Close
Faqja 395 prej 1135 FillimFillim ... 295345385393394395396397405445495895 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,941 deri 3,950 prej 11341
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Kam degjuar se ateistet vetevriten shpesh
    Ka mundesi, por se paku nuk e bejne ne emer te Perendise dhe nuk i vrasin edhe 50 tjere te pafajshem. Kete e bejne ata qe duan ne xhehnet ku presin virgjereshat.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    iliria_e_para une jam vete Ateist edhe ate e kam thene me ironi pikerisht per ate qe ke permendur ti

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    pse kshu dmth?

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Prodigious Lexo Postimin
    Feja eshte e vjeter, rregullat jane te vjetra ndersa koha ne te cilen jetojme eshte e re. Duhet ti pershtasim keto rregulla me kohen ne te cilen jetojme. Nese me perpara mishi i derrit nuk lejohej te hahej pasi nuk kishte kushte per ta mbajtur te fresket sic eshte frigoriferi, atehere sot ka kushte te tilla dhe mund te hahet pa asnje te keqe. Gjithcka ndryshon apo shnderrohet ne univers dhe ne duhet te pershtatemi se perndryshe pa kete pershtatje asgje nuk mbijeton. Perse Zoti nuk nxjerr ligje te reja me ane te atyre librave qe ti i quan te shenjte? Sepse ata libra nuk jane fjala e Zotit pasi ne ta ka shume gabime qe nje Zot (krijues i universit, apo drejtues i ecurise se krijimit te universit dhe shnderrimeve te tij) nuk mund ti beje kurre. Prandaj ndergjegjesohuni si ju fetare dhe si ju ateista dhe gjeni nje rruge te mesit per te dy palet. Ate qe te besoni ne Zot pa ndikimin e feve. Ne fakt nuk mund ta quash me besim sepse shkenca ka zbuluar ekzistencen e Zotit (pra te nje dore te jashtme ne ecurine e shnderrimit te universit, pa te cilen asgje nuk do ishte sic eshte). Feja dhe ateizmi sjellin vetem percarje. Poshte keta ekstreme.
    Cilat jane ato rregulla qe jane gabim ? Ti pershtatesh jo ne i pershtatemi ligjeve te Zotit . Pse a vetem qeshtja ku eshte nxeht qendron per derrin a shiko ndonje artikull ku flet me shum per pasojat nga ngrenia e tij. Sepse ky ligj ne Ku'ran eshte i pershtatur per ty gjere ne kijamet edhe bene deri ne kijamet . Cilat gabime ? Po e shtroj dhe njeher pyetjen
    Pershendetje .
    KOSOVA E MADHE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Cilat jane ato rregulla qe jane gabim ? Ti pershtatesh jo ne i pershtatemi ligjeve te Zotit . Pse a vetem qeshtja ku eshte nxeht qendron per derrin a shiko ndonje artikull ku flet me shum per pasojat nga ngrenia e tij. Sepse ky ligj ne Ku'ran eshte i pershtatur per ty gjere ne kijamet edhe bene deri ne kijamet . Cilat gabime ? Po e shtroj dhe njeher pyetjen
    Pershendetje .
    Gabime si psh me e la mjekrren 5 here ne dit apo ku ta di une si eshte tamam kjo. Pse mos ta lajme mjrekrren kur te na behet pa lare dhe jo me orare te caktuara apo me here te caktuara. Ti po me kupton shume mire se ku dua te dal por po i ben bisht muhabetit mesa po shoh. E ke kapur thelbin se cfare dua te them. Me pelqen te flas me njerez qe udhehiqen nga arsyeja dhe jo nga deshira per te kundershtuar sic jane dhe ateistet.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Prodigious Lexo Postimin
    Gabime si psh me e la mjekrren 5 here ne dit apo ku ta di une si eshte tamam kjo. Pse mos ta lajme mjrekrren kur te na behet pa lare dhe jo me orare te caktuara apo me here te caktuara. Ti po me kupton shume mire se ku dua te dal por po i ben bisht muhabetit mesa po shoh. E ke kapur thelbin se cfare dua te them. Me pelqen te flas me njerez qe udhehiqen nga arsyeja dhe jo nga deshira per te kundershtuar sic jane dhe ateistet. :D
    Ne qofte se mund ta mbash abdesin me shum ateher edhe larjet reduktohen sepse je i paster ne kuptimin e plote te fjales . S'ka asgje te keqe nese lahesh 5 here , kjo nuk eshte larje e teresishme e trupit mirepo vetem larje e atyre pjeseve qe ke kontakt me natyren ose ambientin dhe keshtu numri i baktereve ne trupin tend zvogelohet andaj kjo eshte nje e mire per njeriun . Jo kundershtimi vjen nga ata qe ja fusin kot pa kurfar argumenti dhe tentojn ta arsyetojn te koten :D
    Pershendetje
    KOSOVA E MADHE

