Close
Faqja 230 prej 1135 FillimFillim ... 130180220228229230231232240280330730 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,291 deri 2,300 prej 11341
    -Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga Fitim Shala Lexo Postimin
    (ēa te shofim si njeri te madh) - Din te Lexosh ti, Ty te duket njeri i thjesht
    po pse 1/3 e botes mundohen ta ndjekin rrugen e tij e jo
    rrugen tende...

(ik tani se na felliqe me ato copy-paste) - Ja vlen edhe pse eshte Copy-Paste
    me mir eshte nje Copy-Paste me vler se sa te shkruash gjera qe te
    perqeshin te tjeret...

(nuk eshte forum per propagande islamike) - e din qfare eshte Propaganda ?

(muameti nga shkretetira) - Nga Duhet te jete ky qe te jete njeri i mir per ty ?

_________
    Duhet te jet asi Talian..(italian)
    Ave Caesar...
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Fitim Shala Lexo Postimin
    po pse 1/3 e botes mundohen ta ndjekin rrugen e tij e jo
    rrugen tende...
    Sepse 1/3 e botes ka ngelur stop ne vend,ne kohen e metit,dhe as qe ka per tu zhvillu najher,me ato mend qe kane.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Kush e Ka edhe E Lexon kuranin e din fjala e kujt eshte e qaj qe nuk e lexon jep shpjegime te kota dhe pa bazė .
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    Sepse 1/3 e botes ka ngelur stop ne vend,ne kohen e metit,dhe as qe ka per tu zhvillu najher,me ato mend qe kane.

Pse kan Ngelur... Gabim e ke ...
    Te duket perparim ty sepse kan zbuluar bomben atomike
    pjesa tjeter, qellon nje psikopat e prish sistemin edhe
    shkatrrohet bota. Te gjith e dim rastin ne Rusi
    shkatrrimi i Ozonit ende kemi pasoja nga ajo.

____
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    Duhet te jet asi Talian..(italian)
    Ave Caesar...
    Ave Caesar,YLLIR Caesar,jo talian,as beduin,dhe as jevg.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Perjashtuar Maska e besi84
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    E si tregon 'sesi duhet te mbrohet', duke bere thirrje qe te vriten dhe poshterohen me taksa pjesetaret e feve tjera, perfshire edhe te krishteret dhe hebrejte (popuj monoteiste)? Dhe si eshte 'rruga e drejte', duke mbytur te tjeret?
    Si guxon te gjykosh mbi diqka ndja se ciles nuk e ke iden se cthote???
    Kjo qe thua ti nuk eshte asgjekundi por thjesht eshte trillim i yti !!
    Merre lexo Kuranin dhe mbasandej ec e diskuto ketu rreth saj se cthote Kurani Famelarte per jo besimtaret.

Kush pe paraqet, jo-myslimanet apo myslimanet. A jane duke vrare njerez per cdo dite islamiket (duke ndjekur urdherat e fese) apo jo-myslimanet?
    Sa naiv qe je ...
    Nuk jan muslimanet tu vra njerz , por jane terroristat ata qe po vrasin njerze te pafajshem. Ti kete duhet ta kesh degjuar me mijera here se si kreret e muslimaneve denojne sulmet e tilla.
    Po amerika (nje vend i krishter) qe nderhyri ushtarakisht ne Irak dhe mbyti gjithe ata civil te pafajshem dhe ma e keqja qe po vazhdon te kontribuoj ne perqarerjen e muslimaneve??? A duhet qe ne tash ta pergjithesojme problemin duke thene se jane te krishteret ata qe po vrasin musliman (femije e civil) te pafajshem???

Teologjia islame e sheh pjesen tjeter te botes si satanike e djallezore, dhe thote se kjo duhet te konfrontohet me shpate, ata qe bijne martir (terroristi ne islam kthehet ne martir). Dar El Harb (Toka e luftes, bota jo-myslimane), Dar El Islam (Toka myslimane, toka e paqes). Bin Ladeni dhe Al-Kaida jane duke vrare njerez sepse feja islame u thote ta bejne kete, ata perdorin teologjine islame per t'i justifikuar vrasjet e tyre. Nese sipas teje islami qenka paqe, perse nuk kemi pothuajse asnje proteste nga myslimanet per prerjet e kokave dhe vrasjet qe bejne islamiket, por kemi djegie te ambasadave per nje pikture?
    U pergjigja rreth asaj qe ti mundohesh ta pergjithesosh problemin. Por me qudit ajo qe ti flet gjithmone per diqka qe nuk e ke iden. Pra qka din ti per teknologjin Islame??? nga e merr kete te drejte te flasesh per gjera qe nuk i njeh???

Jo veq vahabistat, vahabistat jane kampione ne vrasje dhe shkatrrim sepse i ndjekin urdherat e fese ne menyre me rigoroze e jo se e kane kidnapuar 'islamin'.
    I nderuar shkence a? Toka sipas Kuranit eshte e sheshte!

71:19. All-llahu juve ua bėri tokėn tė sheshtė.

Duhet te mirret sepse ato shoqeri e kane per baze ne kushtetuten e tyre dhe menyren e tyre te jeteses islamin, per kete ato jane me te prapambeturat, me te dhunshmet, me jo-tolerantet, me diktatorialet, qe 1400 vjet kane qene keshtu. Mos shiko gjallerimin e Perandorise Islame sepse ajo perandori ka qene e ngritur me placka dhe me shpate e jo se islami nxit diturine. Shko me Bibel ne nje shtet me sheriat dhe dil ne publik kane me ta kallezu islamiket sesi islami na qenka fe e paqes. Ta kallxojne mire 'tolerancen'.

TE gjitha te mirat
    Perseru me avazin e vjeter ti.
    Flet per diqka qe nuk ke lexuar dhe nuk din se qka paraprakishte eshte thene ne Kuranin Famelarte. Ndersa mundohesh qe duke shkputur fjale mes fjalive nga Kurani , te ja ndryshosh kuptimin dhe domethenjen gjerave per te cilat Kurani Famelarte i ka spjeguar ne hollesi.
    Perseri po te keshilloj, merre lexo Kuranin sepse vetem ne ate menyre do ta veresh se je gabim dhe se ajo qe thuhet ne Kuran eshte me se e sakte.
    Si argument te asaje ke shkencen bashkohore e cila dita e dites po i prek dhe po i shijone nga afer ato gjera qe per logjiken e dikujt (qe nuk besuan Kuranin) ishin te pa kapshme.
    Po per lulezimin e shkences (mbi te gjitha mjekesis) ne Andalozine (Spanjen e sotshme), ke degjuar ti ???
    Apo ishin ''kryqezatat e famshme'' ato qe ne menyre ''paqesore'' i debune (masakrun) muslimanet nga Spanja???

besi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga besi84 : 24-02-2008 mė 08:56

Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Kesaj i thojn "Fol e Rruaj vez, e Vezet nuk Kan Lesh"..
    lereni se e kot eshte, jo per ti bindur, sepse ata jasht ketij forumi jan krejtesisht ndryshe, ndersa shumica ketu shiten kinse jan ateista, e perse??

ONLY TO SHOW-OFF i thojn anglezet ksaj pune!!

pershendetje
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga khan Lexo Postimin
    Zare! Krenarin e nje muslimani, truri qe ti ke mbi qaf, nuk e ka kapacitetin ta kuptoj
    Un te kame quajtur femer, prandaj dhe nuk te jame pergjigjur, se mashkull dhe kaq telendar nuk me besohej.
    Ti flet per civilizim, por ti as qe ja ke haberin se cfar do te thote.
    Civilizim eshte ti njofesh te drejten e njerezve kushdo qofshin keta, dhe jo te rish e te shash arabet e muslimanet ne forum, kjo tregon injorancin tende te theksuar

Pra sic te te thash, truri qe ti e transorton me vete, nuk ka kapacitet te diskutoj per civilizim, kultur, edukat etj

Pavarsia e Kosoves i ka shokuar disa
    Ahahahahahha, qe mke bere te qeshem..
    me te vertet kshtu duhet tjau bejne disave...
    jo qe nuk kuptojn, por shtiren kinse nuk kuptojn!!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga baobabi Lexo Postimin
    Desha te hap nje diskutim me temen

A eshte kurani Fjale e Zotit?
    pse peshkaqeni nuk u deh kur piu dy dopjo whiskey?hahahahahahaha
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Pergjigjen ta kam dhene tek forumi mysliman dhe nese e ka prishur dikush seshte faji im.

Edhe njehere po ta them shkurt
    Kur Zoti tha u befte drita Ai thirri ne egzistenc gjith skeptrin e fushes elektromagnetike, dhe kur tha per token Ai thirri gjithashtu ne egzistence lenden.
    Me gjate do te shkruaj ndonjehere tjeter sepse tani me duhet te largohem.
    Albani1, po nuk jam idiot une ore zotni. Di te lexoj dhe di te kuptoj.
    Lene ti spektrin elektromagnetik. Spektri elektromagnetig nuk eshte Dielli dhe nuk mund te thuash se kur Perendija tha te krijohet drita ( spektri elektromagnetik sipas teje) u krijua edhe Dielli.
    Nsq se kjo do te ishte e vertete , atehere pse e krijoj nje Diell tjeter ne diten e katert ?!!!
    Bibla eshte shum e qarte sa i perket krijimit te trupave qiellor.
    Diten e pare krijohet toka dhe drita ( diell nuk ka - por ka drite ).
    Diten e dyte krijohet uji dhe malet ( uji ndahet ne dy sfonde).
    Diten e trete krijohet bota bimore dhe
    Diten e katert krijohet Dielli.
    Kete nuk mund ta mohojsh Albani1 , keto jane fjale Biblike!!!
    Pra si rrjedhoje kuptojme se ne fillim u krijua Toka, pastaj uji dhe malet , pastaj bimet , e pas bimeve Dielli.
    Per shkak se keto pohime quheshin ( dhe akoma quhen te verteta nga njerez si puna jote ) kisha katolike e dogji Xhordano Brunon , pasi ai thoshte se Dielli u krijua para dhe se Toka rotulloheshte rreth Diellit.
    Sikur te ishte ashtu sic thua ti , atehere pse e dogjen Brunon ?!!

Une jam ketu , shkruaj kur te kesh qef , por me garancion te them se nuk ka burre nene qe mund ti vertetoj shkencarisht pohimet Biblike si te verteta , jo se nuk duan , por nuk munden sepse bien ndesh me shkencen.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •