Close
Faqja 215 prej 1135 FillimFillim ... 115165205213214215216217225265315715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,141 deri 2,150 prej 11341
    Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Smile

Citim Postuar mė parė nga ujkus Lexo Postimin
    xfile komplimenta se ke bere nje sqarim yll me xixa .

per albanin qe eshte inxhinier me lejo te te them nje pergjigje te pyetjes tende .

njerezit nuk mund te besojne dot sepse tashme ata ndihen te ditur dhe duan te dine jo thjesht te besojne.
    Meqenesie ti beson dhe besimi te sjell qetesi ne shpirt, duhet te dish qe jemi ne fazen e apoklipsit sipas te githeve. por pse nuk i pelqejne njerezit e ditur ???????????

Pra alban njerezit me te forte jane ata qe perballen me padijen dhe nuk fshihen pas besimit
    Ti ke nje te kuptuar te gabuar per besimin, sepse po te dish qe karrigja mund te te mbaje atehere ti beson qe ajo te mban dhe keshtu ti ulesh mbi kete karrige cfaredo.
    Keshtu eshte edhe me besimin ai bazohet ne fakte dhe jo ne ndjenja dhe ti mund ti dish faktet dhe pastaj e kupton se mund ti besosh dikujt.
    ]Psh une e di kush eshte Jezusi dhe e di qe Ai ka egzistuar dhe padyshim qe ato qe ka thene jane te verteta dhe padyshim Ai nuk me ka zhgenjyer asnjehere dhe prandaj une i besova Atij sepse Ai me premtoi dhe e mbajti premtimin.
    Ky eshte besimi im.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Smile Mire

Citim Postuar mė parė nga drity Lexo Postimin
    Ajo do te varet nga pergjigja jote, por ka shume gjasa qe do te te shtroj nje pyetje tjeter.
    Atehere kjo eshte pergjigja te pelqen apo jo:
    Zoti eshte Zot dhe krijues dhe Ai ka krijuar token dhe gjithshka, Ai ka krijuar kohen, koha nuk egzistonte me perpara dhe Ai ka qene dhe eshte jashte kohes ne kuptimin nuk ka fund dhe nuk ka fillim kjo duket e cuditeshme por kjo eshte nje tregues i plotfuqishmerise se tij dhe Ai nuk eshte krijuar pra nga askush sic edhe te sqarova pak me pare per kete ti nuk mund te zbulosh me shume se sa Ai do te tregoj dhe Ai na ka treguar gjene per te cilen kemi nevoje, pra se kush eshte Ai.
    JEZUSI erdhi dhe na tregoi se kush eshte Perendia.

Shkurt Zotin nuk e ka krijuar askush.

Tani ma shtro ate pyetjen tjeter.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    Ore do i pergjigjet ndonjeri pyetjes qe eshte ne fillim te temes?
    pa provoje ti pergjigjesh ti zotrote.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    A ben dot Zoti nje Zot tjeter po aq te fuqishem sa vete ai?
    Alooooo ka ndonje mendime se dua me dale diku...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    e kam pare kete pyetje kohe me pare kur isha besimtar
    eshte nje pyetje qe zakonisht satanistet teist e perdorin per te mbrojtur idene se satani megjithese krijese e zotit eshte me i fuqishem se zoti.

po pergjigja ime eshte jo, nuk ka mundesi.
    perndryshe nuk do te quhej "ZOT".
    Zoti eshte unik, absolut, ideal. Nuk mund te kete nje te dyte si ai, dhe nese ka, nje ZOT2, ZOT2=ZOT. jane e njejta gje.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Po.a mund te krijoje zoti nje gur aq te madh sa te mos e ngreje dot?!!!!!ne te dyja pergjigjet,negative apo pozitive rezohen doktrinat fetare.
    Ne rast se nuk e krijon dot,ateher nuk ka fuqi kreative.ne rast se e krijon ka fuqi kreative por nuk eshte i gjithfuqishem sepse nuk ngre dot gurin.
    kush jep pergjigje bindese nga fetaret??
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Enhalon Lexo Postimin
    Jezusin e krijoji perandori Konstandin per te mos e percar perandorin beri kombinim ndermjet dy sekteve. paganeve dhe sektit te ri te krishter.
    per te ka fakte sa te duash
    Gjithsesi, pavaresisht nga fakti qe ka ekzistuar apo jo, qofte nje personazh i sajuar, mbetet nje personazh shembullor dhe i respekueshem.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Sa te bukur e ke avatarin
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    Sa te bukur e ke avatarin
    Ajo eshte hunda me sexy qe kam pa qe prej luftes se II boterore.

Citim Postuar mė parė nga beatles Lexo Postimin
    ti nuk me pyete,dhe ty personalisht nuk tu pergjigja.(mos u xej kaq fort er lol se te thinjet mjekra)une dhash vetem nje mendim,dhe te siguroj qe ti do te jesh i fundit qe tme ndaloje per ta bere kete.hec lol mshoi venit.
    ti me xhaje paske ngatrru plakat e lagjes me forumin. nqs ke naigjo per temen bujrum, se kur fillo me na dhon men se ca jemi e si duhet te jemi ne te tjeret nuk quhet mo opinion rreth temes po eglendisje sumotronike, ne ty te ngelet vec me sjell vajin dhe ne te sjellim ate xhaxhin me piston masnej

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •