Close
Faqja 402 prej 1135 FillimFillim ... 302352392400401402403404412452502902 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,011 deri 4,020 prej 11341
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Mesia4ever, po Papa Borgia qe kryente mardhenie seksuale me vajzen e tij e qe ishin vrases familiarisht e harrove?
    Une nuk po them se njerzit ne Kisha nuk kane bere mekate dhe gabime, bile edhe sot kryejne si p.sh. prijesa katolike, protestante apo ortodokse, por ato nuk ndodhin per shkak te besimit krishter por per shkak te njerzve dhe mekateve te tyre.

Krishterimi nuk ka bere kryqezata kunder myslimaneve?! Po ja fut kot me duket.
    Po Vatikanin qe mbeshteti mbeshteti Fashizmin e harrove?
    Po priftat pedofile?
    Feja nuk duhet te bashkohet me shtetin, sepse nese bashkohet kemi shkatrrim, jo per shkak se krishterimi po e nxitka shtetin qe te kryeje krime, por sepse ka njerez qe nuk u intereson shume besimi dhe njerzit, por vetja dhe pasuria e tyre e mund ta keqperdorin per perfitimet e tyre. Kryqzatat kane ardhur pas islamit dhe kane ndodhur kur Kisha Katolike ka dashur t'i riktheje tokat e pushtuara nga 'feja e paqes' dhe persekutimit ndaj te krishtereve, por fatkeqesisht eshte keqperdorur besimi krishter dhe jane kryer krime.
    A ke pare ndonje katolik qe mundohet t'i justifikoje p.sh. prifterinjte pedofile?
    A ke pare ndonje mysliman qe e denon pedofiline e Muhamedit sic i denojne pedofiline ne Kishen Katolike? A nuk eshte e keqja gjithku njejt pa marre parasysh se kush e ben? A do ma gjesh te lutem nje islamik qe e denon pedofiline e Muhamedit?... une t'i gjej shume myslimane dhe ateiste qe per shkak te disa prifterinjeve pedofile mundohen ta akuzojne besimin krishter. A s'eshte kjo standard i dyfishte dhe injorance totale?
    A ka ndonje mysliman apo ateist qe i denojne krimet e islamit sic i denojne krimet e 'krishterimit' ne kryqzata, inkuizicion etj.?

...nuk ka dhe nuk do te shohesh sepse islami eshte kult i Muhamedit, e ai ka vdekur e mallkimin na ka lene neve si njerez, si shoqeri, si popull etj. dhe jo vetem neve, islami te shkatrron pa e verejtur hiq. A duhet me shpate, kercenime, shantazhe, imponim taksash te perhapet besimi? A d.m.th. kjo paqe? Keso lloj paqesh vetem mafia e ofron.

Mesia4ever, ben mire te merresh me anet e keqija te fese tende. Leri muslimanet te merren me te tyret.

PS: nuk jam musliman....
    Ato nuk jane te keqija te krishterimit sepse ne krishterim nuk ka dhune dhe nuk ka imponim, krejt eshte me deshire, por te keqijat e fese dhe doktrinave te njerzve. Kisha Katolike e ka ndaluar p.sh. me shekuj te tere qe Bibla te lexohet nga masa, eh normalisht kete e kane bere njerzit e korruptuar qe u ka interesuar pushteti dhe pasuria, e sipas jush kjo na qenka krishterim.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ketu ja ke fut kot se mesia3ever eshte i Kosoves. Mos u huto mer Gostivar djali se do humbasin tespiet
    Darius, ndoshta ja kam fut kot , por per mendimin tim ka shum tipa te tille te shitur per para qe bejne propaganden e patronava te vete, nuk eshte vetem mesia4ever, ka edhe nga ana e msulimaneve qe jane te shitur , predikojne vehabizmin, predikojne percarje sektare etj etj.
    Por fakti qe mesia4ever eshte i shitur kete nuk e diskutoj dhe pak rendesi ka se nga eshte nje njeri , i kosoves, shqiperis ose maqedonis.
    Leku e prish njeriun!
    Andaj jam kunder ketyre njerezve qe propagandojne idete e tjereve per fitime materiale.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Une nuk po them se njerzit ne Kisha nuk kane bere mekate dhe gabime, bile edhe sot kryejne si p.sh. prijesa katolike, protestante apo ortodokse, por ato nuk ndodhin per shkak te besimit krishter por per shkak te njerzve dhe mekateve te tyre.

Feja nuk duhet te bashkohet me shtetin, sepse nese bashkohet kemi shkatrrim, jo per shkak se krishterimi po e nxitka shtetin qe te kryeje krime, por sepse ka njerez qe nuk u intereson shume besimi dhe njerzit, por vetja dhe pasuria e tyre e mund ta keqperdorin per perfitimet e tyre. Kryqzatat kane ardhur pas islamit dhe kane ndodhur kur Kisha Katolike ka dashur t'i riktheje tokat e pushtuara nga 'feja e paqes' dhe persekutimit ndaj te krishtereve, por fatkeqesisht eshte keqperdorur besimi krishter dhe jane kryer krime.
    A ke pare ndonje katolik qe mundohet t'i justifikoje p.sh. prifterinjte pedofile?
    A ke pare ndonje mysliman qe e denon pedofiline e Muhamedit sic i denojne pedofiline ne Kishen Katolike? A nuk eshte e keqja gjithku njejt pa marre parasysh se kush e ben? A do ma gjesh te lutem nje islamik qe e denon pedofiline e Muhamedit?... une t'i gjej shume myslimane dhe ateiste qe per shkak te disa prifterinjeve pedofile mundohen ta akuzojne besimin krishter. A s'eshte kjo standard i dyfishte dhe injorance totale?
    A ka ndonje mysliman apo ateist qe i denojne krimet e islamit sic i denojne krimet e 'krishterimit' ne kryqzata, inkuizicion etj.?

...nuk ka dhe nuk do te shohesh sepse islami eshte kult i Muhamedit, e ai ka vdekur e mallkimin na ka lene neve si njerez, si shoqeri, si popull etj. dhe jo vetem neve, islami te shkatrron pa e verejtur hiq. A duhet me shpate, kercenime, shantazhe, imponim taksash te perhapet besimi? A d.m.th. kjo paqe? Keso lloj paqesh vetem mafia e ofron.

Ato nuk jane te keqija te krishterimit sepse ne krishterim nuk ka dhune dhe nuk ka imponim, krejt eshte me deshire, por te keqijat e fese dhe doktrinave te njerzve. Kisha Katolike e ka ndaluar p.sh. me shekuj te tere qe Bibla te lexohet nga masa, eh normalisht kete e kane bere njerzit e korruptuar qe u ka interesuar pushteti dhe pasuria, e sipas jush kjo na qenka krishterim.

Pik se pari a.s. Muahmedi nuk ka qene PEDOFIL okay! Juve vet i keni shpifur keto gjera per profetin dhe vet i besoni !!!
    Ka shum hadithe qe tregojne se mosha e vertete e AISHES ka qene diku midis 18-20 vjece , po ti keto nuk ke deshire ti degjojsh keto te dhena. Ti je tip selektiv , degjon ate qe te pelqen e jo e verteta.
    E keqja sa i perket ketyre akuzave qe i behen profetit eshte sepse ka edhe musliman qe u besojne ( shyqyr Zotit akoma ka musliman qe nuk i pranojne keto akuza, keto shfifje e trillime te njerezve te kalibrit tend )!
    Sa i perket Bibles , ate e kane treguar dhe vertetuar si ne menyre teorike po ashtu edhe ne menyre eksperimentale qe Bibla ka kontradita, dhe kete fakt nuk e mohon dot, andaj nuk di me shum cfar te te them vecse logjiko me shum me koken tende se sa me koken e atyre msionareve tru bosh!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    O njerez si nuk kini turp te flisni per Muhammedin s.a.w.s. pasha Allahun elhamdulila qe nuk ju kam afer se kisha dit qfar ju kisha bere nese jeni guximtar ejani dhe takohemi dhe ju trgoj une diqka per islamin o murteda. O Vllezer Musliman mos diskutoni me to sepse ata shpifin diqka qe nuk i takon Islamit, leni pisat se une jam Musliman shqiptar veq disa "shqiptareve" qe jane "mashkuj" e ne fakt nuk kan as nje grimc Burrerie ne trupin e tyre jan sikur grat e keqija, po as gra nuk jan sepse ka grua burreresh po keta une sikur ti kisha par live ju kisha tregu kush jam une dhe qka ju kisha than vetem nja dy fjal.
    Mos vazhdoni me shpifje se jeni tu gabu rende po ju tregoj mosni dhe pranoni islamin
    Thuani La ilahe ilallah Muhammed Resulullah Nuk ka Zot tjeter qe meriton adhurimin pėrveq Allahut dhe se Muhamedi eshte rob dhe i Derguar i Allahut.
    Binduni o njerez dhe lirone gjoksin tuaj nga idhujtaria

Le te jet verejtja e fundit per ju per shpifjet qe i beni

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    O njerez si nuk kini turp te flisni per Muhammedin s.a.w.s. pasha Allahun elhamdulila qe nuk ju kam afer se kisha dit qfar ju kisha bere nese jeni guximtar ejani dhe takohemi dhe ju trgoj une diqka per islamin o murteda. O Vllezer Musliman mos diskutoni me to sepse ata shpifin diqka qe nuk i takon Islamit, leni pisat se une jam Musliman shqiptar veq disa "shqiptareve" qe jane "mashkuj" e ne fakt nuk kan as nje grimc Burrerie ne trupin e tyre jan sikur grat e keqija, po as gra nuk jan sepse ka grua burreresh po keta une sikur ti kisha par live ju kisha tregu kush jam une dhe qka ju kisha than vetem nja dy fjal.
    Mos vazhdoni me shpifje se jeni tu gabu rende po ju tregoj mosni dhe pranoni islamin
    Thuani La ilahe ilallah Muhammed Resulullah Nuk ka Zot tjeter qe meriton adhurimin pėrveq Allahut dhe se Muhamedi eshte rob dhe i Derguar i Allahut.
    Binduni o njerez dhe lirone gjoksin tuaj nga idhujtaria

Le te jet verejtja e fundit per ju per shpifjet qe i beni
    Perse a ja vlen qe te humbet kohe me juve, eh ky lypka takim?!

8:22. Krijesat (gjallesat) mė tė dėmshme te All-llahu janė ata tė shurdhėtit, memecėt, tė cilėt nuk logjikojnė.

ky varg nga Kurani flet shume mire per ju. Muhamedin e paska shenuar me germa te medha, Allahun e paske shenuar me germa te vogla.

Kurani i vertete:
    5:30 E ti (o Mesia4ever) shmangiu atyre kur te kercenojne, mos humb kohe me ta sepse ata do te jene nder te deshtuarit ne kete bote dhe ne tjetren. Ty e ke obligim vetem qe t'ua terheqesh veretjen. Cka eshte ky popull qe nuk kupton?!

Perse kontrolloheni nga emocionet?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 13-07-2008 mė 13:08

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pik se pari a.s. Muahmedi nuk ka qene PEDOFIL okay! Juve vet i keni shpifur keto gjera per profetin dhe vet i besoni !!!
    Ka shum hadithe qe tregojne se mosha e vertete e AISHES ka qene diku midis 18-20 vjece , po ti keto nuk ke deshire ti degjojsh keto te dhena. Ti je tip selektiv , degjon ate qe te pelqen e jo e verteta.
    E keqja sa i perket ketyre akuzave qe i behen profetit eshte sepse ka edhe musliman qe u besojne ( shyqyr Zotit akoma ka musliman qe nuk i pranojne keto akuza, keto shfifje e trillime te njerezve te kalibrit tend )!
    Sa i perket Bibles , ate e kane treguar dhe vertetuar si ne menyre teorike po ashtu edhe ne menyre eksperimentale qe Bibla ka kontradita, dhe kete fakt nuk e mohon dot, andaj nuk di me shum cfar te te them vecse logjiko me shum me koken tende se sa me koken e atyre msionareve tru bosh!

GV_USA
    Ka shume hadithe, eksistojne shume hadithe, ka shume fakte, ka shume argumente qe Aisha ishte 18 vjecare?! Po ku jane ato o Gostivari_ShBA? Mos i fshihni njoftona edhe ne qe t'i shohim, veq jo prej hoxhallareve qe shpikin gjera prej vetit.

Qe kush ka qene Buhariu...

http://mb-soft.com/believe/txh/sahih.htm

A je ti sunit se ne Maqedoni dhe ne pergjithesi shqiptaret jane myslimane sunite qe mbeshteten ne traditen e haditheve. Eh nese je shia ata disa hadithe i mohojne e ne Maqedoni une sa e di nuk ka shqiptare shiite.

Nese nje prift p.sh. ka marredhenie seksuale me 9 vjecare, a e quan ti pedofil. Nese une a kushdo tjeter ka marredheni seksuale me 9 vjecare a me kishe quajtur ti mua pedofil. Nese p.sh. une ta kerkoj vajzen tende ne moshe 9 vjecare qe te martohet me mua, a do te me quaje ti mua pedofil. E perse nuk vlen per Muhamedin kjo?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 13-07-2008 mė 13:09

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Ka shume hadithe, eksistojne shume hadithe, ka shume fakte, ka shume argumente qe Aisha ishte 18 vjecare?! Po ku jane ato o Gostivari_ShBA? Mos i fshihni njoftona edhe ne qe t'i shohim, veq jo prej hoxhallareve qe shpikin gjera prej vetit.

Qe kush ka qene Buhariu...

http://mb-soft.com/believe/txh/sahih.htm

A je ti sunit se ne Maqedoni dhe ne pergjithesi shqiptaret jane myslimane sunite qe mbeshteten ne traditen e haditheve. Eh nese je shia ata disa hadithe i mohojne e ne Maqedoni une sa e di nuk ka shqiptare shiite.

Nese nje prift p.sh. ka marredhenie seksuale me 9 vjecare, a e quan ti pedofil. Nese une a kushdo tjeter ka marredheni seksuale me 9 vjecare a me kishe quajtur ti mua pedofil. Nese p.sh. une ta kerkoj vajzen tende ne moshe 9 vjecare qe te martohet me mua, a do te me quaje ti mua pedofil. E perse nuk vlen per Muhamedin kjo?!

Une kam vetem nje fjle per ty Idiot!!! Kujdes se cfar kerkon , se mund te gjejsh dicka tjeter, nje plumb ne lule te ballit , pis !!!
    Ju lutem moderatoreve te shlyjne mesazhin e ketij idioti!!

GV_USA

P.S." Nese ke deshire te diskutojsh , lene familjen time anash se do te var more majmun"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Une kam vetem nje fjle per ty Idiot!!! Kujdes se cfar kerkon , se mund te gjejsh dicka tjeter, nje plumb ne lule te ballit , pis !!!
    Ju lutem moderatoreve te shlyjne mesazhin e ketij idioti!!

GV_USA

P.S." Nese ke deshire te diskutojsh , lene familjen time anash se do te var more majmun"
    Me fjale te tjera ti kurre nuk do ta beje kete dhe do me jipje plumb ne mes te ballit megjithese une e morra veq si shembull e ti ja fillove me ofendime e kercenime qe nuk te qojne askund dhe nuk perfiton asgje nga to. Une jam permbi 20-tat e Muhamedi ishte permbi 50-tat. Eh a po e sheh se ti je ne injorance, a po e sheh si reagon ne menyre barbare me kercenime, por une ende jam duke i pritur ato fakte, argumente, hadithe etj.?!

P.S. Injoranca eshte gjeja me e keqe qe i ka ndodhur trurit te njeriut. Ti e din se kjo (abuzimi i femijeve) eshte cmenduri, e aq me keq per nje pretendues profeti. Me vjen keq nese je fyer dhe te kerkoj falje. Qite mbi vete po te ta kerkonte nje 52 vjecar vajzen tende (pa ofendime) apo edhe mua po te kisha femije ne ate moshe.

Ia kalo mire

Shpresoj se kesaj here nuk do te marr sharje dhe fyerje, por arsye dhe besim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 14-07-2008 mė 06:25

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Me fjale te tjera ti kurre nuk do ta beje kete dhe do me jipje plumb ne mes te ballit megjithese une e morra veq si shembull e ti ja fillove me ofendime e kercenime qe nuk te qojne askund dhe nuk perfiton asgje nga to. Une jam permbi 20-tat e Muhamedi ishte permbi 50-tat. Eh a po e sheh se ti je ne injorance, a po e sheh si reagon ne menyre barbare me kercenime, por une ende jam duke i pritur ato fakte, argumente, hadithe etj.?!

P.S. Injoranca eshte gjeja me e keqe qe i ka ndodhur trurit te njeriut. Ti e din se kjo (abuzimi i femijeve) eshte cmenduri, e aq me keq per nje pretendues profeti. Me vjen keq nese je fyer dhe te kerkoj falje. Qite mbi vete po te ta kerkonte nje 52 vjecar vajzen tende (pa ofendime) apo edhe mua po te kisha femije ne ate moshe.

Ia kalo mire

Shpresoj se kesaj here nuk do te marr sharje dhe fyerje, por arsye dhe besim.

O mesia po ben shume postime palidhje.
    Ti a po shikon ēka po shkruan ēka po pyet dhe kend po e pyet.
    Si mundesh me e pyet gostivarin ashtu kur ai te ka thene njeqind here se nuk beson ne ato haditha . Eshte gati njejt si me e pyet nje ateist pse po shkruajka diēka ne bibel. Mendoj se nuk ke nevoje te pyesish njerezit ne ate menyre per gjara qe nuk i besojn.Aso pyetje eshte dashtur t'jau besh atyre qe besojn ne ato hadithe te shpikura qe jane

Nuk eshte vetem nje apo dy kompilues i haditheve jane shume.
    Nuk eshte e domosdoshme per me i besuar kto hadithe dhe nuk shkruan askund se nuk je muslilman ne qofte se nuk i beson ato.
    Pyetja e radhes eshte ne qofte do te ishte e obliguar te besoheshin krejt ato hadithe ateher cilin hadith do ta merrnin si te vertet.
    Per kete ēeshtje te marteses kinse te hershme te Ajshes me Muhamedin a.s gjenden ma shume se 300 apo 400 haditha te shume kolektor te tyre.
    Ne kto hadithe permenden mosha te ndryshme ,ka hadithe qe thojn se Ajshja i ka pas deri ne 20 apo 22 vjet. Ne qofte se i lexon edhe hadithet e buhariut dhe muslimit mire edhe aty gjen se nuk eshte mosha e njejt , ka edhe hadithe tjera indirekte qe tregojn diēka tjeter.
    Disa hadithe i kane bere diktatoret vetem per me ju sherbyer epsheve dhe politikave te tyre , nuk eshte e mundur asesi te martohet nje i dashur i Zotit ne ate menyre.

Nuk eshte e vertet se shumica e muslimanve besojn ne ato hadithe , ata qe besojn ne ato hadithe i gjen ne afganistan e disa vende tjera tak tuk, po edhe te besonin muslimanet ashtu nuk e ben islamin te keq .
    Njerezit deri dje besonin se toka eshte e rafsht , kane besuar ne lloj lloj menyre , per nje kohe te shkurter gati gjysma e botes u bene atista komunista e gjithēka tjeter.

Mirembetsh .
    SE KENDUAM "LET IT BE"

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ketu ja ke fut kot se mesia3ever eshte i Kosoves. Mos u huto mer Gostivar djali se do humbasin tespiet
    Kjo eshte per ne gines.hahaha

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •