Close
Faqja 140 prej 1135 FillimFillim ... 4090130138139140141142150190240640 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,391 deri 1,400 prej 11341
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    I cilit Zot eshte toka alko? Ēka i duhet atij toka? Ēka i duhemi ne?A thuhet ne kuran se toka eshte e Allahut? E pse athere don te vrasesh shkiet e gerket nese jane ne token e Allohut e jo ne ate tonen? Nuk mu pergjigje se pse jeton ne USA?
    Shkenctaret me te medhenj te botes der sot cilet jane dhe cfare feje kishin, a kishin lidhje me Kuranin?
    Nuk e di se si nuk e din se si nipi vrau axhen e evt, kjo ndodhi brenda familjes te Saudve, sherri ishte per TV-ne... Kerko ne internet se gjen perk ket..Histori e gjate eshte per ta thene ketu.
    Tashti pyetja e radhes eshte (me gjithese nuk pergjigjesh ne te gjithat), a lejon Kurani te perdoren mjete kontraceptive, a por duhet te kesh femi aq sa te falin Allahu?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    o turk
    Cilit zot?
    zotit harap? Toka e harapve qenka a? Toka shqiptare qenka e magjupve t'arabise, a TRADHTAR? Buken e Kosoves po ta kanda a?
    O sllav.
    Cilit Zot thot. Nje Zot eshte Zot i boterave, sa mendove ti se jane?

Mos u perziej aman se po te merr kallje truri nese ke nje grime tru. Nuk ke kapacitet ti, kjo shihet nga arroganca e jote e papermbajtur se je i ri nga mendet.

Une ha buke cfare te dua se e tere toka eshte e njejte per mua. Ti do ma ndalosh mua buken?

Po ti pse merr kot ajrin qe Zotit i boterave e krijoi.

Mos u shit trim ketu e patriot o shqipe, mos axhes. Shko lexoi pyetjen e Ilirise edhe ti ku pyet pse jeton ne USA e jo ne Arabi shko. Medet per rinine qe flet per qielli.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga besi84 Lexo Postimin
    ''me siguroi'' Ai qe me krijoi mua dhe qdo gje qe egziston. KAPISH???
    Dhe si te siguroi ai ty KAPISH?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    I cilit Zot eshte toka alko? Ēka i duhet atij toka? Ēka i duhemi ne?A thuhet ne kuran se toka eshte e Allahut? E pse athere don te vrasesh shkiet e gerket nese jane ne token e Allohut e jo ne ate tonen? Nuk mu pergjigje se pse jeton ne USA?
    Shkenctaret me te medhenj te botes der sot cilet jane dhe cfare feje kishin, a kishin lidhje me Kuranin?
    Nuk e di se si nuk e din se si nipi vrau axhen e evt, kjo ndodhi brenda familjes te Saudve, sherri ishte per TV-ne... Kerko ne internet se gjen perk ket..Histori e gjate eshte per ta thene ketu.
    Tashti pyetja e radhes eshte (me gjithese nuk pergjigjesh ne te gjithat), a lejon Kurani te perdoren mjete kontraceptive, a por duhet te kesh femi aq sa te falin Allahu?

1.Toka dhe cdo gje ne te si dhe qielli me cdo gje ne te dhe cka ka ne mes tyre jane prone e Krijuesit te tyre.

2.Ne toke kane te drejte te jetojne vetem njerezit qe e pranojne pronarin e vertete te qiellit dhe tokes dhe e adhurojne ate dhe e falenderojne gje qe shkiet dhe grekerit nuk i konsideroj te tille.

3.Shkencetaret me te medhenje ne bote ishin besimtare te nje Krijuesi lexo historine e tyre.

4.Per nipin e axhen nuk qenka diqka, pune individesh. Saudet nuk i konsideroj tamam dhe nuk kam simpati fare per ata sepse disa rregulla te islamit i shkelin me te dy kembet. Nje nga ato eshte trashegimija e mbreterise nga i ati tek i biri apo vellau me pa te drejte dhe ne kundershtim me ligjet e islamit.

5. Ne kur'an nuk ceket asgje per kete ceshtje mirepo kemi thenje te Muhamedit ku: lejohet hedhja e fares jasht vagines e ne analogji me kete lejohen edhe mjetet kontraceptive. Kjo nuk do te thot se ti i ik caktimit te Allahut. Po te doje Allahu qe te kete krijese te re Ai e krijon sa do qe perdore mjete kontraceptive. Nuk jane te rralla rastet qe eshte shkyer kondomi apo edhe tabletat nuk kane funksionuar ose ose edhe ka harruar t'i perdori gruaja. Si rezultat ka ngelur shtatezene.

Me islam lejohet edhe aborti nese rrezikohet jeta e nenes. Poashtu nese femiu eshte jo i zhvilluar mire dmth ka defekte, lejohet. Nuk lejohet per qejfi me arsyetimin "sepse nuk kam dashur te mbes me barre", ky eshte krim.

Me keto te fundit per abortin po te qerasi edhe pse nuk ke pyetur.

6.Une jetoj ne USA sepse e konsideroj toke te Zotit dhe me takon mua te jetoj ku te dua ne te. Neser mund te jetoj ne Zimbabve ose Zaire, Cad, Xhibuti, Somalia, Malejzia, India, Jordan, Jemen, Siri, Saudi, Gjermani, Zvicerr, Suedi, Angli. Ne shumicen e ketyre vendeve kam njerez te mi te aferm ose shoke. Ashtu ka qene deshira e ALLAHUT qe te kaloje ca vite te jetes sime ketu. Asgje nuk eshte rastesi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alko71 : 21-12-2007 mė 17:06
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    po kush te krijoi ty ,,,,? apo mos rasisht ke edhe ti prejardhje nga majmuni............
    Sa per kuriozitetin "tend" (si ti Une nuk ke) te krijeses prej peshtyme e balte (eventualish bajges) mua nuk me krijuan.
    Une jam njeri. Kurse ti qe qenke nje sajese, ty te paska krijuar nje majmun nga balta apo bajga e tij. Se tjeterkush nuk ka mundur te krijoje nje gje te pavetedishme dhe te shpifur si mendja jote. Per dalim nga ju robotet primitiv prej lloci ne jemi njerez - ne jemi krijuesit e krijuesve.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kemi qene qytet atehere ne
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ty qe s'te vjen turp tia falesh me nje fjale te piste te kopjuar nga demagogjia harapoide token prej te ciles e ha buken e perditshme sikur qenka preone e jotja me tapi te turkut, ti do i japesh dikujte tru?

Ti shko haje buken e bajgen qe te takon andej ne turqi e ne azi, se token arberore nuk e pjerdhi askush po u fitua me gjak e u mbrojt me gjak per shekuj dhe serish do te mbrohet
    Ti do t'i tregosh dikujt kush cka ka krijuar. Shko tani gjeje ate ate shpifjeqe ua krijuam ne dhe kerko prej tij te ta krijoje nje bote tjeter se kjo eshte e jona. Krijese prej bajge. Trimi i turqise. Kapaciteti yt i sajeses prej bajge do i mesoje njeriut dicka. Robot primitiv pa tru. -Me keto ide pansllaviste turko-arabe do na shitesh edhe patriot tani.

Si s'te vjen turp prej vetes kur flet marrezira kaq qesharake? A e degjon ti veten se cfare idotesishe pjerdh nga vendi ku do te duhej ta kishe trurin?
    Aeneas Dardanus

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Nuk e di se me cfar llogjike e thua kete !!!

Gostivari usa sikur te benin keta shqptaret e mij muhamedane Aliashe etj kaq sa po bejne per evnuhet e per sheiket e arabise, qe besen po ta jap ne mos kishn qene sot burimet me te pasura te naftes nen eksploatimin tone. Po kur vje fjala per shqiptarizem, strucin bithen, s'ndihen per se gjalli se ku jane, as se ekziston zeri i tyre dikund ne kete bote, bre pismilet jevgje te shitur, se tradhetia tjeter fytyre nuk ka. Hani buken e atdheut e punoni per armikun ne shtepine tuaj ju plaste ne fyt ju plaste.
    Pik se pari, nuk ma merr mendja qe shqiptaret musliman jane duke bere dicka me shum per sheiket e arabise, ne fakt kisha thene asgje neve nuk bejme per ta.
    Tani kur folim per patriotizem , e ke gabim nese mendon se shqiptaret musliman po mbrojne shtetet arabe dmth jane patriota per ato shtete dhe kur vjen puna e shtetit tone paskemi qene tradhetar. Nuk e di se me cfar llogjike e thua kete.
    Shqiptaret musliman pik se pari nuk luftojne per Arabine, nese ata shprehin indinjaten e tyre per sulmet e egra qe juve i beni fese islame , kjo nuk dmth se neve mbrojme interesat e Arabise, por thjeshte mbrojme menyren e te besuarit tone.
    Gjithe bota e din se dy arab te sotem kane me pak tru se nje pule!!! Por zotrote ne qe jemi musliman nuk mund te lejojme dike te hapi nje teme dhe ate teme ta titulloj " Kontraditat dhe apsurditete ne Kuran" pa mos thene edhe neve nja dy fjale.
    Cfar mendoni juve se jemi budallenje tru shkulur qe te besojme kontradita ?!!! Nese e mendon kete e ke shum gabim!!! Ne besojme kete liber tamam per arsyen e kundert , se ky liber eshte i perkryer dhe se ne te nuk ka kontradita.
    Tani juve vini ketu me disa ideja dhe mundoheni te thoni se ka kontradita. Nese ka udhreroni e sillni ato , kam qef ti shikoj kontraditat.
    Sa i perket se hame buken e ketij shteti dhe punojme per armikun?!!
    Fillimisht te kisha be ca pyetje.
    Kend ti konsideron armik ?!!
    Cfar te keqe ke pa nga ky "armik"?!!
    Dhe cfar dmth fjala mik per ty ?!!
    Kur jemi tek , buka qe hame per kete atdhe , dua poashtu te te them se 99% e ushtareve qe rane heroikisht ne luftrat e fundit , si ne Kosove ashtu edhe ne Presheve po edhe ne Maqedoni , kane qene musliman!!!
    Pra ajo teza jote qe hame buken e ketij vendi dhe mbrojme interesat e nje vendi tjeter bie posht dhe jo qe une e mposhti ate teze , por e mposhte gjaku i deshmoreve si Adem Jashari, Hamze jashari, Mujdin Aliu etj etj.
    Andaj te kisha keshilluar si vlla , se e di qe je me i zgjuar se kaq, mos ofendo gjakun e deshmoreve te fundit, sepse cdo pike gjaku e derdhet per shqiptaret paraqet sakrifice te paharuar te djemve dhe te vajzave te reja qe dhane jeten e tyre per liri.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Aspak me logjike, me fakte te bardha e te qarta qe i sheh ti me syte e tu per cdo dite. Logjiken, gjeje vet.

Ju jeni ketu vetem per te "mbrojtur" (lexo: sulmuar shqiptarine me cdo gje perreth) ne emer te harapeve. Por kur vjen koha per t'u treguar shqiptar ju ikni si hijenat...

Deshmi i kam dhe deshmi i keni se per turpin tuaj te gjitha temat dhe postimet tuaja.
    Aeneas Dardanus

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Sa per kuriozitetin "tend" (si ti Une nuk ke) te krijeses prej peshtyme e balte (eventualish bajges) mua nuk me krijuan.
    Une jam njeri. Kurse ti qe qenke nje sajese, ty te paska krijuar nje majmun nga balta apo bajga e tij. Se tjeterkush nuk ka mundur te krijoje nje gje te pavetedishme dhe te shpifur si mendja jote. Per dalim nga ju robotet primitiv prej lloci ne jemi njerez - ne jemi krijuesit e krijuesve.
    Hey baptist me intereson ta dij, se si mendon ti se ne erdhem ne jet ? Okej pa ironi, pytjen e kam te sinqert.
    Si erdhem ne jet ne sipas verzionit tend ?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •