ske qen n'maqedoni kurr m'duket. kur t'shosh do ta shofesh qe ne qoft se n'shqipni ka nacionalizem X , ne shqiptaret e maqedonis esht 10X.Lufta , perndjekja nga jugosllavia shteti, poshtrimet, etj etj e kan ber at deg te kombit ton sic thosh Rankoviqi, Rraca me solide ne Ballakn.Per ket e ka fjalen edhe Zarathustra per prespektiven kombetare qe eshte turqizuar ne zakone e tradite.
besimtari i vertete mysliman
ky esht hoxh, ka mbaru ne persi, se di a ka besimtar me te vertetmyslyman se Jakup Hasipi .
"populli fund e kry duhet me qen i kuq, si gjak"
Per Shqiptaret e Maqedonis gjat gjith perjudhes se jugosllavis, emrat e vetem te lejushem kan qen ata islam!Nuk lejohej kurrnji emer me permbajtje shqiptare, perndryshe denoheshe deri me burgim.nuk ndryshon fare nga nje besimtar arab psh.Qe nga sjellja e deri tek emri.Per ket e kam fjalen une.
I ke shum gjana gabim, se ske informata t'mira ose sdon me i kuptu.
Mjafton te dish qe shqiptaret myslyman, dhan jeten per flamurin shqiptar, me mijra e mijra, dhe esht mekat ti si shqiptar nga ana jote ti krahasosh me arabet, vetem se Mr totten me nji gabel kan shkrp do foto n'tetov!
tung e klm!
Ja pra kjo kallzon qe islami shkon kundra patriotizmit, ju tash po doni me perdore flamurin arabo turk ne vend te flamurit tone qe na e lane te paret, dhe masandej ju kceni perpjete kur ju quajme ARABOTURQ.
Sipas tejet tash u deshkna me u dallu nga ana e fes me flamurin e seciles fe.
Zotni a mundesh me na kallzue cili ashte flamuri i te k'shtenve ????
Krijoni Kontakt