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ketu behet fjale per jeten e njeriut e keto zhvillime ne mjekesi shyqyr jane bere: tani mysliman apo jo, Zoti ka thene ndihmo veten qe te te ndihmoj edhe une, prandaj derr apo dele nqs eshte per shpetimin e nje jete njerezore bujrum per te gjithe!

Nejse keto nuk jane organe derri tamam sepse kane modifikime gjenetike ne menyre qe t'i pershtaten sa me mire trupit te njeriut: ishalla funksionojne thuaj!
    La vita č bella...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Ketu behet fjale per jeten e njeriut e keto zhvillime ne mjekesi shyqyr jane bere: tani mysliman apo jo, Zoti ka thene ndihmo veten qe te te ndihmoj edhe une, prandaj derr apo dele nqs eshte per shpetimin e nje jete njerezore bujrum per te gjithe!

Nejse keto nuk jane organe derri tamam sepse kane modifikime gjenetike ne menyre qe t'i pershtaten sa me mire trupit te njeriut: ishalla funksionojne thuaj!
    shume bukur e ke thene... eshte si tek ai fragmenti prej filmit 'the pursuit of hapiness', kur i thot ai femija i vogel anekdoden e nje robi qe po mbytej, edhe kalon dikush aty e i thot a do ndihme, ky i thot jo s'ka problem sepse ka per te me shpetuar Zoti... pastaj kalojne edhe 2 te tjere edhe po ashtu e njejta gje... vdes pastaj e shkon tek Zoti, edhe i thot Zotit, 'Zot, pse nuk me shpetove por me le te mbytem', Zoti i thot 'une te dergva 3 njerez edhe ti si pranove'... kshtu edhe kjo puna... po nqs se pranon Myslimani, pastaj i thot Zoti 'une te dergova derrin e s'e pranove'.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Ne qofte se mund ta mbash abdesin me shum ateher edhe larjet reduktohen sepse je i paster ne kuptimin e plote te fjales . S'ka asgje te keqe nese lahesh 5 here , kjo nuk eshte larje e teresishme e trupit mirepo vetem larje e atyre pjeseve qe ke kontakt me natyren ose ambientin dhe keshtu numri i baktereve ne trupin tend zvogelohet andaj kjo eshte nje e mire per njeriun . Jo kundershtimi vjen nga ata qe ja fusin kot pa kurfar argumenti dhe tentojn ta arsyetojn te koten
    Pershendetje
    Hahahaha. LOL. Po ti tashi po kundershton kot se une nuk po te them se larja nuk eshte pozitive por po te them se qellimi i larjes te jete p[astertia dhe jo permbushja e detyrim,eve ndaj allahut apo ku ta di une cfare. A me kuptove tashi e mos bej me sikur nuk po me kupton. Apo mos je valle ateist edhe ti?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prodigious : 05-07-2008 mė 09:39

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    eldonel,po sikur ty te takoje te semuresh me diabet,dhe do marresh se s'ben insuline,por insulina prodhohet prej pankreasit te derrit!!!!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •